Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní živě vysílaný rozhovor s předními politiky. Aktuální otázky, pádné argumenty, ožehavá témata. (TV Barrandov)

Recenze (66)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Hodnotím výhradně včerejší prezidentský speciál, který Jára udělal jako součást Duelu, namísto aby mu jako každému svému usrání vyčlenil nový televizní formát. Tato epická debata si kromě vlastního profilu zaslouží i vlastní databázi, pomník a obchůdek se suvenýry. Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že Soukup bude kvalitnější moderátor než ten sběrač bavlny z Novy, kterej si spletl plantáž se studiem, smíchy na něj vychrchlu pár nažloutlých hlenů a kus osmičky. Jára sice furt máchá rukama, jak kdyby odháněl komáry, mrká očima, až mu to odfoukává papíry a otázky si píše doma ve scrabblu, ale žádný nadzvukový průlety Zemanovým věncem se nekonají, sotva si v něm párkrát vykroutí hlavu. Za zmínku stojí také Jirka, který se roztomile culí v první řadě a na počest Milošovy výborné kondice slavnostně tleská každému jeho srdečnímu impulsu. Sem tam si Miloš odloží krk na rameno a laloky tuku mu stečou až na kravatu, aby mohly po deseti minutách odpočinku zase vesele plápolat ze strany na stranu. Opět je přítomna Drahošova židle, která strategicky mlčí a sebevědomě pózuje pro fotku na Jirkův twitter. Zlatým hřebem celé relace je moment, při němž na Járovu větu: „pane prezidente, před reklamou jste mluvil o pohádce o jezinkách a bezinkách…“ Miloš reaguje slovy: „ano, takže abych tu pohanku dokouřil…“ (pohádku dokončil?), přičemž publikum nehne ani brvou a pozorný divák přemýšlí, jestli mu tu mouku v sámošce neřízli pikem. Opravdu královská zábava. Po hvězdě pro každého z obou aktéru, protože se to dalo poslouchat a člověk si u toho nechtěl vyzvracet střeva pusou, třetí za úžasně rozkošňoučkého Jiříka, kterej může reálně za pár dní přijít o fleka a skončit na pracáku. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně bych hrozně rád zhodnotil tenhle pořad věcně, bez urážek a poukázal, co je tam všechno špatně (trapné zapojování publika za sklem, neschopnost mluvit atd.), ale to do háje nejde! Nejraději bych tu teď začal sypat tuny nadávek a invektiv a stejný pocit mám po pár minutách téhle odpornosti - nic nedokáže nasrat více, nežli fyzická trapnost Soukupovo pořadů na Barandově. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Již drahnou dobu nepíši na tento server jakákoliv moudra, což je škoda převeliká(slyším váš pláč), ale momentální klima množících se psychopatických debilů na diskusích a jinde, mne zkrátka tak znechutilo, že jsem si řekl, Homo, vyžer si to sám. Jenže...jenže Jaroušmír Soukup mě vykopl z brlohu, ve kterém se směji zdejšímu stavu bývalé filmové databáze a vykopl mě tak, že to až bolelo, kurva. To si nezasloužím. Že je Soukup kokot zřejmě tajemstvím není, ovšem nechápu, jak je možné, že tenhle imbecil(hovořící řečí kmene Kun-Da) je majitelem TV a přesto je tak dementní, že hned po otázce(po prudce intelektuální otázce) na jistého politika...koho byste chtěli za prezidenta, ehm...hmmmmmm...pustí na své TV reklamu, o tom, že nerozumí vlastní vagíně? Má tím na mysli svou prostoututku Káču Brožů, sebe, nebo je snad opravdu interleguán a podprahově nám podsouvá informaci, že máme volit jeho?Jardu Kundu? No, změnilo by se zřejmě hovno, tak jeď dál Jardo a třeba vyjde to NHL... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Šest politických vysátí pro Jaroupíra Nákupa. Jistě jste si všimli, že surrealIsticky stupidní Barrandov neprovádí žádné nákupy filmů. Zásoby filmů od Kate Flundry a spol. jsou bezedné. Pravidelně, jsou to politické čtvrtky, se nám hlásí z výkopu politické klání. A to zhltne zřejmě veškeré finance. Ovšem tenhle pořad drží jednu raritu. Za zády politických špiček se skví jakási trafika, v níž je možné vidět časopisy. Je opravdu úžasné vědět, že i dnes jdou týdeníky a čtrnáctideníky s tištěným slovem na odbyt a jakýsi slizký žabák v obleku je sofistikovaně na své tv propaguje. Těžce během pořadu zoomuji, přepínám obrazové formáty, abych si toužebně přečetl co nejvíce z titulních stran plátků, jsem ovšem bezradný, když není způsob, jak to úžasné čtivo dostat do mých bulv. Tím přicházím o obsah debaty, která jistě skýtá zamyšlení nad Kaččinými sexuálními praktikami, které politicky korektně ovládá. Přejme si, aby takových čtvrtků, kdy Jaroupír není doma, bylo víc. Vždyť každá příští debata nám může osvětlit, jak jsme se biologicky a politicky mýlili, že člověk vzešel z opice. 0/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se odhodlala podívat se na legendárního Jaromíra Soukupa. Kolegové v práci i přátelé mě už dlouho přesvědčovali o tom, že tuhle tragédii musím vidět, ale já jsem úspěšně odolávala. Nicméně duel Miloše a Járy jsem si nemohla nechat ujít. Myslím, že komedie dobrá. Toť vše. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si poprvé zrovna díl, kde byl pan premiér Babiš , dostával zajímavé otázky a odpovídal velice rozumně. Pak další politik a pak dokonce maďarský premiér Urbán! Slyšel jsem ho mluvit poprvé díky TV Barrandov. Je to náhoda? Ten také mluvil rozumně. Koukám na hodnocení samý odpad, jaké byly předchozí díly? Nebo hodně lidí hodnotí stádně? Samozřejmě některé pořady TV Barrandov jako třeba šperky, soudkyně ...jsem hodnotil také odpadem. Ale zde jsem viděl dobrý diskusní pořad a dokonce se mi zdá, že politici zde říkají mnohem osobnější věci než a jiných televizích. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Plný počet dávám za maďarského premiéra Viktora Orbána a za objektivní otázky pozvaným politikům. Politické pořady moc nemusím, ale Duel JS mám ráda. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup je všude, je na kartičkách s textem, je i na každé obrazovce v pozadí. Jeden z těch nejslabších moderátorů, na které jsem narazil. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Jeho gestikulace s neoponujícími výjevy působí úplně"mimo mísu"-a jak takovéto pořady nerad sleduji, musím uznat že namístě porovnání kvalit Otázek Vaška Moravce i přístupu k daným tématickým celkům vychází role tragického (S) bííídně ()

Eldrick odpad!

všechny recenze uživatele

Největší exkrement v rámci moderování jako takovýho, co jsem kdy v životě viděl. Absolutní diletant v čele televize, co mučí diváky svými obskurními výstupy 24/7. Někdo by na toho krypla bez talentu měl konečně podat trestní oznámení a TV Barrandov by měla být zakázana soudem ve Strasbourgu. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad publicistické pořady na Barandově jsou evidentně pěkně dopředu připraveny a jdou na ruku všem pozvaným hostům. Majitel televize Barrandov Soukup tu veřejně leze do prdele a pozývá si jen spřízněné duše. A jsem rád, že nejsem sám, kdo to tak vidí. Podrobné hodnocení není v tomto případě opravdu potřeba. ()

mikinhoo odpad!

všechny recenze uživatele

"Pan Moderátor", který svým neobjektivním vystupováním nahráva extrémistům, senilním opilcům a STBákům ze Slovenska. Doufám, že Rada pro vysílání tento pořad zruší, potažmo celou TV Barrandov, protože tato stanice pravidelně narušuje pilíře, na kterých stojí demokracie. A hlavně ten o objektivnosti a vyváženosti poskytování informací. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Pana Soukupa viditelně pokusy o moderování baví. Jako jednoho z mála. Dost viditelně amatérský pořad, silně vysílající politické preference. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby debata, která je však jen nastrojenou šarádou, kde stejní hosté říkají předem nalinkované dotazy a místo odborného redaktora, který využívá protipohledy k věcné debatě je zde hlavně přikyvovač Jaromír Soukup, který nedosahuje ani po paty takovému Václavu Moravcovi nebo Jindřichu Šídlovi. 10% ()

2mig1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup si snaží hrát si na Václava Moravce (nově i na Jana Krause), ale bohužel originálu nesahá ani po kotníky. Jeho vystupování je tragický a těžko uvěřit, že se jedná o ředitele televize. Volební speciál - vykrádání Moravce pokračuje. Ovšem pár lidí postávajících za sklem a navíc železnou bariérou s banery je skutečně odsouzeno k výsměchu. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem skutečně výživnou prezidentskou debatu a samozřejmě i několik klasických epizod. Ta debata, plná kritiky Drahoše a ostatních kandidátů, ve které nám bylo nastíněno asi sto důvodů, proč volit Mildu Emana a proč je právě jen a pouze on ten jediný pravý rytíř, který nás všechny zachrání, by ještě docela šla (mimochodem, k těm důvodům se řadili např.: Drahoš, Horáček, Hilšer a další náhodní kandidáti), ale klasický duel je skutečně brutální nářez, ve kterém je snad v každém díle (dvakrát !!) Tomio Okamura (stejně jako ve všech dílech všech jeho pořadů) a aby toho nebylo málo, i zde Jaromír Soukup mistrně využívá svého geniálního vynálezu - nástěnky. A samozřejmě jí využívá k řešení velkých otázek, například jestli je menší zlo mít za souseda muslima a další rasy nebo Kalouska (asi je Kalousek nová lidská rasa). A to vše je samozřejmě zaobalené do jeho mistrovského moderátorského a absolutně a zcela nestranného moderátorského umění. Vždyť ten pán se za chvíli vyrovná i velkému Járovi Cimrmanovi! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Soukup je asi nejhorší moderátor na světě :) . Když sračky, tak pořádné - pan generální ředitel je však s touto estrádou úspěšný. To je fakt. 25%. ()

Reklama

Reklama