Reklama

Reklama

Titans - Série 2

(série)
USA, 2019, 10 h 5 min (Minutáž: 41–53 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Teagan Croft, Brenton Thwaites, Anna Diop, Ryan Potter, Drew Van Acker, Demore Barnes, Alan Ritchson, Minka Kelly, Conor Leslie, Esai Morales, Iain Glen (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dick Grayson se s Titány znova setká v San Francisku a nebezpečný nepřítel toužící po pomstě se je rozhodne rozeštvat. (Netflix)

Recenze (22)

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou sérii se jenom kecá a kecá, když už přijde nějaký ten souboj, tak trvá jen pár minut. Celá zápletka se táhle několik dílů, aby byla hned v posledním díle vyřešená během pěti minut. Jak první série překvapila a vynikala změnou od CW seriálů, tak tohle bylo u druhé série všechno hozeno do koše. Celkové hodnocení 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlepšení citelné od předchozí řady, která skončila pravděpodobně úplně jinak, než tvůrci zamýšleli u druhé řady, jejíž první díl to vše restartoval. Doufám, že ve třetí řadě už bude příběh úplně konzistentní, protože vidět Titány pospolu mě bavilo vůbec nejvíce a potřetí řešit interní krizi už by bylo dost otravné. Je pouze veliká škoda, že už to tentokrát nejspíše bude bez jedné oblíbené postavy. Nicméně Deathstroke byl kvalitní záporák série a doufám, že v té další to i v tomhle ohledu nebude o nic slabší...8/10 ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série prostě neudržela to tempo a atmosféru té první. Bylo tu plno divných věcí a nesmyslů, málo akce, hodně keců ala CW. Jednoznačně nejhorší byl poslední díl. No a co měl znamenat ten Bruce Wayne? Dick o něm mluví celou první sérii jako psychopatovi, kterého pohlcuje jeho vlastní temnota a tady se ukáže takový příjemný stařík s britským přízvukem, kterému ani vteřinu nejde věřit, že by v netopýřím kostýmu potíral zločin v Gothamu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ty čtyři jsou tentokrát s odřenýma ušima...druhá řada se bohužel nedokázala vyrovnat s očekáváním,které připravil závěr té první a ač je tu třeba Deathstroke (na kterého jsem se hodně těšil),tak tahle série ani zdaleka nešlape tak jak by měla.Nabízí sice solidní momenty a povedené epizody (Conner,...),ale jinak víc než první řadu připomíná seriály od CW.Takže se hodně mluví a málo se toho děje.Snad další řada napraví reputaci...70% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, máme za sebou druhou sérii. Dobrou. Úplně jinou než první. Co jsem na ní ocenila nejvíc? Že skočila tak, jak mají série skončit. Ne jako první, kde bylo finále vlastně první díl druhé série. Protože vy si říkáte, že na scenáristé na něco zapomněli, co? Vzhledem k poslední scéně, třetí série by mohla být hodně dobrá.... ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já vám nevím. Titans pro mě byli jedním z nejlépe zpracovaným DC seriálem co se převedení předlohy týče. Zbytečně se neopakovaly chyby Arrowverse, postavy byly fajn a seriál se velmi uvěřitelně tvářil drsně a ujetě zároveň. S tím jak nám přibyly postavy se však děj velmi tříští a i když stopáž není nijak malá, a času se postavám věnuje hodně, paradoxně to příběhu nijak extra neprospívá. Deathstroke je jeden z nejlepších DC záporáků vůbec, nicméně jeho role v této sérii působila spíš nuceně, aby tam prostě nějaký záporák byl. Hlavní příběh byl často zbytečně přerušován, jednotlivé story archy postav na něj působily velmi uměle našroubované, nechyběly odbočky do neznáma (viz. "útěk" Rachel) a celé to tak nějak nepůsobilo vůbec komplexně, naopak spíše překombinovaně. A to nemluvím o tom, že poslední díl pak všechno ukončil během patnácti minut, a smrt tak skvělého a drsného záporáka byla dost odfláknutá a ještě zesměšněná teenagerskými gesty a hovadinami.. A do toho všeho Bruce Wayne, který působil jak z jiného seriálu, a daleko víc jako lákadlo pro diváky, než jako nějaké Dickovo svědomí. Jediné co příběhově můžu pochválit byl Dickův přerod na Nightwinga, který dostal prostoru dostatek, i když to byl taky docela porod. Je to opravdu velká škoda, jelikož první série byla velmi fajn, ta druhá je míň a tvůrci by se měli zamyslet nad tím, co vlastně chtějí vyprávět. Méně je totiž někdy více. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 hvězdy jsou ve finále pro tuhle sérii moc, ale když si vzpomenu, že do 8 epizody to mělo dobrou kvalitu a hodně mě to bavilo, tak si myslím, že ty 4 hvězdy s odřenýma ušima dám. Do 8 dílu to má totiž dobrý děj, pořád se něco děje, dobře napsaný flashbacky, lov na Deathstroka s fajn postavama. Ve zbytku série se to bohužel začne natahovat, postavy se začnou chovat jako kreténi, k tomu nudné pasáže a vše se vyřeší v poslední epizodě během chvíle. Na 3 sérii jsem zvědavý skrz Red Hooda a Scarecrowa. Další série má co napravovat kvůli konci té 2. Uvidíme, tahle show má větší potenciál. 6,5/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takmer to iste ako prva séria; lepšie aj nudnejsie časti. Príliš veľa postáv tomu len uškodilo. Niektoré epizódy fakt zbytočne, a ta posledná časť? Náhodou, nebola až taká zlá, a to jediná nieje v červených číslach, fakt nechápem, boli aj horšie časti . Ak by aj bola v buducnosti tretia séria asi sa jej vyhnem, ak by nebol dabing tak by boli titani strata času, aj keď, ide o komiks, ktorý by nudiť nemal. Ten zložitejší príbeh mi ale nesadol. A právom nieje druha séria percentami vyššie. 3* ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem chtěl napsat, že po přetrpěné sérii to byl nakonec celkem fajn konec s dobrými souboji (byť i tady je množství nelogických pitomostí, ale to je takový znak celý týhle série). Jenže pak přišel ten sloup a já zůstal nevěřícně zírat v jednom velkém wtf. Co to doprdele bylo? To ta smrt nemohla přijít třeba během souboje s kýmkoliv? Jakože cože? Pochopil to někdo? ()

DEADMANincCZ 

všechny recenze uživatele

Něco málo strašně šlape, ostatní věci celkem skřípou. Erkový pojetí je skvělý, Superboy je taky konečně jak ho znám ze sešitů a Deathstroke je naprosto vynikající. Bohužel tyhle epický chvilky dělí kolikrát i 30 minut scénáře od dvou prvňáků na zvláštní škole. Nicméně i tak jsem si to zvláštním způsobem asi i užil. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Tohle bude trochu delší, takže pro ty kterým se líbila první série a byli trochu nepříjemně překvapeni posledním dílem (a.k.a. "sen"), tak těm doporučuji: NEPOUŠTĚT, 2 ŘADA = ZKLAMÁNÍ. A nyní trochu detailněji. Druhá řada nám totálně mění dějové schéma a místo road movie s hrdiny tu máme trochu usedlejší děj, ve kterém se už na začátku dostáváme do Titans tower a vypadá to, že se nám tu rozjede klasická týmovka, kterou známe z komiksů. Prvních pár dílů má dobrou gradaci. Představí se nám hlavní záporák (Deathstroke) a a pár nových tváří. Zjistíme, že původní Titáni mají nějaké temné tajemství a spousta dějových linek vypadá sakra nadějně. Jenže pak přijde zvrat. Někdy kolem 4. dílu se nám děj absolutně zastaví a celé se nám to promění v prapodivnou psycho-telenovelu. Řeší se tu absolutní nesmysly, děj a chování postav nedává smysl a vy si jen říkáte: "WTF, kdy se to pohne". A já vám na to odpovím: "Nepohne." Až do posledního dílu. Ten je ale esencí toho, co nabízí celá série. Nadprůměrné dvě třetiny, kde je spousta akce a všechny problémy se (které byly předchozích x dílů neřešitelné) se rázem vyřeší. Ale to by tolik nevadilo. Takovou strukturu má spousta seriálů a dá se to přežít. Jenže tady po katarzi diváka čeká ještě poslední třetina posledního dílu, která je vyloženým utrpením. Po jednom crazy dějovém zvratu (říkal jsem si: "Asi ji skončila smlouva, protože jinak to nechápu.") se tlachá a tlachá a vy si říkáte: " To má být jako vyvrcholení série?". Já u té poslední třetiny trpěl jako už dlouho ne.Za mě prostě strašná škoda a další DC projekt co se nakonec nepovedl. Přitom Titáni jsou skvělý materiál a dalo se z toho vytěžit tolik. To by jen v DC museli vědět jak s tím pracovat. - Good bye, Dick Grayson - 45% ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Větší bolest jsem nezažil. Příběh první série je trapně odbytý v prvním díle a ve druhém si už seriál hraje na jinou hru. Co mě velmi štvalo bylo, že co druhý díl jsme dostaly nějaký trapný příběh absolutně nezaujímavých postav a hlavní příběh byl řešený asi jenom v sedmi dílech nehledě na to, že zde byly dva záporáci a tomu lepšímu (Deathstroke) nechali nejméně prostoru. Celá série je taky celkem pěkně zakončená. /Spoilery/ Prostě ááá pomoc padá na mě velký elektrický sloup, néé že bych jednoduše uhnula na bok ne to mě nenapadne, tak někdo jiný ho podrží a umře... Nehledě na to, že ten nový superman umí chytit letící kulku, ale ne pomalu padající sloup. Ten sloup opravdu nebyl tak velký, aby se nedalo odskočit. Nejtrapnější konec seriálu jaký znám. Všichni jsou vypatlaní, prostě Dick se ostatním přizná, že udělal něco špatného a oni ho opustí a když Gar zůstane tak toho zase opustí Dick a raději jde zaútočit na policisty, aby ho mohli zavřít. /Konec spoilerové části/ Celkově příběh, kromě toho s Deathstrokem byl trapný, postavy ještě více nesnáším. Ono to opravdu vypadalo, jako by scénář dělal, nějaký opilý bezdomovec. Skoro celá druhá řada byl pain, hlavně ty díly, které neměly s hlavním příběhem nic společného. 3/10 ()

Fronix 

všechny recenze uživatele

Do poslednej epizódy bola táto séria pre mňa lepšia asi po všetkých stránkach až prišla posledná epizóda. Chcem sa vyhnúť spoilerom , tak napíšem len že finále ku ktoremu smeroval celý príbeh 2.serie vyriešený za prvých 5 minút??Wtf??Čakal som trochu veľkolepejšie a prepracovanejšie finále..plus odfáknuta smrť postavy..škoda toho inak nemám čo vytknúť. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to se opravdu nepovedlo. Zápletka z první řady je vyřešená (čti odbytá) v prvním díle, pak se najede na další, která se táhne celou řadou, aby pak byla vyřešena krátkým soubojem na začátku posledního dílu, kde 2 postavy zápasí s padouchem zatímco 4 další ošetřují jedno malé bebíčko. Závěrečná část už byla pak spíš komedie, kdy scénaristé nevěděli, jak lépe nacpat její obsah do děje a tak to udělali tímto absurdním způsobem. K tomu navíc hromada temných záběrů, smutných pohledů, vzteku, prázdných keců a mouder a neskutečně otravných postav. Obzvlášť Donna je snad nejnesympatičtější postava, která se v seriálech kdy objevila. Absolutně není důvod, proč se s ní za celou dobu sžít nebo si ji přinejmenším oblíbit. Ne že by ostatní byli o tolik lepší se svým neustálým vztekem na něco, ale mají v sobě alespoň nějakou osobnost. Celkově je to takové "Teenage Angst the Series" a to se hodně rychle okouká, pokud snad člověk není zrovna v té fázi. Dále nepřesvědčilo ani CGI a pokaždé jsem se děsil okamžiku, kdy bude na scéně změněný Gar, protože působil absolutně nepřirozeně a počítačově. Pár dílů v druhé polovině, mělo jakous takous kvalitu, ale postupně to zase upadlo a do průměru by to nevytáhlo ani 5 dalších artritických Batmanů. ()

Buywhat 

všechny recenze uživatele

Neviem sa rozhodnúť či sa mi táto séria páčila viac ako prvá, alebo menej. Titans si stále držia svoje tempo, čo je na jednu stranu fajn. Ale príde mi že sa oproti prvej sérií stale držali pri zemi. Je jasné že druhá séria bola úplny fan service a nerdgasm.. ale celé to kazili wtf nelogické momenty, kedy som si vravel “Vážne?”. Každopádne, Titans sú skvelý seriál, druhá séria ma bavila (nudili ma len scény s Kory, fakt ju nemusím) a teším sa na tretiu sériu. Nabudúce by to však chcelo aby sa nesprávali ako úplne citlivky a nemali okolo všetkého toľko filozofických a emocionálnych preslovov. 7/10 ()

jojo33 

všechny recenze uživatele

Citelne zhorsenie od predchadzajucej sezony. Trpi to zbytocnou prekombinovanostou, tych postav tam pribudlo az privela a divak si tym nalezite nevychutna ich charakterovy progres. Naproti tomu to ma ovela viac cool zaporaka v podoba Deathstrokea vo vychutnavkovom podani charizmatickeho Esaia Moralesa. Linia s WonderGirl takmer az neznesitelna, Hawk s Dawn upozadeni a skomplikovani, Batman Iaina Glena uz otravne filozofuje, Robin sa hlada, druhy Robin rebeluje a SuperBoy je vyborny... V tretej sezone ocakavam zlepsenie a navrat k decentnosti prvej serie. ()

Reklama

Reklama