Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dick s ostatními jsou schovaní v jednom motelu, kde každý prozradí, jaké má schopnosti. To se dost hodí, protože brzo budou mít společnost. (Netflix)

Recenze (9)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsou konečně together, ale když Dick stále lže, tak je to potom těžký ohledně důvěry. Hlavně když dám kolečko "a ty umíš co". Ale když nevíš, co dál, tak baba vždycky pomůže. Nebo že by jako motivace stačil novej taťka? Dobrej akční díl. A závěrečné bum? Smála jsem se. Já vím, jsem špatná osoba... ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to rozjíždí! Po dvou dobrých epizodách se nám tu objevuje nová skvělá epizoda. Nejsou v ní žádné vzpomínky na minulost, drží si své tempo a zároveň dávkuje obsah tak, že postupně dostáváme lepší a lepší momenty. Vypadá to, že Titans jako tým budou fungovat skvěle. Mám snad jen jednu výtku - moc mi nesedí obsazení Jasona Todda. Toho jsme ale viděli ani ne minutu, tak uvidíme. Hlavní je, jak ho Curran Walters zahraje. A to se z té krátké doby zatím nedá posoudit. ()

Danken07 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už som si trocha zvykol na ten hnusný modrý filter. Scenár je stále zlý. Ešte stále nevybudovali vzťah medzi Garfieldom a ostatnými členmi tímu. Vôbec nepôsobia ako tím a tobôž nie ako priatelia. Vôbec nechápem prečo si s takým malým rozpočtom vybrali postavu ako Garfield (Beast Boy), pri ktorej budú musieť používať veľa efektov. Zatiaľ každá scéna s jeho premenou vypadala otrasne. Príbeh je vďaka pomalému tempu dosť nudný. Dej a postavy nie sú zaujímavé, pretože sa vôbec nevyvíjajú. Dúfam, že táto epizóda nebola začiatok vzťahu mezi Dickom a Kori, pretože ak hej tak tvorcovia odviedli mizernú prácu s jeho budovaním. Ja osobne som medzi nimi necítil žiadnu chémiu. Akcia bola v tejto epizóde dosť dobra. Tým myslím akciu v strede epizódy, pretože ta akcia na konci bola dosť stupídna. Tím zabijakov so zbraňami sa rozhodne pribehnúť bližšie k Dickovi, aby ho mohli lepšie zastreliť? Dáva to niekomu zmysel? S tými zabijakmi v strede epizódy to trocha chápem (aj keď to bolo taktiež trocha stupídne), pretože to neboli normálny ľudia. Čo je to vôbec za logiku ísť sám do nepriateľského útočiska? A ešte k tomu nepripravený. Jason Todd mal tretie najhoršie predstavenie v tejto sérii. Mám pocit, že tvorcovia nemajú potuchy ako predstaviť nové charaktere. 45% ()

Reklama

Reklama