Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kory nemůže nechat Rachel ani na chvíli bez dohledu. Jediná potíž je v tom, že si nepamatuje proč. Dick vzpomíná na vlastní problémové dospívání. (Netflix)

Recenze (9)

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále stejná kvalita, ale... Třetí epizoda seriálu Titans v sobě měla během první poloviny asi tři flashbacky do Dickovy minulosti. Což by samo o sobě nemuselo být špatné. V těchto flashbacích vidíme malého Dicka a občas policistku, která mu následně dává kázání, jak by se měl chovat. Ve větší části scén je zde ale Dick sám. A tady nastává hlavní problém. Mladý Tomaso Sanelli podle mě není tak dobrý herec, aby sám dokázal udržet pozornost diváka. Ještě když ve drtivé většině stopáže nemluví. Nechápu tedy rozhodnutí, proč je zde Bruce Wayne vidět vždy pouze jako temný obrys. Kdyby s Dickem mluvil sám, scény by mohly být o hodně zajímavější. Pokud ale pomineme tyto flashbacky, jedná se opět o skvělou epizodu. Tedy... Pokud vám ještě nevadí cliffhangery. ()

dendev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ku*va-Drát! Po výbornej druhej epizóde, ktorá mala dobré dialógy, fajn soundtrack a skvelú akciu, som si bol už takmer istý, že bude kvalita ''Titánov'' iba stúpať, očividne som sa ale (trošilinka) oje*al... Niekto z hora (z Warner Bros.) vymenil jedného režiséra druhým režisérom, potom spravil navyše z toho druhého režiséra nového, v poradí už tretieho, scenáristu, ktorý tak nejak veci skôr doko*otil... Dialógy sú nevýrazné a miestami (nanešťastie) aj klišoidné či hlúpe, RELATIONSHIP medzi Raven a Starfire zatiaľ pôsobí ako ''reskin'' tej, ktorú mala Raven s Dickom a navyše bola väčšina Flash-Backov nezaujímavá. resp. podaná nezaujímavo. (Chápem, že scenáristi/producenti nechcú, aby mal v seriály Bruce/Batman nejakú výraznejšiu úlohu, ale aby položil Dickovi na stôl zasraný list, ktorý si Dick číta, keď stojí (Bruce) rovno za ním, je totálna pi*ovina...) 65% ()

Danken07 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne začali vyvijať charakter aspoň jednej postavy (Dick). Síce to nie je dobre napísané, ale je to aspoň niečo. Nechápem prečo sa rozhodli vynechať Batmana z tohto seriálu. Nakoniec som sa mýlil v tom, že to kvôli hercom nie sú záporaci strašidelný. Každý záporak v tomto seriály je nudný. Vďaka svetlu vypadá ten modrý filter trocha lepšie. Efekty sú stále hrozne. Rachel je zatiaľ najotravnejšia a najhoršia postava. V tejto epizóde stretla Rachel Garfielda (Beast Boy). Po mŕtvej policajtke je toto druhé najhoršie predstavenie postavy. Bola to neuveriteľná náhoda. Najhoršie bola v tejto epizóde využitá hudba. Použitie pesničky Sunny od skupiny Boney M v bojovej scéne bolo fakt stupídne. 45% ()

Reklama

Reklama