Reklama

Reklama

Titans - Série 2

(série)
USA, 2019, 10 h 5 min (Minutáž: 41–53 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Teagan Croft, Brenton Thwaites, Anna Diop, Ryan Potter, Drew Van Acker, Demore Barnes, Alan Ritchson, Minka Kelly, Conor Leslie, Esai Morales, Iain Glen (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dick Grayson se s Titány znova setká v San Francisku a nebezpečný nepřítel toužící po pomstě se je rozhodne rozeštvat. (Netflix)

Recenze (22)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 hvězdy jsou ve finále pro tuhle sérii moc, ale když si vzpomenu, že do 8 epizody to mělo dobrou kvalitu a hodně mě to bavilo, tak si myslím, že ty 4 hvězdy s odřenýma ušima dám. Do 8 dílu to má totiž dobrý děj, pořád se něco děje, dobře napsaný flashbacky, lov na Deathstroka s fajn postavama. Ve zbytku série se to bohužel začne natahovat, postavy se začnou chovat jako kreténi, k tomu nudné pasáže a vše se vyřeší v poslední epizodě během chvíle. Na 3 sérii jsem zvědavý skrz Red Hooda a Scarecrowa. Další série má co napravovat kvůli konci té 2. Uvidíme, tahle show má větší potenciál. 6,5/10 ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem chtěl napsat, že po přetrpěné sérii to byl nakonec celkem fajn konec s dobrými souboji (byť i tady je množství nelogických pitomostí, ale to je takový znak celý týhle série). Jenže pak přišel ten sloup a já zůstal nevěřícně zírat v jednom velkém wtf. Co to doprdele bylo? To ta smrt nemohla přijít třeba během souboje s kýmkoliv? Jakože cože? Pochopil to někdo? ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série prostě neudržela to tempo a atmosféru té první. Bylo tu plno divných věcí a nesmyslů, málo akce, hodně keců ala CW. Jednoznačně nejhorší byl poslední díl. No a co měl znamenat ten Bruce Wayne? Dick o něm mluví celou první sérii jako psychopatovi, kterého pohlcuje jeho vlastní temnota a tady se ukáže takový příjemný stařík s britským přízvukem, kterému ani vteřinu nejde věřit, že by v netopýřím kostýmu potíral zločin v Gothamu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlepšení citelné od předchozí řady, která skončila pravděpodobně úplně jinak, než tvůrci zamýšleli u druhé řady, jejíž první díl to vše restartoval. Doufám, že ve třetí řadě už bude příběh úplně konzistentní, protože vidět Titány pospolu mě bavilo vůbec nejvíce a potřetí řešit interní krizi už by bylo dost otravné. Je pouze veliká škoda, že už to tentokrát nejspíše bude bez jedné oblíbené postavy. Nicméně Deathstroke byl kvalitní záporák série a doufám, že v té další to i v tomhle ohledu nebude o nic slabší...8/10 ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já vám nevím. Titans pro mě byli jedním z nejlépe zpracovaným DC seriálem co se převedení předlohy týče. Zbytečně se neopakovaly chyby Arrowverse, postavy byly fajn a seriál se velmi uvěřitelně tvářil drsně a ujetě zároveň. S tím jak nám přibyly postavy se však děj velmi tříští a i když stopáž není nijak malá, a času se postavám věnuje hodně, paradoxně to příběhu nijak extra neprospívá. Deathstroke je jeden z nejlepších DC záporáků vůbec, nicméně jeho role v této sérii působila spíš nuceně, aby tam prostě nějaký záporák byl. Hlavní příběh byl často zbytečně přerušován, jednotlivé story archy postav na něj působily velmi uměle našroubované, nechyběly odbočky do neznáma (viz. "útěk" Rachel) a celé to tak nějak nepůsobilo vůbec komplexně, naopak spíše překombinovaně. A to nemluvím o tom, že poslední díl pak všechno ukončil během patnácti minut, a smrt tak skvělého a drsného záporáka byla dost odfláknutá a ještě zesměšněná teenagerskými gesty a hovadinami.. A do toho všeho Bruce Wayne, který působil jak z jiného seriálu, a daleko víc jako lákadlo pro diváky, než jako nějaké Dickovo svědomí. Jediné co příběhově můžu pochválit byl Dickův přerod na Nightwinga, který dostal prostoru dostatek, i když to byl taky docela porod. Je to opravdu velká škoda, jelikož první série byla velmi fajn, ta druhá je míň a tvůrci by se měli zamyslet nad tím, co vlastně chtějí vyprávět. Méně je totiž někdy více. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (8)

  • Předtím, než byla epizoda odvysílána, se tvůrci nezávazně zeptali diváků platformy DC Universe, zda by měla postava Jasona Todda (Curran Walters) v seriálu žít nebo ne. Anketa dopadla v poměru 51 % ku 49 % pro to, aby Jason zůstal naživu. (NiWi)
  • Natáčení druhé sezóny začalo 2. dubna 2019 a skončilo 20. září 2019. Produkce byla dočasně pozastavena v červenci 2019 kvůli smrti koordinátora speciálních efektů Warrena Appleyho – druhá série je tak věnována jeho památce. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama