Reklama

Reklama

Titans - Série 1

(série)
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Neven Pajkic, Ryan Potter, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze (24)

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Konečně konkurence pro Marvel seriály z Netflixu! Hlavní zápletka sice trpí neoriginalitou, ale to vynahrazují jednotlivé vedlejší linky a příběhy, které upoutají na první dobrou (Hawk a Dove pecka!). Suprácké tření je správně namíchané, Robin je poměrně stylař a fakt mě zajímá, co pro nás tvůrci chystají do příště! Našlápnuto je dobře, neboť poslední epizoda řádně potěšila! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl to být můj vysněný seriál s Batmanem s veskrze detektivními a občas i oddělenými zápletkami, jen by u toho byl Dick Grayson. Tento post sice dočasně obsadil předčasně zrušený (!!) Daredevil, ale nyní by se to klidně mohlo povést i u DC Universe. Brenton Thwaites se s úspěchem pokusil vymanit z teenagerských rolí a toho drsňáka Robina, co nejde pro zlomenou kost daleko, mu věřím, to by však k ruce nesměl mít sidekicky, jež směřování seriálu s každým dílem posouvají jinam, než bych chtěl. A bohužel se zde najdou díly úplně o ničem, nicméně opožděně doufám, že v dalších sezónách bude citelnější smysluplné vyprávění a bude to o něčem. Neměl jsem rád, když v Arrowverse nemohli používat ty nejznámější postavy (a jejich mytologii), ale stejně se je do seriálů nějak pokoušeli narvat, tady se jim to zatím daří nejlépe. A po prvním dílu druhé řady doufám v dobré využití Iaina Glena. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Od infantilnosti až po velice propracované a inteligentní pasáže. Scénář je na tom podobně, režie a hercké výkony jakbysmet. Jediné co drží kvalitu od prvniho dílu, je hudba. Hodnotím relativně vysoko 4* ale hlavně díky několika povedeným dílům v druhé polovine této sezóny. Za mě 70% ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Rádoby temný, ale pod tou hranou temnotou vlastně dost prázdný a natahovaný seriál. Moc tomu nepřidávají ani levné speciální efekty a odfláknutá choreografie soubojů, v níž rychlé střihy zakrývají (nedostatečně), že to herci vlastně moc neumí. Svoje záblesky kvality to má, ale není jich dost na lepší hodnocení. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Není to úplně bez chybičky (představitelka Rachel leze na nervy, v dialozích je občas tupé vytloukání slámy a poslení díl série je spíše zklamání), ale nakonec je výsledek silně nad očekávání, fakt příjemné překvapení. Skvělý Grayson, temnota, akční scény v eRkovém duchu...Uvidíme, jak v dalších řadách, trochu se bojím, že to mohlo DC nechat ještě trochu déle v komornějším duchu, což trochu narušuje potitulkovka finální epizody. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned během prvního dílu jsem si Titány oblíbil. Je to zábavné, akční, napínavé, drsné a násilnější než většina DC seriálů. Líbilo se mi, že příběh má tah na branku a neřeší se tu žádné píčoviny jako se řeší v Arrow, Supergirl neb Flashovi. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla prostě dobrá. Od postav, přes příběh. Poslední epizodu tedy seriálu odpouštím z jediného důvodu. Tvůrci si byly jistý druhou sérií a proto si tenhle konec mohli dovolit. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titans jsou pro mě velmi příjemným překvapením letošního komiksového roku. Tvůrci dokázali pojmout komiksovou látku velmi dobře a skvěle ji zasadit do reálného světa, kde je vše uvěřitelné i přes komiksové elementy. Akce je velice slušná, přes spoustu postav se dějové linky mezi sebou tolik nebijí a naopak je radost se dívat na nové a nové komiksové postavy, které se objeví. Seriál rozhodně není bez chyb, obsahuje scenáristické kličky, vyplňující dialogy a především ve druhé části se to důležité opravdu hodně odsouvá na později. Finále je pak poznamenáno absencí výrazného záporáka a viditelnou změnou plánů na poslední chvíli. Celkově však můžu seriál doporučit, a i když je dělán především pro komiksové fanoušky, kteří si spoustu odkazů, easter eggů a nových postav užijí, jde o realistickou podívanou, která dle mého dokáže docela slušně nahradit zrušené marvelovky na Netflixu. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

No, nevím nevím. Spousta epizod byla hodně průměrná a celkem se i divím, že jsem po roce dodíval alespoň tu první sérii. Samozřejmě jsou zde i fajn epizody, zvláště pak ta poslední, ale to nestačí a rozmyslím si, jestli se budu koukat dál. Rozhodně nejde o tak skvělý seriál, jak někteří tvrdí. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komiksový seriál ktorý ma nebavil? Aj takéto prekvapenia sú. Zaujimavá oldies hudba tu bola plusom ale tak béčkový scenár som ešte u žiadneho seriálu na platforme netflix nevidel. Prvá séria to ma za tri. Ja už teraz viem že sa do tej nasledujúcej vrhať v blízkej dobe určite nebudem. 3* ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trailery vypadaly strašně a pilotní díl mne rovněž nikterak neoslnil, přesto jsem však "Titánům" nakonec dal šanci a rozhodně toho nelituji! Příběh je hutný, postavy zajímavé a herci výborní. Akční scény jsou skvěle natočené a sestříhané, potěší přítomnost krve a ani CGI není tak hrozné, jak mnozí říkali... Rovněž potěší i odkazy na slavné hrdiny ze stáje DC... Největším záporem je asi scénář, který není nikterak propracovaný (obzváště v desáté epizodě mi dialogy trhaly uši), ale to je asi ta nejmenší chybička, jelikož se pořád něco děje a hlavní představitelé to celé utáhnou svým charismatem. Rozhodně lepší než "Arrowverse" či "Gotham" a jejich X postav a různých dějových odboček. Klobouk dolů! ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý seriál mě moc nevzal. Zajímalo mě, jak se všechno na konci série rozuzlí a ejhle pokračování v druhé sérii. Díky dílu Doom patrol jsem se, ale začal dost zajímat o tento spin off - na ten se podívám. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No zas taková jízda, kterou jsem od toho čekal to nebyla. Polovina dílů byla absolutně o ničem, jeden díl byl dokonce celý jedna velká reklama. Prostě: „pauza, teď se příběh přeruší, je načase na komerční přestávku jménem epizoda ‚Doom Patrol' “. Nejlepší díl celé série je ten poslední, který ještě ke všemu ani nemá nic společného se seriálem jako takovým. A můžu se zeptat proč ta černá paní má pořád ty růžový vlasy a fialový oblečení když je hledaná policií? Mozek seriálu sto z deseti. Postavy jsou sympatické, ten příběh je nemastný neslaný, ze začátku zajímavý, ale ke konci už předvídatelný jako slepice na dálnici. Na další díly se určitě podívám, ale nejsem na ně nijak nalaďen. 6/10 ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako až na opravdu slabší díly někde v polovině série, na nedotažené finále a na ne úplně kvalitní vizuální efekty se Titans opravdu povedli. Hned od začátku vás tento seroš od DC překvapuje svým velice temným pojetím doplněným o brutální akci, která když je jen "tělo na tělo", tak patří mezi nejzáživnější v oboru. I ty postavy se celkem povedli, když nebudu brát v potaz jejich představitele, kteří toho před Titans moc odehráno neměli a tudíž nepředvádí zrovna nejpřesvědčivější výkony. No a ještě zmíním příběh, který se sice během těch zmíněných prostředních epizod nikam nedostával, ale mimo ně působil jako velice solidní úvod do životů této neobyčejné party a hlavně ke konci byl alespoň z mého pohledu i strhující a tudíž se nemohu dočkat druhé série. 75% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně se mě líbí úvodní znělka. Další co mě zajímá, že Batman a spol. musí být pěkně stáří. Škoda, že mě seriál celkem nudí. Dokážu epizody několikrát přerušovat. ()

wanry02 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od titans jsem moc nečekal, ale nakonec jsem opravdu rád, že jsem prvotní počin nové streamovací služby DC viděl. Nejvíce mě uhranul začátek seriálu, kdy pro mě nečekaně temný seriál, zejména v prvních dílech skvěle vykreslil hlavní postavy a přidal k tomu i výbornou realistickou akci. Konkrétně akce k mému naprostému nepochopení byla v dalším průběhu seriálu, díl od dílu horší a kvůli špatným vizuálním efektům, jsem málem mlátil hlavou o zeď. Ale to platilo bohužel i pro příběh, kdy zhruba od pátého dílu, byly díly horší a horší a konkrétně sedmý díl odehrávající se ve výzkumném domě (nebo co to vlastně bylo) byl vyloženě špatný. Ale po něm seriál zase trochu ožil a závěr byl sice zvláštní, ale dorovnával svou kvalitou první díly. Co se týče hlavních postav, tak ty byly vykresleny opravdu dobře a téměř neznámé herce jsem si brzy oblíbil a našel si k jejich postavám cestu. Líbilo se mi i to, že se tvůrci nebáli experimentovat a klidně celý díl věnovali pouze jedné postavě a rozjetý příběh zcela upozadili, což sice ne vždy neslo ovoce, ale alespoň seriál nabídl originálněji uspořádáný příběh a způsob prohlubování citů k postavám. No a jako zhodnocení řeknu, že Titans je milé překvapení, které má sice spoustu much, ale celkově funguje dobře a už se opravdu těším na blížící se druhou sérii, ale i další seriály od studia DC, které se třeba v podobě Doom Patrol nezadržitelně blíží. 75% ()

Reklama

Reklama