Reklama

Reklama

Black Lightning

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2021), 40 h 53 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Salim Akil

Hudba:

Kurt Farquhar

Hrají:

Cress Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Nafessa Williams, Kwajalyn Brown, Damon Gupton, James Remar, Charlbi Dean, Caleb Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(58)

Ředitel školy a vysloužilý superhrdina Jefferson Pierce se vrací zpátky do akce jako legendární Black Lightning poté, co gangsteři začnou ohrožovat jeho rodinu. (Netflix)

Recenze uživatele Psycho.R k tomuto seriálu (1)

Black Lightning (2018) 

Seriál, který CW obětovalo ve jménu současných norem. Téměř všechny postavy mají tmavou pleť a druhá hlavní postava je černá lesba, která je zamilovaná do asiatky. Všechno tu máme. Asi by mi to nevadilo, kdyby se tam nemlátili trapné morální zásady a otcovské rady. Jako samostatný seriál bych tomu dal 3*, ale jelikož se v loňské sezóně připojil k Arrowerse, tak musím říct, že jde o jednoznačně nejslabší článek. Velký plus, který musím připsat je celkem slušná brutalita (viz. vytrhnutí páteře apod.) Za mě plusový bod za Jamese Remara, kterého jsem nikde 20 let neviděl a hrál Raidena v Mortal kombatu 2. ()

Související novinky

Ve 32 letech zemřela herečka Charlbi Dean

Ve 32 letech zemřela herečka Charlbi Dean

31.08.2022

Velká rána stihla rodinu a přátelé herečky a modelky Charlbi Dean. V pouhých 32 letech totiž mladá umělkyně a hvězda vítězného snímku z Cannes Trojúhelník smutku zemřela na rychlou a nečekanou nemoc.… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama