Reklama

Reklama

Titans - Série 1

(série)
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Neven Pajkic, Ryan Potter, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze (24)

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No zas taková jízda, kterou jsem od toho čekal to nebyla. Polovina dílů byla absolutně o ničem, jeden díl byl dokonce celý jedna velká reklama. Prostě: „pauza, teď se příběh přeruší, je načase na komerční přestávku jménem epizoda ‚Doom Patrol' “. Nejlepší díl celé série je ten poslední, který ještě ke všemu ani nemá nic společného se seriálem jako takovým. A můžu se zeptat proč ta černá paní má pořád ty růžový vlasy a fialový oblečení když je hledaná policií? Mozek seriálu sto z deseti. Postavy jsou sympatické, ten příběh je nemastný neslaný, ze začátku zajímavý, ale ke konci už předvídatelný jako slepice na dálnici. Na další díly se určitě podívám, ale nejsem na ně nijak nalaďen. 6/10 ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trailery vypadaly strašně a pilotní díl mne rovněž nikterak neoslnil, přesto jsem však "Titánům" nakonec dal šanci a rozhodně toho nelituji! Příběh je hutný, postavy zajímavé a herci výborní. Akční scény jsou skvěle natočené a sestříhané, potěší přítomnost krve a ani CGI není tak hrozné, jak mnozí říkali... Rovněž potěší i odkazy na slavné hrdiny ze stáje DC... Největším záporem je asi scénář, který není nikterak propracovaný (obzváště v desáté epizodě mi dialogy trhaly uši), ale to je asi ta nejmenší chybička, jelikož se pořád něco děje a hlavní představitelé to celé utáhnou svým charismatem. Rozhodně lepší než "Arrowverse" či "Gotham" a jejich X postav a různých dějových odboček. Klobouk dolů! ()

Reklama

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál jsem narazil při koukání na Tiktok. A začal se na něj koukat z nudy. Není to nějak super zajímavý seriál, zápletka 1.série už tu byla několikrát, takže jsem už dopředu věděl o co jde. Ale seriál mě bavil, neříkám že jsem byl do seriálu nějak zažraný ale velice rád jsem si pouštěl víc a víc epizod. Epizody se tak nějak odchylují od sebe, každá epizoda má svůj příběh ale tak nějak drží celou zápletku seriálu. Pokud nevíte co dělat, určitě se koukněte. 65% ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Konečně konkurence pro Marvel seriály z Netflixu! Hlavní zápletka sice trpí neoriginalitou, ale to vynahrazují jednotlivé vedlejší linky a příběhy, které upoutají na první dobrou (Hawk a Dove pecka!). Suprácké tření je správně namíchané, Robin je poměrně stylař a fakt mě zajímá, co pro nás tvůrci chystají do příště! Našlápnuto je dobře, neboť poslední epizoda řádně potěšila! ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Není to úplně bez chybičky (představitelka Rachel leze na nervy, v dialozích je občas tupé vytloukání slámy a poslení díl série je spíše zklamání), ale nakonec je výsledek silně nad očekávání, fakt příjemné překvapení. Skvělý Grayson, temnota, akční scény v eRkovém duchu...Uvidíme, jak v dalších řadách, trochu se bojím, že to mohlo DC nechat ještě trochu déle v komornějším duchu, což trochu narušuje potitulkovka finální epizody. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě vůbec poprvé máme možnost vidět hranou verzi komiksového týmu Doom Patrol. (NiWi)
  • Věta „I wonder what the penguin's doing right now,“ kterou pronese Dick (Brenton Thwaites), je odkazem na Tučňáka, jednoho z komiksových nepřátel Batmana. (NiWi)
  • Všechny hlavní postavy v epizodě jsou spojeny s určitými druhy ptáka – Robin (drozd), Raven (havran), Hawk (jestřáb) a Dove (hrdlička). (NiWi)

Reklama

Reklama