Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 1
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze uživatele Risolutore k tomuto seriálu (1)

Titans (2018) 

Zpětně docela hrůza, je to tak grimdark, až jsem se styděl na to dívat :) ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama