Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď príde mladá slečna Zalinska zastupovať staršiu vyučujúcu, je prekvapená, ako dobre sú žiaci vychovaní. Netuší však, že školáci sú pod vplyvom krutej kliatby, a ona je jediná, kto môže školu zachrániť pred katastrofou. (Marceloo)

Recenze (4)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keď príde mladá slečna Zalinska zastupovať staršiu vyučujúcu, prekvapí ju, ako dobre sú žiaci vychovaní. Netuší však, že školáci sú pod vplyvom krutej kliatby, a ona je jediná, kto môže školu zachrániť pred katastrofou. - Je velmi pekné vidieť, že sa pani Heather Langenkamp po pätnástich rokoch pomalými krôčikmi vracia k hororu a rád som ju videl v úvodnej scéne tohto krátkometrážneho snímku. Herci sa tu hodili do svojich úloh, občas som sa dobre zasmial a mám z toho pocit, že to fungovalo presne tak, ako si to pán režisér predstavoval, takže som spokojný. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co ty hejty? Já se celkem bavil solidní kraťas o učitelce která si neví rady a navíc si musí poradit s rádoby "Cthulhu" kultem. Já se bavil dobře film je dobrým mixem komide a hororu(i když spíše čistě jenom komedie), navíc potěšila malinkatá role Langenkamp, je hezké vidět že je pořád v pohodě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Suplující učitelé to neměli nikdy lehké. Jenže v tomto případě se nechovají podivně jen děti (které jsou nezvykle hodné), ale i všichni ostatní učitelé. Čím mě tento krátkometrážní kousek nalákal? Tou největší vábničkou bylo jméno Heather Langenkamp, která se tu však objevila jen na pár úvodních vteřin. I tak patřila k tomu nejlepšímu, co nám tu bylo nabídnuto a má ode mně jednu *. Tu druhou dám za závěr, který nám nabídl alespoň trochu té „nadpřirozené“ atmosféry. Jinak to ovšem byla bída a ty digitální efekty – no hrůza. 30% ()

Reklama

Reklama