Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (107)

LencaN 

všechny recenze uživatele

O chlup slabší než jednička. Holt úděl dvojek. Chybí tomu prvotní wow efekt. Scénář byl takový zvláštní a pokulhával, ale což. Sranda to byla pořád. Naši staří dobří naštvaní ptáci :D animace naprosto stejně dobrá, výběro songů opět úžasný, chytlavé rytmy. Navíc ta ptačí mrňata byla k sežrání a ta úplně prťata, co se sotva vylíhla z vajec, ta byla k uňuchňání. Takže ano, stejně jako jednička, ani na dvojku nedám dopustit, i když má už nějaké mouchy. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Druhý Angry Birds pohoreli presne na tom istom ako prvý diel. Tento animák nie je úplne pre detské publikum, respektíve mladšie ročníky nedokážu oceniť jednotlivé narážky a vtipy. Kvalita zostala rovnaká, grafika opäť skvelá, film možno trochu prišiel o svoje čaro prvého dielu, ale inak by som ho hodnotil takmer rovnako. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi Angry Birds 2 moc nebavily, přišlo mi to rozvíjení příběhu, který měl jedničkou skončit. Poslední třetina to zachraňuje, hodnotím stejně jako jedničku, která subjektivně byla lepší a víc vtipnější. V sequelu se vtipy rozjedou hlavně v poslední třetině filmu. Kasovně šlo o neúspěch pro Sony Pictures Animation, který se možná za čas zaplatí z merche. To nic nemění na faktu že pokračování Angry Birds v kinech vyhořelo a šlo o další z řady sequelů, které underpowerformovaly v kinech v roce 2019. 3* ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Angry Birds 2 je zaujímavým animovaným sequelom, ktorý síce pritiahne hlavne to úplne najmenšie publikum, ale keď už nič iné, tak aj dospelák sa určite zabaví. Je to hlavne tým priehrštím bláznivých postavičiek a aj občasných situácií. Podľa mňa je tento snímok lepšie spracovaný ako jednotka a príjemnejšie sa na to pozeralo ako na dejovo ucelenejšiu jednohubku. 65 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička nebyla žádné extra světoborné dílo,ale bavila mě mnohem víc.Minimálně mi přišla vtipnější.Dvojka se sice snaží tu vratkou myšlenku převodu hry na plátno sice trochu víc rozvinout a nabídnout relativně svěží nápady,ale funguje to překvapivě o fous hůř.Každopádně děti se bavili a to je v tomhle případě důležitější...60% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)
  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)
  • Když ptáci vstupují do laboratoře, kde vepři testují své vynálezy, hraje velmi podobný soundtrack jako ve filmu Já, padouch (2010). Na obouch soundtracích spolupracoval Heitor Pereira, proto je zde jistá podobnost. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama