Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nečekaná návštěva Dicka podnítí k cestě zpátky do Gothamu, kde se prý nejslavnější strážce města pořádně rozjel. (Netflix)

Recenze (10)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl vážně divný díl. Nebo jinak. Byl by dokonalý, kdyby to nebylo finále první série. Což mě netrápí, pokud sleduji, když už je první díl druhé série venku. Protože vás hned napadne, že to je divný, že se něco musí dít. Že to není realita. Ale ta post credit scene to podtrhla. Druhá série bude divočina! ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra a takový potenciál ta epizoda měla. I tak se jedná o dobrý díl, který patří mezi to nejlepší co nám 1 řada nabídla, ale z tohohle mohla být přímo úžasná epizoda přátelé. Jsem zvědav co udělají tvůrci s Trigonem a jestli nám ho nabídnou v takové podobě jak ho známe. :-) ()

Reklama

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Jason Todd (Curran Walters) zmiňuje, že komisař Gordon byl unesen, mučen a zabit Jokerem. V komiksech to byl právě Jason, kdo tímto způsobem zemřel v komiksové sérii „Batman: A death in the family“. (Martin.Tokos)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (NiWi)
  • V epizodě je poprvé za celý seriál zmíněn Superman. Už dříve se objevily zmínky o Wonder Woman a Justice League. (NiWi)

Reklama

Reklama