Reklama

Reklama

Titans - Série 3

(série)
Trailer 1
USA, 2021, 9 h 22 min (Minutáž: 40–48 min)

Hrají:

Teagan Croft, Brenton Thwaites, Savannah Welch, Anna Diop, Ryan Potter, Alan Ritchson, Minka Kelly, Curran Walters, Chelsea Zhang, Dov Tiefenbach, Danny Waugh (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Titáni se snaží stát při sobě, ale trápí je tajemný a nebezpečný padouch zvaný Red Hood, který chce Gotham City zničit jednou provždy. (Netflix)

Recenze (18)

NifKor 

všechny recenze uživatele

První polovina skvělý ale to co následovalo potom už tahalo kvalitu seriálu jen a jen dolů a nebo se to maximálně střídalo a ten konec zase? Co mě štve na této sérii je to, že začátek dá seriál Red Hoodovi maximální prostor a ta postava je vážně v té části vážně skvělá. Bohužel po díle, kdy Scarecrow uteče z vězení je dán do pozadí a hraje druhé housle po jeho boku a dost mi to tu vadilo, protože i když Scarecrow je v jistých částech seriálu zajímavý, tak mi nepřišel tak nebezpečný a skvěle napsaný jako zmíněný Red Hood. Oživení postav je za mě směšný a příjde mi, že seriál se snaží napravit konec minulé série a udělat to tak aby jí to hrálo do karet. Docela mě štvalo, že seriál se točil hlavně okolo Nighwinga, protože by mě víc zajímalo co dělala Rachel, když odjela s Doninou mrtvolou. Místo toho tu máme z ostrova jen asi 2 díly, které samy o sobě jsou podle mě k ničemu. Značné zlepšení tu jistě je ale ne velké a bojím se co se bude se seriálem dál dít. 7/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda nevyužitého potenciálu, když už máte k dispozici Bat-family a dokonce i samotného Bruce a točíte vesměs nezajímavé příběhy a nudné epizody; někdy mi to až připomínalo produkci stanice CW (i když teď jsem viděl tři díly posledního Flashe a to je o dost větší zoufalost). Jo, jisté aspekty (třeba s Barbarou Gordon) mě bavily, ale vesměs mě nic nenutilo sledovat dál a trvalo takřka půl roku, než jsem sezónu dokoukal, což je vždycky špatné znamení. Kvituji, že čtvrtá série bude poslední a snad mě bude bavit více. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titans byli a ještě pořád jsou to nejlepší co zatím DC na seriálovém poli nabídlo (i když Doom Patrol jim slušně šlape na paty),nicméně jejich dominance s každou další řadou slábne a tady se to místy pomalu ale jistě začíná blížit Arrwoversu a to není úplně dobře.Akce je sice pořád slušná,ale čím dál tím víc se kecá a lká nad různými nepravostmi,takže když bych měl tyhle momenty,které zbytečně ředí tempo odečíst,zůstalo by mi tak 8-9 epizod.Už dvojka u mě byla za čtyři jen tak tak a trojce už je prostě dát nemůžu.Přitom ten potenciál tu je pořád a mrzí mě,že takový Red Hood byl jako ultimativní záporák využit tak možná z poloviny...60% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak nevím, co napsat a to se mi moc často neděje. Protože třetí série není špatná a má spoustu skvělých momentů. Jenže je hodně roztříštěná. Jde totiž i o to, že jsem chtěla ohodnotit první díl čtvrté série a koukám, že mi tady chybí hodnocení konce třetí a celé třetí. A tak jsem zjistila, že nevím, jak to dát dohromady. Kde je problém? Jednotlivé složky jsou tady skvělé. Příběh každého je moc fajn. Ať od mého nejoblíbenějšího momentu v historii DC, který tady řeší následky. Konečně dobře uchopeného příběhu Kory a její sestry. Bohužel taky nepřítomnosti Rachel, kde je to naštěstí poté vynahrazeno. Jenže...proč je jedním z nejlepších a nejdojemnějších dílů je ten, který působí jako nezrealizovaná epizoda Supernaturalu? A proč tohle všechno píšu, když stejně dám 5/5? Protože mám pro Titans slabost a baví mě zpracování. Jenom tady prostě pár věcí trochu mrzí. Ale to je přeprané tím dobrým  :) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejnovější 3 série je za mě osobně zatím tou nejlepší ze všech. Bohužel pořád to není úplně to co bych si přál. Je to po scenáristické stránce jednoduchý a někdy mi přijde, že je to levný. Asi je to ale moje chyba, jelikož pořád to v hlavě porovnávám s Daredevilem a to je velká chyba. Jenže si nemůžu pomoct, od Hbo Max bych čekal víc. Každopádně postavy se vyvíjejí, někteří mají zbytečně dlouhé dějové linky. Herecké výkony jsou solidní, ale někdy to fakt drhne. Od akční stránky bych čekal víc ( zase to moc srovnávám s Daredevilem ), ale v celku samotná akce ujde. Záporák Scarecrow je v podání Vincenta Kartheisera velice solidní a bavil mě. Red Hood má skvělý nástup na scénu a působil na mě dost dobře, ale s postupem času, už to moc nebyl Red Hood, ale Jason Todd, který si řešil své problémy. Zkrátka Red Hood nebyl moc využit. Škoda. Suma sumárum 3 řada Titans je pro tou nejlepší ze všech a baví mě to sledovat. Těším se na 4 sérii. Doufám že tvůrci zkrátí ze 13 dílů na 10, ale je mi jasný, že se to nestane. Každopádně příště zlepšit akci a někdy zrychlit tempo a ve finále to neuspěchat. Jinak jsem ale spokojený. 7/10 ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Jako pořád mě dostává temný vibe, který Titans přináší, narozdíl od telenovelského Cw a mám pocit, že se tato série povedla o něco více, než dvě předchozí, hlavně díky focusu na menší počet postav a úbytku dramatu. I přesto mě pár věcí dost štvalo. Asi nejvíc nereálný je zrod Red Hooda, který jsem možná doteď nepochopil. Jason je vyděšený a má s Brucem daddy issues a tak půjde za jedním z Batmanovo největších nemesis a vyzradí mu všechna největší tajemství? A ještě navíc se snaží zbavit strachu tím, že se začne spolčovat s gothamskou mafií a zabíjet lidi? Pro Cranea vybrali dost skvělého herce a tak mi nevadí, že se do seriálu o Titánech míchají i postrachy Gothamu. I přes jeho evil charisma ho však nemůžu nazvat Scarecrowem, protože si v seriálu nikdy nenasadí masku ani nepoužije osobně fear toxin a to je dost škoda. Ano, rozpoutá chaos v Gothamu (ikdyž je dost šílené, že si zázrakem hackne kdejakou televizi a všechna elektrická zařízení), ale to jak si podmaní lidi se svou Red Hood reklamou, je další dost velká stupidita. Lidi bez přemýšlení začnou rabovat kdeco, střílet po osobách, které včera nazývali hrdiny, prostě nevím jestli je to kritika Gothamu nebo nějaká přesčáru parodie na Ameriku. Každopádně i přesto, že mě štvaly tyhle nelogičnosti, stále mám zdejší postavy rád, a rozhodně se nejedná o špatný seriál. Finále nebylo tak špatné, jako v minulých sériích, ale propříště bych ubral ty šílené sci-fi elementy fialového deště. Je dobře, že se zmenšil počet hrdinů v týmu, naopak je trochu problém najít pro všechny nějakého rovného soupeře, protože například Red Hood je malou hrozbou pro Superboye nebo Starfire. Takže to nakonec dopadá tak, že je velká část hrdinů odsunuta na nedůležité záchrany civilistů, a proti Scarecrowovi se postaví jen ti ''street-level'' hrdinové. Já bych upřednostnil spíše nějakou týmovou spolupráci a nějaké zajímavé hrdinské kombinace. 75% ()

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá zpráva je, že 4. série už nemůže být horší než tato snůžka nesmyslů a neumětelství. To je ale taky to jediné pozitivum, co se o 3. sérii dá říct... ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sérii dávám takhle vysoké hodnocení jen proto, protože oproti druhé řadě je tato masterpiece (jinak je to pouhý průměr). Seriálu velice prospělo temné prostředí Gothamu. Záporák vcelku dobrý, možná si tam nemuseli hrát se Salazarovou jámou, konec s ní byl vcelku směšný. Velice rád bych podotkl, že do univerza Titánů patří i Doom Patrol, který se v jednom díle taky pokoušel ukázat posmrtný život, když už se tvůrci obou seriálů snažili, nebo lépe řečeno chtěli ponořit do těchto vod, tak se měli domluvit jak to bude vypadat, protože v každém seriálu to vypadá jinak a je to k pláči. Red Hood je ze začátku dobrý záporák, sice od prvního dílu tušíte kdo to je, ale i tak působit respekt, tedy působil ho do doby než si sundal masku, pak zase začal brečet atd no však to znáte. Celkově je třetí série nejlepší, ale pořád to není to, co bych od toho čekal. 7/10 ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Jsem z toho takovej rozpačitej. Možná si to špatně pamatuju nebo se mi od konce druhý řady zvýšila laťka, ale Titány jsem měl vždycky za to lepší ze supráckých seriálů. Jasně, CGI bylo špatný ve všech řadách, je to seriál s ne kdovíjakým rozpočtem, čert to vem. Nicméně třetí série má strašně moc momentů, alespoň ve druhé polovině, které působí jako z produkce CW - chování postav nedává absolutně smysl, věci se dějí bez jakéhokoliv důvodu, samoúčelně... například ukázání tě oživovací jámy hned na začátku (a později i posmrtného života, kde stačí ghúly jen praštit po hlavě a přeběhnout most). Jak má divák později jakkoliv prožívat smrt některé z postav?! A proč mám pocit, že najednou žádná z postav neumí hrát (Blackfire!? WTF) ? Ono s takovým scénářem je ale těžké vůbec uhrát nějaký uvěřitelný výkon. Z pozitiv bych vyzdvihl určitě všechny scény s Garem. Tenhle kluk je sympaťák jak prase a krade si pro sebe všechny scény. Stejně tak Tim Drake. Parádní byly opět téměř všechny souboje tělo na tělo, v tomhle se choreografie celkem povedla. I s tímhle to ale bohužel nestačí na lepší hodnocení než na podprůměrné 4/10. Snad se příští série povede víc. ()

wesi96 

všechny recenze uživatele

7/10. Titáni přichází se třetí sérii, která přináší problémy jako 2.série. Je tu plno nesrovnalostí, nelogičností a uspěchaný příběh. Ano teď mluvím hlavně o Red Hoodovi, který svou proměnu měl strašně rychlou, působilo to debilně a ani pětiletý time-jump v seriálu nebyl. Nelogičnosti jako jak se tak rychle dostávali z místa na místo apod. Nicméně abych nepsal jen co se mi nelíbilo, tak musím pochválit vizuál a hudbu. Titans si drží stále svůj krásný vizuál, což se mi líbí. A celkově jsem rád, že seriál jako je tento existuje, vždy rád uvidím cokoliv co se týče DC postav. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově o něco lepší než druhá řada, ale vlastně se to jenom veze na síle epizod 2 a 3, zbytek je docela chabý, ale tyhle 2 díly vytvoří pocit, jako by byla lepší celá řada. Jak v nich působí Red Hood jako skvělý nepřítel, tak se velmi brzy změní na zoufalého závisláka s výčitkami svědomí a už nikdy nezíská své kouzlo. Crane působí jako trapný zoufalec pořád a přesto i on dokáže klesnout ještě níž a na konci je už jen k smíchu. Linie s Rachel a Donnou je dost chabá a obě jsou v téhle sérii hodně otravné. u Superboye stále nevím, zda má tak toporně působit nebo ho jeho Joshua Orpin tím způsobem "hraje". Je třeba přiznat, že postava sama příliš neseděla do celého příběhu, který byl na jeho schopnosti hodně při zemi a v podstatě pod úroveň někoho se super schopnostmi. To samé se dá říct i u Rachel a u Starfire, ale ta si jela alespoň vlastní linku s vlastními problémy. Zpracování Beast Boye je pak už 3. řadu konstantně k smíchu. Je dost zřejmé, že na lepší zpracování jeho schopností není rozpočet a tak bylo jeho využití (a věci jako odběhnutí se přeměnit mimo záběr) víc než pochybné. Nejlepší postavy tak byly možná všichni Robinové a obecně pak všechny lidské postavy z řad Titánů. I když tedy způsob odlifrování Dawn na honem pryč byl dost neuspokojivý. A vlastně i ten Dick s Jasonem jsou totální hovada (díl, kde Dick zneškodní Superboye, aby se mohl sám nechat zabít byla z jeho strany chuťovka), takže vlastně nevím. Celkově začne série docela dobře, ale velmi rychle ji začne docházet dech a obzvlášť od epizody na Theymsciře (možná už od Lady Vic, to byla tak podivná výplňová epizoda) se jedná už jen o útrpné čekání na konec. Mimochodem ,tohle je asi nejhorší zpracování postavy Batmana, jaké jsme kdy viděl, Clooneyho nevyjímaje. ()

smarkus

všechny recenze uživatele

prislo mi to ako telenovela...Spoilery: prva polovica ma navnadila ale potom sa to stratilo, Red Hood do pozadia, potom vzkriesenie postav, wtf? Tim Drake divny a otravny, absolutne nelogicke chovanie postav. cele to bolo take zvlastne, dalo sa to pozriet ale uz to asi nechcem vidiet opat. Bruce Wayne linka wtf. Myslim ze sa z toho dalo vytazit o dost viac ale to by musel pisat niekto s talentom ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mě první dvě série (především ta první) bavily, tak ta třetí je dost strašná. Všichni tu pořád řeší nějaká šílená traumata, i když k nim většinou nemají žádný podstatný důvod/motiv. Jindy se chovají zas doslova jako pitomci (aneb hlavní hrdina zas všechno a vždy spolehlivě pohnijí, každý jeho "plán" shoří jak papír nad svícnem, pokolikáté už... asi proto se jmenuje Dick :_). Postavy mění své chování zcela a jen dle potřeb slabého scénáře, který nedává naprosto smysl. Aneb hlavní hrdina osvobodí osobu A, aby s pomocí ní chytil osobu B a po ne tak dlouhé době se domlouvá s osobou B na plánu jak chytit osobu A, což je najednou nepochopitelně hlavní problém, aniž by se mezitím mezi těmi charaktery něco zásadně změnilo :_) Nebo tým hodnejch má mezi sebou polovičního Supermana, který by to dle jeho schopností vyřešil sám a do minuty... tedy zcela jistě všechny scény kde se snaží někoho chytit nebo s někým bojovat. A přesto ho většinou nechají doma nebo upozadí a jde z týmu do akce člověk bez schopností, kterej to už předtím asi 10x podělal. Jako i když je to film o pláštěnkách (čtete superhrdinech), je to opravdu zcela pitomé. ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Barbara Gordon na invalidnom voziku s prelozenou (este raz s prelozenou nohou! a jednym "face palm" zvratom v strede serialu), doktor Krane hrajuci a hlaskujuci ako z nejakej Frat-Pack komedie, postavy bijuce sa na zivot a na smrt (Robin vs. Dove, Blackfire proti sestre), aby sa po chvili zase objimali, mrtvy Robin cislo dva oziveny nejakym modrym maglajzom, zmrtvychvstanie Wonder Girl (!) tou EMO carodejnicou, zastreleny Robin cislo jeden tiez oziveny v tom svetielkujucom dzuse (!!)... a to nie je vsetko. Aspon ten otrasny tiger "Beast Boya" je uz vyanimovany profesionalnejsie. Ale "inac" pan Berlanti nic. Ide sa od desiatich k piatim. Red Hood zaporak je k smiechu, Robin si mysli, ze je novy Batman (tym padom mame malo zaujimavejsieho Iana Glena), Starfire vecne niekoho nasiera (jej sestra i divaka), Superboy/Superdog uz nemaju tie vizualne coolove sceny z predchadzajucej sezony, mrdava Minka Kelly (Dove) po tretom dieli odchadza a prebratim Netflixu sa aj napriek obcasnym "fuckovacim" a nasilnym scenam votrela infantilnost a "podivana" kategorie "hipstery u computeru 14 az 18 rokov". Jedine kontaktne suboje zostali celkom vydarene a dobre nasnimane. "Sesup" z deviatkovej GP prvej serie k uzivanym siestim. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě zatím nejlepší série. Vizuálně zde vidím posun. Bohužel celou sérii provází neuvěřitelné superhrdinské klišé čohož se asi jen tak nezbavíme. Mínus taky vidím že hlavní zápletky jsou vedené skoro jako v main příběhu, takže lze lehko předpovídat jak některé osudy hrdinů, či už samotný příběh dopadne. Co ovšem musím ocenit na této sérii je hromada easter eggů, což se mi hodně líbí. Konec série mě i díky fanservisu nabudil na další sérii, na kterou se moc těším. Zhrnul bych to jako levný mid seriál vhodný spíše pro fanoušky DC. 65% ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Máme smrt v rodině." Scarecrow rozehraje s Titány psychologickou hru, v níž hraje důležitou roli i nový padouch zvaný Red Hood. Bruce Wayne v podání Iaina Glena se po první epizodě odporoučel pryč poté, co porušil svůj kodex a zabíjel. Jasona Todda totiž zavraždil psychopatický zloduch Joker, jehož tady temný rytíř umlátí železnou tyčíJelikož nová série čerpá svou inspiraci z komiksů Smrt v rodině, tak to ani nemohlo bejt jinak. Red Hood je za zpracován dobře a hudba v pozadí, když je na scéně stojí za to. Kamera, která zabírala postavy ze spodu taky paráda. Viděli jsme tak krásný záběry třeba na kun*ičku herečky Anna Diop, v epizodě Blackfire. :-) Vztah Superboye s Blackfire též neměl chybu. Líbilo se mi to, což bych do tohohle seriálu po horší druhé řadě neřekl. To, že bude mít návrat na vrchol. Doufám, že si kvalitu udrží i nadále. - 100%. ()

Reklama

Reklama