Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Recenze (107)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $41,657,076Tržby Celosvetovo $146,855,007Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Len ďalší zbytočný animák a pokračovanie. Už to nemá ani nádych ako takej zábavnosti prvého dielu. Tu mi to príde dosť nemotorne prestrelené, otravné. /35%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne to je zhruba na urovni prvniho dilu, ale u jednicky jsem se precejen bavil asi vic. Tohle je uz trochu takova nastavovana kase s lehce stupidnim pribehem, ten treti ostrov je proste takovej navic. U jednicky byla nejvtipnejsi uvodni cast pred utokem, tady je bohuzel zacatek lehce utahanej a trochu nudnej a chvili tak trva, nez se to vse rozjede, ale i tak se to pak rozpada na jednotlivy sceny, tu vice, tu mene vtipny a sem tam se najde par brutalnich foru. Hrdinove jsou opet banda sympataku, animace prijemna, hudba fajn, takze ve vysledku v zasade spokojenost, ale znovu uz to asi videt nepotrebuju. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to tak na půl oka mezi třemi křičícími dětmi, ale scéna na záchodě, kde strážného pochčijou a pak ho vstupní kartou omlátí o umývadlo a pisoár mě vážně dostala. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Dvojka Angry Birds celkem překvapivě neztrácí energii a jako neřízená střela se vrhne hned na věc. Tvůrci sice mířili věkově trochu níže, než by možná někteří dospělí potřebovali, ale nic to nemění na tom, že se ptáci neustále dostávají do šílených situací a film má neuvěřitelně zběsilé tempo. I díky tomu se nestihnete nudit (jako třeba u jedničky). Jasně. Místy je to moc dětinské, ale absurdní vsuvky s malými ptáčaty jsou dokonalé (hodně připomínají scénky se Scratem z Ice Age) a Chuck je taky parádní. V průběhu projekce jsem byl v pokušení jít i o něco výše, ale zase tak úžasné to nebylo, za což může hlavně divoký mix soundtracků, který byl docela přepálený. Takový styl Strážců Galaxie. Ale bez vnitřního řádu a sebekontroly. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

O několik levelů na vyšší úrovni než první díl. Opravdu parádní akce, vtipné momenty, hezká hudba. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mimoni nikde na obzoru a tak této mezery se snažilo využít Sony a stvořilo Angry Birds 2. Je to skoro stejné jako minule. Zazní zde spousta populárních písniček. Prasata a Ptáci tentokráte musí začít spolupracovat proti společnému nepříteli. Hodně nenáročná zábava, na kterou si po čase nikdo nevzpomene. 55% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Oáza metahumoru, nezadržitelná smršť popkulturních narážek, maniakálně šílená pecka a nehorázně nekorektní animák pro otrlé. Tam kde jednička excelovala tak tam dvojka vyniká neméně zdařile, fakt smekám. V mnoha ohledech to totiž sklouzává k sebeparodii a právě v těchto momentech Angry Birds 2 naprosto překonávají všechny myslitelné mantinely animovaného filmu.... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem byl na tom v kině a pochopitelně to byla opět ,,escort mission''. Kdysi dávno jsem měl Angry Birds v mobilu a pár posledních levelů mně dohánělo k šílenství.. to když jsem ptáky nedokázal sundat požadované překážky a kilnout všechna prasata. Dneska se zrecykluje všechno a tak tu máme hoďku a půl dlouhý film a to dokonce dvojku ! Film je čistě určen ptáčatům a pro dospělé jako u jiných animáků tam moc fórů nenajdete. Záleží ale asi jakej level inteligentního humoru máte nastaven, protože jedna maminka sedící za mnou při ,,čůrací'' epizodce v orlím paláci, kdy bylo třeba ukrást kartu málem smíchy zemřela a mám podezření, že i u ní došlo k inkontinenci. Ač jsem od toho zprvu moc neočekával, dalo se to celkem v pohodě přežít. Dávám tedy za 3 ledové koule naplněné lávou. * * * ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Spousta povedených gagů a opět přitažlivá animace, zatím co většina ale hlásala, že je dvojka lepší, stejně budu mít radši jedničku. Dvojka to zkouší jinak a všechny dějové nápady fungují, jednička ale měla svoje specifické kouzlo co dvojce chybí.... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Angry Birds Movie 2" sa podľa mňa poučil z chýb svojho predchodcu a narozdiel od veľmi priemerného a nie veľmi vtipného filmu nám naservírovali dobrý film s dobrým humorom, ktorý ma skutočne miestami poriadne pobavil. S hrdinami som si to užil oveľa viac, príbeh bol podľa mňa lepšie napísaný a hlavne si myslím, že tu máme skutočne vtipné dobrodružstvo. Animácie opätovne na vynikajúcej úrovni a dokonca mám pocit, že sa o niečo aj vylepšili. A to ma dosť teší. Na film sa skvele pozeralo. Boli tu skutočne dobré gagy, na ktorých to v podstate celé stojí. Neviem čo viac o tom ani povedať. Je to proste skutočne vtipný film, na ktorom sa pobavia aj malí aj veľkí. A okrem toho by som povedal, že je tu aj dobre ukázaný charakter práve nášho hlavného hrdinu Reda, ktorý má strach, že už ho nebudú mať obyvatelia vtáčieho ostrova radi. A preto chce stále byť hrdinom, ktorým sa po prvom filme stal. Prímerie s prasatami je podľa mňa dobré a ukazuje, že aj nepriatelia môžu spolupracovať. Ku koncu sa dokonca objaví ešte aj jedno veľké prekvapenie, ktoré bolo podľa mňa fakt super. Vynálezy boli super. Ako sprej neviditeľnosti, po ktorom už budete neviditeľní navždy. Alebo detektor orlov, ktorý potom stále ziape - "Nablízku je orol!" Ak máte deti a chcete, aby si užili dobrú komédiu, tak choďte do kina a užite si to. Myslím si, že budete spokojní. A hoci nie všetky fóry fungovali a ku koncu to skĺzne do klišé zóny, tak stále si film dokázal udržať moju pozornosť a práve vďaka toľko spomínanému humoru ma udržal. Hodnotenie: B+ ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro maličké diváky, kteří se bavili báječně a to je nejdůležitější. Mně se líbil díl první, obsahuje více prvků, které rozesmějí celou rodinu. Dvojku hodnotím sice průměrně, ale popravdě, rozpačitá jsem byla nejen z děje, ale i z výběru hudby. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druzí "Vztekláci" se nesnaží o nic víc než pobavit - a to zejména dětské publikum, jelikož dospěláckých vtipů a narážek zde moc není. Celý děj je v podstatě jedno velké klišé, které nemá téměř čím překvapit, nicméně to pěkně utíká a za trojici ptáčat na honbě za vejci, ptačí převlek a soundtrack plný známých hitů si druzí Angry Birds ty průměrné tři hvězdy zaslouží. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

O něco horší než první díl, ovšem pořád jde o dobrou zábavu, především tedy pro děti. Musím ocenit hudbu, která tentokráte byla skvěle zvolená. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dvojka Angry Birds se sice nesla v podobném stylu jako jednička, přesto jsem měl pocit, že je přece jen o něco málo lepší. Stejně jako poprvé na mě použitý humor tak úplně nefungoval, evidentně byl určen mladším ročníkům, takže jsem se zasmál jen občas. Situaci vylepšila nová mise a spolupráce s úhlavními nepřáteli. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krása, opět jsem se tohohle příběhu nemohl nabažit. Krásně zpracování a skvělý příběh prostě neomrzí. Dokonalý soundtrack hlavně. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angry Birds Movie 2 Vás zaujmou především originální implementací několika stěžejních prvků mobilní hry do příběhu, což v kombinaci s broušenými gagy, při nichž nebudete schopni udržet vážnou tvář, vytváří nenáročný animovaný koktejl na prozívané odpoledne. Toto všechno ale bohužel ztrácí svůj lesk díky ledabyle sestavené příběhové linii a hluchým místům, kterých je zde vážně přehršel. A to je vzhledem k výše zmíněným atributům a roztomilým ptačím miminkům, které zde mají své vlastní dobrodružství, vážně velká škoda. „I'm done living on this frozen seal-infested island!“ ()

Blackhand47 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Nasraných ptáků patří k těm špatným filmům, k nimž nelze cítit negativní emoce. Celou dobu se totiž jen mlátíte do čela, jak je to blbé a nakonec vás film překvapí ještě větší blbostí. Dílo budu tentokrát hodnotit velmi zvláštním způsobem a jednotlivé minusové body tak krásně osvětlím. Každé zvíře, které není pták nebo prase jsou body dolů, tedy -25, čímž se snažím zachovat ducha herní předlohy. Nadměrné užívání slavných písníček bez většího smyslu -5, hipster prase a další nové a zbytečné postavy -40 a extrémně stupidní zápletka s trapným koncem pak vezme dalších 20. Tím se dostáváme na krásné číslo jako je počet prstů na rukách normálního lidského jedince a já jen doufám, že podobně blbých animáků bude brzy konec a studia si uvědomí, že děcka nejsou jenom vypatlaní dementi. 10% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička nebyla žádné extra světoborné dílo,ale bavila mě mnohem víc.Minimálně mi přišla vtipnější.Dvojka se sice snaží tu vratkou myšlenku převodu hry na plátno sice trochu víc rozvinout a nabídnout relativně svěží nápady,ale funguje to překvapivě o fous hůř.Každopádně děti se bavili a to je v tomhle případě důležitější...60% ()

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama