Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dick navštíví spolu s Rachel dva staré známé. Jedna z osob z toho ale nebude příliš nadšená. Nukleární rodina vyrazí na výlet. (Netflix)

Recenze (12)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud bude v každém díle hrdinská hostovačka a pokud se Dick dál bude chovat jako chlap a ne jako posera, budu spokojená i nadále. Jenom docela masakr. A Adams family vážně s hřejivým srdcem. ()

dendev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď sa tam nachádza strašná kopa ''starého-dobrého'' klišé, tak ma TITANS zatiaľ neskutočne bavia... Príbeh sa začína skvelo rozbiehať, dialógy sú zvládnuté (celkom) dobre, akcia sa (v rámci možností) dá a pri STEALTH scéne, ktorú má v epizóde ROBIN, som si v duchu párkrát ''WAU'' povedal. Jediná vec, ktorá by sa mohla zlepšiť, resp. dúfam, že sa s postupom času zlepší, je hranie/herecký výkon Teagan Croft (RAVEN) - NIE ŽE BY BOL VYLOŽENE ZLÝ, to rozhodne nie, oproti niektorým hercom ale trošilinku zaostáva... 75% - oproti prvej časti bezpochyby Progress, tak dúfam, že to tak bude pokračovať aj naďalej... ()

Reklama

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po solidním pilotu je tu druhý díl a musím říct, že s kvalitou se šlo nahoru. Atmosféra, akce a dialogy jsou zde opět skvělé, nové postavy celkem pěkně zapadly do dosavadního příběhu a i když jsme tentokrát neviděli Beast Boye ani Starfire, což mě celkem překvapilo, tak se nám aspoň mohli předvést "v celé své kráse" Robin a Raven. Robin je opět fajn a Raven jako postava také, i když asi chvíli potrvá, než mi pořádně sedne její představitelka. No nic, já se těším na další díl a tento ode mne dostává 80%. ()

Danken07 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenár sa zhoršil. Akiva Goldsman asi nevie ako používať nadávky, pretože vyzneli dosť trápne. V tejto epizóde predstavili nové charaktere - Hawk a Dove. Mohli ich aj vyvinúť, ale radšej sa rozhodli sústrediť na milostný trojuholník. Ja osobne som medzi nimi žiadnu chémiu necítil. Herečka, ktorá hra Dove je príšerná. Jedine v čom je dobra je usmievanie. Radšej ani nejdem hovoriť o Dickovej kolegyni, pretože by som jej venoval viacej času než tvorcovia. Efekty v tejto epizóde boli otrasne (krv). Mali by popracovať na soundtracku, pretože songy, ktoré tu púšťajú sa sem vôbec nehodia (to platí aj o 1 EP).Modrý filter kazí každú scénu. Nechápem, prečo Dicka kritizujú za to ako bojuje. Dove na začiatku sama doškriabala tvar mnohým zločincom. Úprimne povedané, každý z týchto "hrdinov" sa chova skôr ako antihrdina. Záporaci v tomto seriály nie sú vôbec strašidelný, bude to asi aj tým, že vyberajú zlých hercov. Zatiaľ ma ani jeden z týchto charakterov nezaujal. 40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Všechny hlavní postavy v epizodě jsou spojeny s určitými druhy ptáka – Robin (drozd), Raven (havran), Hawk (jestřáb) a Dove (hrdlička). (NiWi)
  • Seznam kontaktů v telefonu Dicka Graysona (Brenton Thwaites) obsahuje kromě postav Bruce Wayna či Donny Troy / Wonder Girl také členy štábu Briana Wessela, Tony Solomonse a Brendana Steacyho. (NiWi)
  • V epizodě se vůbec poprvé ve hrané podobě objeví z komiksů tzv. Nuclear family. (NiWi)

Reklama

Reklama