Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 2
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze (56)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE NAČASE ZLIKVIDOVAT SVĚT“… „NE, DOKUĎ NEBUDE MÍT ZLOMENÉ SRDCE...“ /// DC má svůj superhrdinskej seroš. Někdy mám pocit, že je tady přesuperhrdinováno, ale Amerika už je hold taková… Je fajn, že je to drsnějšího ražení se solidní akcí a Robin není žádná buzna. Příběh je taková klasika vo konci světa, jen tady v něm jede celá rodina. Ale má tempo a baví. Samozřejmě, je to týnejdžrovina, takže něco mě zase tolik nebere. Dávám 4*, ale mám dojem, že skutečná síla se ukáže až ve druhý sérii. Počkám si na ni… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že dva Robini jsou víc než jeden. 2.) Mám v telefonu kontakt na Bruce Wayna. 3.) Thx za titule „Zira.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

2/50 Na to, jaký shitstorm vyvolaly první zmínky o seriálu online, jsou výsledné pozitivní reakce až překvapivé. Dnes víme, že se Titans stali dobrou platformou pro představení dalších postav z DC. Původní komiksoví Teen Titans psaní Perezem bývali hitem, tak proč by nemohl uspět i seriál? Poprvé se tu představila partička Doom Patrol, ale i Donna Troy, důležitá postava ze světa Wonder Woman. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

65% - Dobře rozjetému seriálu naprosto láme vaz stupidní a zkratkovité zakončení jak první (netradičně až s02e01) tak druhé série, kde si nejspíš scénáristé vzali volno a nechali to dopsat své šestileté děti. Nebýt toho, jedná se sice o klasický, lehce přihlouplý teen seriál, který ale dokáže překvapit dobrými nápady a slušnou akcí a má povětšinou sympatické hlavní postavy. Téma DC sidekicků je v seriálovém a filmovém poli ještě hodně neprobádané území, tak bych se klidně nebránil pokračování... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se skutečně povedlo. Tak dobrý jsem tento nový DC seriál ani nečekal. Dokonalá temná atmoška a super postavy. Konečně jiný přístup, než jaký předvádí stanice CW. Většina postav už byla představena. Je i tam i Batman a Robin. Vážně dokonalost. Nechybí tomu dobrá akce ani pořádná brutalita. Snad bude i 2. série stejně dobrá. Přichází nový záporák v podobě Deathstroka a naši hrdinové s ním mají co dělat. Tým ale posilní Superboy a Deathstrokova dcera, což síly trochu vyrovnává. Finále se ale neobejde bez oběti... "Přijmi tu temnotu." ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nejlepší, co nabízí DC seriály, je to dospělé, inteligentní, akční, příjemné, místy celkem drsné, krásě se tam naráží na další věci DC a další postavy (Wonder girl, Alfred, Batman, Jason Todd) a rozhodně to utíká. Za Doom Patrol jsem také rád....snad jen poslední díl, bych vytkl, protože to byl pěkný flusanec do kschtu, hlavě samotný závěr serie...každopádně jak řikám, nejlepší DC seriál a moc příjemné překvapení ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to pro puberťáky. Jsou tam sice bitky a nějací záporáci, ale otravně velkou část stopáže obsadily kecy ve stylu: Jak se cítíš? a Chceš si o tom promluvit? Všichni se furt cítí něčím vinni, což je sžírá, ať už je ten pocit viny oprávněný či nikoliv. Vrchol to dosáhlo ve scéně, když vrah vyčítá svědkovi zločinu, že to vlastně on může za smrt oběti a svědek se s touhle nehorázností nejenom smíří, ale přijme ji za svou. ------ Všichni si tam furt něco vyčítají. Ječí na sebe a bulí, přesně jako hormony rozkolísaní puberťáci. Mnohé postavy jsou protivné už v momentu, kdy poprvé vlezou na scénu, kde tedy za mě vyhrává první cenu přidrzlý fracek Robin 2. Ale ta čertovská holčička byla taky pěkná otrava. Dospělí se zase nemohou rozhodnout, s kým mají skončit, takže jedna nepřesvědčivě obarvená bloncka tam poletuje mezi dvěma chlapy jako kyvadlo, až už snad ani oni si nemůžou být jistí, s kým právě teď je. MÓDNÍ OKÉNKO: Vizážista tohohle seriálu má evidentně úchylku na barevné vlasy. Modré? – OK. Zelené? – No, zelený tygr, není už to trochu moc? Červené – tak ty herečce docela slušely. Ale ten platinový přeliv na holce s hnědýma očima a tmavým obočím byl na exemplární vyloučení z kadeřnického cechu! Něco tak nepřirozeného jsem dlouho neviděla. Taky to teda mohla být paruka, ale to nemohli vybrat nějakou, co aspoň zdálky vypadá trochu lidsky? SHRNUTÍ: Dospívání se superschopnostmi tě neuchrání od obvyklých zmatků dospívání. A ano, každému je to ukradené, akorát je prudíš. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Robin pro mě byl vždycky to přiteplalé nutné zlo, které se drželo Batmanova pláště, takže k Titans jsem byl trochu skeptický. O to víc měl ale tenhle teenagerský mix akce, fantasy a hororu dostal. Čekal jsem spíš něco na způsob marveláckého barevného blbnutí, ale tohle je temná jízda s brutální akcí, která klade velký důraz na charakteristiku postav, v čemž si nezadá s Daredevilem a spol.. Samozřejmě v některých dílech to občas zaskřípe, ale že vyjde všechno na první dobrou, to snad ani nikdo nečekal. Problém jsem neměl ani s herci, ale pokud si něco budu pamatovat, tak je to Nuclear family. Nechápu, že je nikdo nepoužil dřív. 80% a věřím, že po druhé řadě půjdu s hodnocením ještě výše. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Titans vycházejí z komixu, který vznikl už v roce 1964 a nejznámější postava je pomocník Batmana Robin. Další můžete znát mladší verzi Wonder woman a zbytek postav uvidíte v hraném seriálu poprvé. I když jsou akční scény celkem surové a drsné, tak je to spíše taková pohádka, kde celý proces převlékání do kostýmu a pobíhání někde po městě působí trochu uměle. První série určitě zaujme, má dobrý příběh, ale v té druhé se to celé trochu zaseklo a nejzajímavější bylo pouze to, v jakého superhrdinu se změní starší verze Robina. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jsem sice docela nadšený a fakt mě to bavilo, ale za ty roky už jsem dost opatrný s oslavováním DCčkovských seriálů (těch hraných, v animácích zklamou fakt málokdy).. Zatím se budu držet s hodnocením při zemi a jestli i další série ukáže, že tady nešlo o náhodu, tak rád časem zvednu... Jinak teda, rezervy tam jsou hlavně v tricích (tam by to chtělo nalít pár dolarů navíc) a komiksové fandy ty příběhové peripetie asi úplně nesrazí ze židle, ale jinak to má díky stylizaci neuvěřitelně chytlavou atmosféru. Umí to být vtipné i až horrorově temné. Casting je neuvěřitelný (já se platonicky zakoukal snad do každé ženské, a chtěl bych být kámoš snad každého chlapa co se v tom seriálu prošli před kamerou :D ). Působivá je i kamera a práce se světlem.. sice to vytváří i jakýsi kontraefekt kdy ten svět nepůsobí že by žil svým životem i mimo záběr, ale zrovna u komiksovky se to dá tolerovat..... Trošku mě nasral ten příliš otevřený konec první série (kdo na to má čekat?), ale co se dá dělat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak tohle je pro DC trefa do černého...samozřejmě,že tu jsou pořád rezervy,ale pokud by DC mělo pokračovat v tvorbě takhle,budou fanoušci učůravat blahem.Poslední díl navíc extrémně navnadil na další řadu a doufám,že na ní dojde...80% ()

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo utrpení dokoukat. Tři série o tom jak Titáni bojují hlavně mezi sebou pořád a neustále. Záporáci nula. Red Hood alias Robin se každých 5 minut přidává na stranu dobra či zla podle toho jak se asi zrovna vyspal...Bohužel hrozná blbost co vůbec nedává smysl. Sem tam je tam dobrý humor a nehrát tam tak pohlední herci (až na pár výjimek viď Rachel..) tak nedokoukám ani tu první sérii. 2☆ ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od tohoto seriálu jsem neměl téměř žádné očekávání, šel jsem se na něj podívat pouze protože mám rád komiksové záležitosti a chtěl jsem dát šanci DC projektu, který není součástí Arrowversu, který v posledních letech hodně upadá. Každopádně jsem byl po zhlédnutí obou sérií, které jsou momentálně dostupné mile překvapen. Tato Rková záležitost mne chytla natolik že jsem jí celou zkoukl za pár dní. Všechny postavy mne velmi zaujaly, avšak nejvíce postava bývalého Robina(Dick Grayson), kterou jsem si prostě zamiloval. Těším na další podobné DC projekty, jelikož mají velký potenciál. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Série - Očekávání nebyla nikterak zvlášť vysoká a "pilot" pro mne byl vyloženým zklamáním - přesto jsem však seriálu dal nakonec šanci a byl vcelku mile překvapený. Největším kamenem úrazu je v tomto případě scénář, jelikož pro "příběh" důležité a podstatné dialogy zní naprosto debilním a odfláknutým dojmem (ehm, epizoda "Koriand‘r") - tvůrci si toho však nejspíš byli vědomi, tudíž nějakých sáhodlouhých rozhovorů je zde minimum a seriál se soustředí primárně na akci. Ta spoléhá spíše na kontaktní a dosti krvavé a drastické souboje a digitálních efektů využívá jen minimálně ("Beast Boyovy" proměny mi nepřišly tak zrůdné, jak mnozí tvrdí a výbuchy za použití CGI jsou v dnešní době standardem), což oceňuji, jelikož např. "Arrowverse" je přesným opakem a pro mě tak naprosto nekoukatelnou záležitostí. Herecké výkony pro podobný žánr dostačující, Anna Diop, z níž jsem měl největší obavy mne pak zaujala asi nejvíc... Kvalita jednotlivých epizod je pak proměnlivá jen lehce, což přidává plusové body - nicméně, vtipné a odlehčenější scény nečekejte, "Titans" jsou navzdory dětinskému příběhu nesmírně temní, místy se dokonce pokouší i o nějaké ty dramatické prvky, ale ne nikterak rušivým způsobem. 2. Série - První řada mne nadchla takovým způsobem, že jsem s nápětím vyhlížel tu druhou... a čekání pro mne bylo natolik dlouhé, že v mezičase zmizela chuť si ji vůbec pouštět, už jen z představy, že přijde další, a další... a opravdu nechci na nějaké finále čekat X let... na konec Hry o trůny se taky čekalo a jak byli fanoušci „nadšení" :( ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

Pár příběhových klišé tam je. Nemlátí sice do xichtu jako u Green Arrowa od CW (který to ze začátku taky dost příjemně napálil, ale pak šel celkem do průměru), ale některá zápletka mi tak trochu zaskřípala. Každopádně trumfy v rukou seriál má, je si jich vědom a se spoustou věcí se prostě nesere. Postavy fungují všechny (Raven vypadá trochu jak mladá Stevie shae a ve mně se chuť pustit si její porno pere s uvědomělým nutkáním nechat se vykastrovat), stejně jako chemie mezi nimi a to prosím pěkně u týmovky, která mívá v názvu "teen". Je to rozhodně svěží - furt je to teda teen, ale je to krvavě temnopřísně hororově teen. Druhá sérka mě asi nemine, ale co mě nemine určitě je chystaný Bažináč, protože ten by s tímhle nastoleným přístupem sakra mohl fungovat! ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— If you can unite, you can face any threat. If you won't protect one another, who will? — Titans jsou obrovské překvapení. Z původních příběhů o týmu teenagerů DC udělalo dospělý, temný, místy i brutální a hororový příběh s atmosférou Snyderových DCEU filmů. To vše je zasazeno do širokého světa DC Comics – seriál je plný odkazů na Batmana, jeho historii, a další hrdiny a padouchy. Titans proto nepůsobí povrchně a uměle jako jiné komiksové seriály, ale dává divákovi pocit, že svět žije i mimo příběh hlavních hrdinů. Herecké obsazení je výborné, akční scény rychlé a drsné, kostýmy vypadají parádně, realismus a komiksovost jsou správně promíchané. Tohle se skutečně povedlo! Jako velký fanoušek Batmana musím ocenit, že seriál skvěle pracuje s batmanovským mýtem i jeho psyché, a vztahy mezi Brucem a jeho adoptivními syny. A to hlavně na začátku třetí série, v níž se děj přesunuje do Gothamu, a jenž svou kvalitou plně vynahrazuje slabší druhou sérii (především velmi slabé finále), kterou nad vodou držel hlavně Deathstroke a dobrá akce. Dvě klíčové události z Batmanovy historie jsou zpracované naprosto parádně a skvělý scénář do známého příběhu vnáší nové nečekané a napínavé momenty a záhady. Vážně doufám, že se někdy v budoucnu dočkáme pořádné seriálové adaptace Batmanova komiksového kánonu. Třetí série Titans je skvělá od začátku do konce (jenom to finále opět nic moc), tak snad se podaří kvalitu udržet i v těch dalších. ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama