Reklama

Reklama

Black Lightning

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2021), 40 h 53 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Salim Akil

Hudba:

Kurt Farquhar

Hrají:

Cress Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Nafessa Williams, Kwajalyn Brown, Damon Gupton, James Remar, Charlbi Dean, Caleb Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(58)

Ředitel školy a vysloužilý superhrdina Jefferson Pierce se vrací zpátky do akce jako legendární Black Lightning poté, co gangsteři začnou ohrožovat jeho rodinu. (Netflix)

Diskuze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Tahle série se řadí mezi to nejlepší, co Cw vytvořilo.

Má skvělý temný tón a vydařené záporáky (Painkiller, Odell a Gravedigger), jediné co mi asi vadilo byla závislost Lynn a Brandon, který působí strašně namachrovaně. 8/10

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ještě tu připíšu pár hloupostí ze závěrečné epizody druhé série, při kterých jsem si opravdu ťukal na čelo...
To chování zásahovky myslí vážně? Něco k nim teče a oni jen čumí. Všem upadne zbraň, když se jim přibetonují nohy k podlaze, a po následném uvolnění seberou zbraně a utíkají pryč?
Otázka dne.. Kdo sakra řídá Gambiho dodávku?

Za další proč by blesky vycházející směrem na Tobiase měli zraňovat Jeffersona?

na příspěvěk reagoval tomas.malo

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Popravdě mi seriál od začátku přišel příliš strnulý, pomalý a bez tahu na bránu. Na druhou stranu měl celkem slušnou hudbu a atmosféru. Občas přišli i vcelku dobré epizody, ale na každou dobrou tu byly minimálně 4 podprůměrné. Samotný Jefferson mě jako postava vůbec nebaví. Popravdě jediní dva, kteří mě baví jsou Gambi a Jenn. Smutným faktem zůstává, že během dvou sérií, jsme se nedočkali jediné pořádné akce. Stejně jako nějakého vývoje či směru. Vše se v seriálu děje tak nějak bez přičinění hlavních postav. Není zde žádné budované napětí nebo rivalita. Prostě si to všechno tak nějak pluje, aniž by vás to kdykoliv strhlo. A ke všemu se ještě v seriálu děje tolik hloupostí a nelogických věcí, až to hezké není. Dá se na to dívat, ale už nevidím smysl, abych ve sledování pokračoval. 2* 40%

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jsem strašně rád, že jsem to během první knihy druhé série se seriálem nevzdal. The Book of Blood a hlavně The Book of Rebelion jsou skvělé a každičký další díl si užívám více a více. Tobias je velmi dobrým záporákem, tak trochu jako Wilson Fisk, akorát kapánek uvěřitelnější a o dost víc hnusnější :D

Thug_Leo

Thug_Leo (hodnocení, recenze)

Když už mainstreamu došly nápady na scénáře s komixovou tématikou, přimíchají aktuálně trendy rasovou tématiku(všechny scénáře musí obsahovat 2-3minoritní postavy.POKUD NE, tak je šikanuje kdejaká skupina strupů jako aktuálně - Kingdom come deliverance ! 14.století odehrávající se v Česku, rytíři, RPG...zahraniční recenze úmyslně špatně hodnotí hru protože "TU NEMAJÍ ČERNOCHY" Stejné je to s tímhle seriálem, který je mimochodem vykrádá vše ostatní a přidává pouze tu mentální poruchu potřeby vnucovat odlišné chování všem kolem. Teď vážně: Salim Akil je neúspěšný břídil a tak si řekl, že Flash je super, asiat by mohl vytvořit nechtěné komediální prvky, tak  se rozhodl pro černochy, obšlehl co našel jinde, nabrnkl si pár podprůměrných herců a šmitec. Co je nejhorší? Že kdyby to byl "multirasový" seriál jako jiné, hodnocení by bylo ještě nižší.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak třetí díl byl hodně nepovedenej. Už samotný scénář byl příšerný. Doufám, že se Jeferson konečně rozhodně se do toho pořádně obout a začne něco dělat, protože zatím toho moc nepředvedl. Krom neustálého pochybování o tom jestli je dobře, že se Black Lightning vrátil. Nebaví mě koukat na rodiný drama 33 minut, abych si pak užil dvě minuty Black Lightninga. Jediná skutečně zajímavá postava je Peter Gambi, kterej však nedostává příliš prostoru. Potenciál to však má tak doufejme, že si té akce užijeme trošku víc. Byla by škoda ten seriál tímto způsobem pohřbít.

Btw... Je to jen můj pocit nebo je Jeferson jediný CW Superhrdina co si absolutně neužívá být superhrdina a akorát ho to celé spíše irituje?

Související novinky

Ve 32 letech zemřela herečka Charlbi Dean

Ve 32 letech zemřela herečka Charlbi Dean

31.08.2022

Velká rána stihla rodinu a přátelé herečky a modelky Charlbi Dean. V pouhých 32 letech totiž mladá umělkyně a hvězda vítězného snímku z Cannes Trojúhelník smutku zemřela na rychlou a nečekanou nemoc.… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama