Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (107)

figliar 

všechny recenze uživatele

Druhý Angry Birds pohoreli presne na tom istom ako prvý diel. Tento animák nie je úplne pre detské publikum, respektíve mladšie ročníky nedokážu oceniť jednotlivé narážky a vtipy. Kvalita zostala rovnaká, grafika opäť skvelá, film možno trochu prišiel o svoje čaro prvého dielu, ale inak by som ho hodnotil takmer rovnako. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Asi největší problém tohoto filmu byl to, že nejsem přímo jeho cílová skupina (některé animáky jsou hodně koncipované na lidi, kteří vyrůstali v devadesátkách, tento nikoliv). Takže první hodina byla naprosté utrpení, ke konci se to maličko rozjede a myslím, že to slušně pobaví i starší obecenstvo. Asi 2, nebo 3 scény byly vyloženě geniální (podle reakcích v kině, tyto scény pobavily spíše rodiče než děti), co bych vyzdvihnul je parádní soundtrack. Celkově se jedná o průměrný animák, který už si dobrovolně asi nikdy nepustím. 50% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl za veľmi zvláštnych okolností a tak som si povedal, že si z toho urobím tradíciu a tieto nasraté vtáky budem kukať v kine. Dvojka opäť prináša zaujímavý príbeh, posolstvo a jednu skvelú scénu, takže od jednotky sa nejak extra nelíši. Divák sa aj zasmeje, aj zamyslí, hlavne sa nenudí, má to spád a rozumnú minutáž. 2 z 5 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mimoni nikde na obzoru a tak této mezery se snažilo využít Sony a stvořilo Angry Birds 2. Je to skoro stejné jako minule. Zazní zde spousta populárních písniček. Prasata a Ptáci tentokráte musí začít spolupracovat proti společnému nepříteli. Hodně nenáročná zábava, na kterou si po čase nikdo nevzpomene. 55% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angry Birds Movie 2 Vás zaujmou především originální implementací několika stěžejních prvků mobilní hry do příběhu, což v kombinaci s broušenými gagy, při nichž nebudete schopni udržet vážnou tvář, vytváří nenáročný animovaný koktejl na prozívané odpoledne. Toto všechno ale bohužel ztrácí svůj lesk díky ledabyle sestavené příběhové linii a hluchým místům, kterých je zde vážně přehršel. A to je vzhledem k výše zmíněným atributům a roztomilým ptačím miminkům, které zde mají své vlastní dobrodružství, vážně velká škoda. „I'm done living on this frozen seal-infested island!“ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy tři písklata (ptačí mláďata) zachraňují vejce, se ve Vesmíru potkají se satelitem, který se vizualně podobá satelitu KOMPSAT-2, který byl vypuštěn v roce 2006 a určten k dálkovému snímání Jížní Korei. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy Stříbrnka vysvětluje svojí „super šňůru“, je v pozadí vidět periodická soustava prvků, avšak na této soustavě jsou radioaktivní prvky a kovy jinak odlišně sestavené, než  ve skutečnosti. (PAULOO)
  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama