Reklama

Reklama

Black Lightning

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2021), 40 h 53 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Salim Akil

Hudba:

Kurt Farquhar

Hrají:

Cress Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Nafessa Williams, Kwajalyn Brown, Damon Gupton, James Remar, Charlbi Dean, Caleb Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(58)

Ředitel školy a vysloužilý superhrdina Jefferson Pierce se vrací zpátky do akce jako legendární Black Lightning poté, co gangsteři začnou ohrožovat jeho rodinu. (Netflix)

Recenze uživatele Rathe k tomuto seriálu (3)

Black Lightning (2018) 

Black Lightning teď řadím mezi jeden z nejlepších DC seriálů, co jedou, protože se narozdíl od ostatních dost liší a není tak otřepaný jako třeba Arrow, Supergirl nebo Flash. Musím říct, že to černošství je tu trochu dost přehnaný... celý seriál protíná snad jen jedna znělka nebo hodně "drsnej černošskej rap". A herec hlavního hrdiny mi není tak moc sympatický.. naštěstí, že má alespoň ty dcery a ženu, které to plně vynahrazují. ()

Zmrtvýchvstání (2018) (S01E01) 

Tak jsme se ocitli v černošském městečku, kde vede vláda gangů a působí to na mě tak, že je skoro trestné tam být běloch. Strašně mi vadí, jakým stylem se Black Lightning vrátil do "služby". Toho jako zrovna chování dvou policistů namíchlo tolik, aby začal konečně něco dělat s městem, kde si každý dělá co chce? Taky si nemůžu odpustit, ale název Black Lightning na mě působí jak slabý rasistický vtípek a ne jméno pro asi superhrdinu nebo co on je. Začalo to poměrně pomalým rozjezdem, ale pak /spoiler/, když unesli jeho dcery, mě to docela chytlo. Nicméně toto vzrušení opět přestalo, když si pro ně šel v téměř klaunovském obleku a v tu chvíli ignoroval všechny jeho priority, kdy bezdůvodně pustil pár voltů do nevinného chlapíka. A fakt nevěřím tomu, že ho jeho dcerky a ani policisti nepoznali, když je tam poměrně známá osoba. Zakončení 1. dílu dokáže nalákat na další sledování, ale mohlo být mnohem lepší. ()

LaWanda: Kniha pohřbů (2018) (S01E03) 

Se to tváří strašně drsňácky, ale já se tu přitom div neválím smíchy, jak seriózně se to snáží tvářit. Jakože ta scéna v kostele je jak vystřižená z nějaké C-éčkové komedie. Jako celkově jsem tomuhle DC hrdinovi nějakej nepřišel na chuť no. ()

Související novinky

Ve 32 letech zemřela herečka Charlbi Dean

Ve 32 letech zemřela herečka Charlbi Dean

31.08.2022

Velká rána stihla rodinu a přátelé herečky a modelky Charlbi Dean. V pouhých 32 letech totiž mladá umělkyně a hvězda vítězného snímku z Cannes Trojúhelník smutku zemřela na rychlou a nečekanou nemoc.… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama