Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na světlo konečně vyjde děsivá role, kterou při stvoření Red Hooda sehrál Crane. Jason se snaží zpětně analyzovat smrtící toxin. (Netflix)

Recenze (6)

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Origin epizoda, která ale moc nekoresponduje s dosavadním děním v sérii. Páté epizoda třetí řady Titans se nám snaží vysvětlit, jak to vlastně bylo se vznikem Red Hooda. Přestože to jako epizoda působí v podstatě dobře, jako část série to moc dobře nefunguje. Zatímco doposud nám byl Red Hood totiž prezentován jako záporák, jenž se neštítí brutálně vraždit nevinné civilisty či hrdiny, zde se nám snaží namluvit, že se jedná pomalu až o klasického antihrdinu. Navíc je tu částečně problém i s kontinuitou, kde se tolik událostí za tak krátkou dobu zkrátka nemohlo stát. Nejsem také fanouškem berliček, jako je zde plyn od Scarecrowa, protože postupný psychologický přerod v zápornou postavu má zkrátka větší grády. Pokud pominu samotné komiksy, tak může být příkladem například videohra Batman: Arkham Knight, kde to díky tomu vše působí více uvěřitelně a postavy lze lépe chápat. Na druhou stranu se mi zde líbilo vykreslení vztahu mezi Jasonem a Brucem v kontrastu s tím, jaký měl Bruce vztah k Dickovi. Porušení Batmanova kodexu v první epizodě tak dává mnohem větší smysl. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vracíme se zpátky do minulosti a událostem, které předcházeli pádu Jasona. A moc nebavilo to "Co je vlastně to být správný Robin?", protože se to opakuje stále dokola. Jak je Bruce posedlý tou představou "dokonalého Robina", přeci jen, vždycky je to Robin, a ne někdo jiný. Prostě se jenom převezme štafeta a musíš být lepší než ten před tebou. Proto byli jasný, že to v tý uličce musí mít následky. Ano, skvělý origin Red Hooda :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když se Jason (Curran Walters) vkrade do Mollyina bytu, aby vrátil Diega Martineze (Cole King), tak v pozadí můžeme slyšet skladbu „Fascination Street“ od britské hudební kapely The Cure, která byla vydána na jejich osmém studiovém albu nazvaném „Disintegration“, které vyšlo v roce 1989. (Trajektt)

Reklama

Reklama