Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dickovu mysl ovládá zákeřný Trigon. Rachel a Gar stojí před srdcervoucím rozhodnutím: pokusit se zachránit svého mentora, nebo vzít nohy na ramena. (Netflix)

Recenze (10)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, ale tohle akorát podpořilo mojí teorii o finále první řady. Kdyby tohle bylo finále, byl by to masakr se vším všudy. Jasně, tohle už tady bylo, to jak se kámoši přidali ke Trigonovi a co se dělo dál. Absolutní pecka! Až jsem snad i chvílema měla strach, že bude konec světa! Jinak casting nových postav je vážně pozitivní. Deathstroke vypadá brutálně. A o Batmanovi škoda slov. Teda kromě wau. Prostě ho mám ráda, no....A co si řekli s Dickem. Ještě to letos bude zajímavé. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pišingr dostane ten producent, režisér či scenárista, který mi dá jeden jediný logický důvod, proč tohle nebyl konec 1. série. Vždyť takhle se přece nová série nezačíná... a sled scén na konci? Pardon, ale kdo si myslel že to je dobrý nápad takhle poskládat. Navíc celé to zakončení s Trigonem teda taky nebylo nic extra, zkratkovité a klišoidní, značně nevysvětlené. Ale i přesto jsou Titans prostě nejlepší DC seriál co se zpracování látky týče.. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle měl vypadat konec 1 série... páč to vypadá, že to ustřihli a rozhodli se to dát jako začátek 2 řady. Byl jsem překvapen, že nám Trigona ukázali. A musím říct CGI na něm nebylo špatný na rozměry tohohle seriálu ( když si vzpomenu jaké špatné triky měla občas 1 série, tak se jim Trigon poved na slušné úrovni ). Bohužel, to jak skončil Trigon bylo zklamání. Zajímalo by mě, jestli ho Rachel uvěznila v sobě ( myslím v tom kameni, nebo co to sakra je... však mě chápete ), už jsme to viděli v animáku Justice League Dark: Apokolipse War. Deathstroke mi hned navodil pocit, že z tohohle může být ještě lepší show a jsem hodně zvědavý, jak se jim povedou akční scény s ním. No a vidět konečně Batmana neboli přesněji Bruce bylo fajn. Takže suma sumárum velice dobré zakončení 1 řady :-D . A díky tomu je začátek 2 série v dobré náladě. Jsem zvědav co nám tahle show přinese dále. " Titans are back bitches! Wooo! " ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Logika si tady dala naprostou dovolenou (ten závěr s Trigonem??? Wtf?). Navíc první půlka dílu měla být na konci první série a rozhodnutí umístit ji na začátek druhý považuju za jeden z nejpitomějších a nejnásilnějších cliffhangerů, který jsem kdy viděl. Seriálu asi dám ještě šanci, ale pachuť už nezmizí. ()

mety6 

všechny recenze uživatele

Nezvyknem hodnotit individualne casti, ale tu mi to neda...tato cast mala byt zakoncenim prvej serie, pretoze velmi neotvara dvere do celej druhej serie. Samozrejme su tu momenty, ktore nie su vysvetlene a mozme ich ocakavat v neskorsich castiach ale jednoducho to nema dostatocny nadych na to, aby to "pozvalo" divakov na pozeranie celej serie. Btw. efekty a pohyb Trigona... :D...3/10 ()

Reklama

Reklama