Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze uživatele dendev k tomuto seriálu (3)

Titáni (2018) (S01E01) 

Vôbec to nebolo zlé, práve naopak - Príjemne som sa bavil. Samozrejme, že to bolo z hľadiska vizuálnej stránky priemerné, samozrejme, že je čo zlepšovať (hlavne Soundtrack, ten bol strašný, do p*če) a samozrejme, že mal Pilot pomalšie tempo... Herci sú ale fajn, celková štylizácia tiež (toto mám proste na DC rád) a ak príbeh naberie rýchlejší spád a jednotlivé postavy dostanú viac priestoru, tak si to tie 4* u mňa udrží. 70% ()

Hawk a Dove (2018) (S01E02) 

Aj keď sa tam nachádza strašná kopa ''starého-dobrého'' klišé, tak ma TITANS zatiaľ neskutočne bavia... Príbeh sa začína skvelo rozbiehať, dialógy sú zvládnuté (celkom) dobre, akcia sa (v rámci možností) dá a pri STEALTH scéne, ktorú má v epizóde ROBIN, som si v duchu párkrát ''WAU'' povedal. Jediná vec, ktorá by sa mohla zlepšiť, resp. dúfam, že sa s postupom času zlepší, je hranie/herecký výkon Teagan Croft (RAVEN) - NIE ŽE BY BOL VYLOŽENE ZLÝ, to rozhodne nie, oproti niektorým hercom ale trošilinku zaostáva... 75% - oproti prvej časti bezpochyby Progress, tak dúfam, že to tak bude pokračovať aj naďalej... ()

Počátky (2018) (S01E03) 

Ku*va-Drát! Po výbornej druhej epizóde, ktorá mala dobré dialógy, fajn soundtrack a skvelú akciu, som si bol už takmer istý, že bude kvalita ''Titánov'' iba stúpať, očividne som sa ale (trošilinka) oje*al... Niekto z hora (z Warner Bros.) vymenil jedného režiséra druhým režisérom, potom spravil navyše z toho druhého režiséra nového, v poradí už tretieho, scenáristu, ktorý tak nejak veci skôr doko*otil... Dialógy sú nevýrazné a miestami (nanešťastie) aj klišoidné či hlúpe, RELATIONSHIP medzi Raven a Starfire zatiaľ pôsobí ako ''reskin'' tej, ktorú mala Raven s Dickom a navyše bola väčšina Flash-Backov nezaujímavá. resp. podaná nezaujímavo. (Chápem, že scenáristi/producenti nechcú, aby mal v seriály Bruce/Batman nejakú výraznejšiu úlohu, ale aby položil Dickovi na stôl zasraný list, ktorý si Dick číta, keď stojí (Bruce) rovno za ním, je totálna pi*ovina...) 65% ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama