Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 1
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze uživatele MERKATtv k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2018) (S01) 

Zaujímavý DC seriál ktorý má celkom jednoduchý dej, ale má skvelé postavy, soundtrack a súboje. Nečakal som, že ma to bude takto baviť. ()

Titáni (2018) (S01E01) 

Prvý diel bol fajn. Čakal som, že starfire bude vyzerať strašne ale je celkom v pohode. ()

Hank a Dawn (2018) (S01E09) 

Skvelá epizóda. Veľmi som si obľúbil postavy Hanka a Dawn a som veľmi rád, že sem dali aj ich origin story. ()

Koriand‘r (2018) (S01E10) 

Koriander :D ()

Dick Grayson (2018) (S01E11) 

Táto epizóda bola super ale takto by nemalo vyzerať finále série. Človek chce kopec akcie, bitku Batmana a Robina a dostane niečo úplne iné. Ak by to chceli dať do druhej série. Ale aj tak celkom fajn epizóda. ()

Conner (2019) (S02E06) 

Veľmi sa mi páči táto epizóda a aj to aká je odlišná oproti ostatným. Connorov príbeh zaujal a určite patrí medzi top v tomto seriály. ()

Pokání (2019) (S02E09) 

Konečne mal Beastboy/Gar väčšiu rolu. Inak celý príbeh bol trošku slabší oproti minulým epizódam ale scény s Garom boli skvelé. ()

Faux-Hawk (2019) (S02E12) 

Fuu. Neviem prečo ale táto epizóda ma bavila asi najviac z celého seriálu. Asi to je tým že som si od neho dal asi týždňovú pauzu :D Nie, bolo to fakt super aj keď už teraz viem že finále úplne pokasľú ()

Nightwing (2019) (S02E13) 

Ok tak takýto shitfest som fakt nečakal. Poďme si povedať čo sa tu dokopy stalo. Iba za prvých 5 minút za skupina ženských hrdiniek rozhodne v dodávke zastaviť neporiadok ktorý sa deje v zábavnom parku a počas toho na nich zaútočí Deathstroke. Kory sa rozhodne bojovať a strelia ju do ruky a to ani nevybehla z auta. Príde nightwing ktorý vyzerá celkom dobre, potom dôjde rosé a akoby lusknutím prsta zabijú Deathstrokea. Za 5 minút. Bez prdele. Deathstroke bol ťahač tejto série. On bol tá najlepšia vec na nej a celý jeho príbehový arch ukončia v piatich minútach. Potom sa jericho dostane do tela rose atď. Potom to ale začne byť zaujímavejšie. Rachel prebudí Gara a pôjdu zastaviť zlého superboya pomocou Super Rangers útoku a taktiež ho prebudia a potom zomrie len tak pre nič Donna. Úplne zbytočne prišli o ďalší charakter ktorý tento seriál ťahal. A potom ďalších dvadsať minút je plných motivačných citátov a lúčenia sa. Proste keby ten seriál pretiahli o 5 epizód tak by to fungovalo, ale oni to nacpali všetko do prvých dvadsiatich minút. Proste ako finále to nefunguje. ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama