Reklama

Reklama

Generation Iron 2

Ukázka z filmu

VOD (1)

Obsahy(1)

Od režiséra Generation Iron (2013) přichází očekávané pokračování, které bude zobrazovat pět špičkových kulturistů a fitness hvězd na cestě k dosažení dokonalé postavy a její posunutí na další extrémní úroveň. Ve světě sociálních médií a internetu se pravidla změnila, tak jako to, co dělá kultovního kulturistu masovým monstrem. Tento film mimo jiné prozkoumá celou novou generaci kulturistů a to, jak tento nový svět a noví lidé vytvarují svou vlastní cestu k tělesné dokonalosti. (BMW12)

(více)

Recenze (13)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Funguje stejně dobře jako první díl - v přehlídce enormních exotů (zase spousta srandy), jejich tréningu, motivací a postupů myšlení - plus přidává řadu nových tváří a insiderů, předně dvou instagramových celebrit jako nového rozměru v byznysu a bodybuildingu vůbec. Je to i s odbočkou do ambiciózní Dubaje, nebo k ženský kulturistice. Myslel jsem, že si jen tak rozkoukám na dobrou noc a zůstal u toho vtaženej až do konce, takže asi tak - kvalitní zase moc. Chyběl jen Grznár no 😆 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V podstate rovnako dobre ako prvý diel, aj keď ten sa mi páčil o niečo viac, pretože tam vystupovali známejšie tváre. Vlad Yudin, ale aj tento krát naservíroval zaujímavý dokument o železnej generácii, kde sa riešia terajšie monštra oproti krásnej symetrii za Arnieho čias, ale aj ďalšie veci. Pre fanúšikov tohoto športu rozhodne zaujímavý dokument. 80% - 4* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Generation Iron 2 (2017) se snaží divákovi přiblížit nejbližší životní cíle těchto kulturistů: Kai Greene, Calum Von Moger, Ahmad Ashkanani, Rich Piana, Iris Kyle a Hidetada Yamagishi. Rich Piana mi zde vůbec neseděl, protože jeho bicepsy, tricepsy a předloktí působí absolutně nepřirozeně. Svaly na jeho rukou při jakémkoliv pohybu vůbec nereagují. Velkou radost mi udělalo, že k tématu něco také řekli Arnold Schwarzenegger a Lee Haney. Jako další hosté vystoupili Jay Cutler, Rich Gaspari, Shawn Ray, Gregg Valentino, Flex Wheeler, Martyn Ford a Mamdouh Elssbiay. Dokument je věnován dvoum zesnulým legendám bodybuildingu. In memory of Larry Scott and Sergio Oliva. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že druhý díl Generation Iron mě hodně zklamal! Nějak jsem za celou dobu sledování nevytušil, co se nám tento dokument snaží sdělit?? Je to o tom, že Kai Greene chce být herec? Nebo o australském chlapci Calumovi, který mi přišel lehce retardovaný a také se snaží být hercem?? Btw. scéna kdy mluví s agentem, ho fakt ukázala v pravém světle! Nebo to bylo o tom, že východ bere všechno moc vážně a pokud Ahmed nezvítězí se všichni zabijou?? Nebo to bylo o nejlepším kulturistovi Japonska, který stárne a jeho přítelkyni zrušili ženský bodybuilding. A nebo to bylo promo Riche Piany, budiž mu země lehká, měl jsem rád tohodle šílence, který zde tvrdí, že jestli nebudeš mít dost followerů, tak si nevyděláš! Já nevím, už v prvním díle jsem doufal, že to bude více do hloubky, ale zase se to nestalo, vlastně to podalo ještě méně informací než první díl. Myslím, že se to mělo vydat úplně jiným směrem... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opět určeno hlavně pro ty, kdo mají rádi kulturisty, ale tentokrát mi přišlo, že jsou zde prezentované osudy o něco zajímavější. Kai Greene mě tu zaujal více než v prvním filmu, ale to bude tím, jak se zde více profiloval mimo soutěže. Je vidět, že tady skutečně jsou osobnosti, některé nemají jen svůj specifický svět. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Příprava na vrcholné klání (Arnold Classic) je tentokrát odstavena na druhou kolej, zato se dvojka pokouší hlouběji reflektovat změny, kterými odvětví prochází kvůli sociálním sítím, stále extrémnějším objemům či pokročilejší vědě / potravinovým doplňkům. Spojovací linka (či dokonce rivalita) tu chybí, což ovšem neznamená, že medailonky jednotlivých borců nejsou zajímavé – třeba takový Kai Greene to má v hlavě jasně srovnané, zdá se. Pohled na profesionální ženský bodybuilding je pak jako z jiného světa. 7/10 ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Generace železo 2: Tricák v(na) prdeli, aneb krásně to v dokumentu popisuje jeden z psychologů, že hranice kulturistiky, nebo prostě bodybuildingu chcete-li, se posouvají do sfér, kdy anaboliky vyhoněná monstra vytvářejí svaly které neexistovaly a ty stávající tvarově naprosto dehonestují. Viz ten potetovanej blázen, co má tricák větší jak stehno - postava absolutně nesymetrická a ještě se bude divit, jakto že se nikdy nekvalifikoval na Mr.Olympia, když se rozhodčí stále nemohli domluvit, zda je k nim při pózování otočen ksichtem,nebo prdelí. Iris Kyle, černoška, co vypadá že sežrala Ronnieho Colemana, se zase diví, proč se jí lidé diví, že vypadá, jako kdyby fetovala...navíc určitě cvičí s povolenými suplementy, jinak si nedokážu vysvětlit ten její přirozený, hluboký mužský baryton a půl metrové bicepsy...joooo kde jsou ty časy,co soutěžil Arnold - nepochybuji o tom,že si sem tam něco šňupnul, ale té době já říkám "modelování lidského těla a umělecké tělové sochařství"..a ty doby jsou nenávratně pryč................moje hodnocení = 6 z 10l ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ou, ou ... myslel jsem, že mě to pobaví, poučí, ... naladí na trénink ... ale mám z toho depku ... ty jo ... to byli exoti ... nejdřív by si to měli srovnat v hlavě ... pak v těle ... ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Natočeno trochu z jiného pohledu než v prvním filmu. Heath je tu jen na začátku. Zaměřeno hodně na sociální média. To ještě Rich Piana žil. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Aha, takže zase jsem se nic zajímavého nedozvěděl. Fajn, chápu že už to nesměřuje na Olympii, ale o čem že to mělo být? Fakt mě nezajímá nějaký potetovaný debílek, co je sice velká sociální hvězda a žere steroidy ve velkém, ale v kulturistice dokázal velké hovno. Stejně tak ta šišlající koala, ta nemá v tomto dokumentu co dělat. Nebo ať ten dokument teda jinak pojmenují. To, že není zájem o Mrs. Olympia je úplně zřejmé. Nikdo se nechce dívat na hnusné a přerostlé mužatky (viz Mikulcová). Fujtajbl. My chceme Cory Everson! Abych jen nekritizoval, tak Kai Greene sice vypadá, že nemá všech pět pohromadě, ale pěkně se tady vybarvil a ukázal, že přece jen má něco pod čepicí. No a nejlepší byla samozřejmě stará garda Lee Haney, Shawn Ray atd. O těchto pánech by měli natočit dokument nebo jim dát aspoň mnohem víc prostoru. Zhodnotil bych to jako těžce povrchní dílo, který nic neřeší. Škoda. 3-* ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale ne tak jako předchozí díl. I když, zde bylo více různorodých motivů, kulturistika zde už nebyla to jediné a hlavní. Každý z účastněných měl za sebou zajímavý příběh a motiv pokračovat v tom co dělá, jejich cesty byly ale hodně odlišné. Co mi vadilo byla přílišná zaujatost sociálními sítěmi a jeden společný prvek, kterého by chtěli všichni dosáhnout. V prvním díle to byl Mr. Olympia, tady se to tříštilo na několik cílů. Jo a komentář Mickeyho Rourka a mnohem tajemnější a výraznější hudební podkres jedničky mi tu chyběly. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

O triedu lepšie než jednotka. Dokument ide viac do hĺbky jednotlivých aspektov kulturistiky. Ešte viac rozoberá jej tienisté stránky. Zaujímavé je sledovať ako veľmi sa zmenilo jedno odvetvie športu vďaka modernej dobe a vplyvom sociálnych médií. ()

Reklama

Reklama