Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní živě vysílaný rozhovor s předními politiky. Aktuální otázky, pádné argumenty, ožehavá témata. (TV Barrandov)

Recenze (66)

Darth_AK odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup vrací úder aneb stanice Bizárov přichází s další bizarní novinkou. Poté, co jsme dostali pravdivé příběhy ze soudní síně (#Barbara), skutečné příběhy zničených lidí (#Musil) a povídání si s "obrovskou" celebritou (#Brožová), tak nám skočil do branže i Jarda a to hned ve třech pořadech. Zahájil to v pořadu "Týden lezení do zádele" s Milošem, ze kterého vyrazil svoje (nepříliš) pohotové moderátory a nahradil je sám sebou. Změna hodně patrná - k horšímu. A vzhledem k tomu, jak skvělý moderátor se z něj stal, se rozhodl, že zabrousí ještě hlouběji. Jednu neděli zapnul ČT 1 a uviděl Vaška Hlodavce, v jeho pořadu - okamžitě s ním praštila okouzlující inspirace. "Založím si něco podobného a protože jsem se tak hrozně zlepšil, tak si to i sám odmoderuju!" Postavil si skleněnou kůlničku, narval do ní pár stolečků a židlí, načež si ven postavil komparzisty s cedulemi stran, které si pozval. To co z toho vzniklo je opravdová tragédie. Pan Soukup sice dokázal z odpadové televize vytvořit odpadovou televizi, kterou i někdo sleduje, ale ze sebe dobrého moderátora neudělal. Jednou položí otázku, načež ji musí 4x upřesňovat, a stejně pořád žvatlá dokola to stejné, gestikuluje rukama jak na slavnostech Máje a v případě nouze vytasí svou čarovnou tužtičku, aby zdůraznil, jak vážný se snaží být. Politici při čekání na jeho dokončení otázky usínají, načež si buď berou slovo sami od sebe (protože Jarda debatu rozhodně neřídí), nebo se začnou hádat, kdo by si ho měl vzít, za Soukupova: "Prosím o klid." Je to vskutku zoufalý pořad, moderátor mluví déle než hosté, není schopen zformulovat jednoduchou otázku, neumí řídit diskuzi..a lidé venku jsou na tom asi nejlepší - ze začátku mávají transparenty jak postřelení, ke konci se jen zoufale drží zábradlí, se sklopenými značkami k zemi. Jasný odpad! PS: Speciální kapitolou zcela pro sebe jsou reklamní bloky, které je schopen Barrandov střelit doprostřed Soukopovy věty. Vznikají tak podivuhodné situace, kdy Soukup mluví: "A nyní se přesunem.." BUM!!! Reklama: "Instinkty Jaromíra Soukupa, každou neděli na TV Barrandov" "Exkluziv Kateřiny Brožové" "Týden s prezidentem Jaromíra Soukupa". Jaromír Soukup s Kateřinou Brožovou ovládl celou televizi a zahltil ji svými otřesnými pořady, přičemž reklamu na ně si rve doprostřed svého dalšího pořadu, ultra děs! ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Proboha, jak takový koktal si vůbec troufne vést diskusi politiků. :-o Vzhledem k velmi nejistému vystupování moderátora-ředitele je ale pochopitelná kvalita tv Barrandov. ()

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl by být tento exot spíše dirigentem? Myslím, že by tou mávající rukou a gesty ukočíroval jakoukoliv filharmonii. A jestli je tohle ředitelem Barrandovu, tak už se svět bezesporu zbláznil! ()

jarmik odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré moderátorské dno, kam dostávají pozvánky zejména politici, jejichž politika je na úrovni Soukupova moderování. ()

Fifer odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného dne to Jaromír Soukup přehnal s pivsonama a pálenkou (tihle old-school kucí nefetujou) a byla z toho otrava jak bič. Když se druhej den probudil, byl přesvědčenej, že je rok 96 a on je novej Vladimir Železnej. Jak to dopadlo se můžete všichni přesvědčit. Dotaz na diváky Tv Barrandov: pracuje a hraje v tý televizi ještě někdo jinej, anebo je ve všech pořadech jen Soukup (její ředitel) a Brožová (jeho partnerka)? ()

navratil.com odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kde toho člověka vyhrabali, ale to co předvádí, jeho mluva, věty, které nedávají ani smysl, tohle je je čistý amaterismus. Normálně jsem se u televize styděl za ty politiky, že musí sedět a reagovat na otázky Soukupa, který pořádně ani neví, která bije. ()

BaronDevil odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tenhle lejnoidni odpad dostal na 5%, to vazne nechapu. Moderator naprosto neschopny a to nejen v rovine otazek, ale i v rovine nestranneho pristupu k hostum. Snaha procpat jak hostum, tak divakum osobni nazory je proste neco hruzostrasneho. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Více než dialog dvou osob mi tento pořad spíše připomíná "moderátorovu" exhibici, otázky si dává prakticky sám době, host většinou působí víceméně jen jako kulisa. Většina rozhovorů je totálně o ničem, divák se nic zajímavého nedozví, tedy kromě moderátorových světonázorů. Pokládané otázky vesměs vůbec nedávají smysl, o kvalitách moderátora je asi zbytečné se zmiňovat. Ani sebelepší host nedokáže tuhle přehlídku trapnosti zachránit. 0/10. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

V první řadě je třeba ocenit, že se v tomto pořadu seznámíme i s názory politiků, jejichž přítomnost v mnoha jiných médiích by narušila klid na práci při budování eurosocialismu, v jehož hlásnou troubu se proměnily téměř všechny ostatní televizní stanice. Na druhou stranu nelze přehlédnout, že pan Soukup je jistě schopným podnikatelem, ale mezi vlohami, které mu byly dány, ty moderátorské a novinářské rozhodně chybí. Jeho užvaněnost pak má za následek, že otázka je asi tak desetkrát delší než odpověď, neboť než nám Jaromír Soukup vysvětlí, na co se ptá, proč se ptá, co si o tom myslí on a co očekává za odpověď, tak i dotazovaný zapomene otázku. Což takhle zachovat formát a objektivitu, ale moderování svěřit někomu schopnějšímu (aspoň v moderátorských schopnostech)? I přes tento nedostatek však hodnotím kladně. ()

PaRi odpad!

všechny recenze uživatele

Přejmenujte tuhle televizi na televizi Jaromíra Soukupa nebo Soukupov. Většího Narcise, abyste pohledali. ()

Daginka odpad!

všechny recenze uživatele

Když právě aktivně běží Duel Jaromíra Soukupa, Týden podle Jaromíra Soukupa, Instinkty Jaromíra Soukupa, Kauzy Jaromíra Soukupa i Aréna Jaromíra Soukupa... tak tady tvůrci článku navrhují další možné náměty na pořady od Tv Barrandov a jejího heroického ředitele a primetime moderátora v jedný osobě. Máte taky svý f/Favority? Za mě je to určitě: Výměna Jaromírů, Hledá se máma, táta a Jaromír Soukup, Jaromír Soukup sestřelen, 50 odstínů Jaromíra Soukupa, Stardance aneb když Jaromír tančí, Jak jsem poznal Jaromíra Soukupa a taky Tři v jednom (Jaromírovi). Pak mám ještě sama pár švestiček z vlastní zahrádky, tedy, například: Růžový Soukup, Ty, já a Jaromír Soukup, Ďábel nosí Soukupa, Díky za každého nového Soukupa, Míra a továrna na čokoládu, Jaromír, markýz andělů či Ještě větší Soukup, než jsme doufali.... ()

majky19 

všechny recenze uživatele

Opravdu nerozumím tomu, kde se v lidech bere tolik zlosti a nenávisti. Dá se samozřejmě souhlasit s tím, že počátky moderátorské kariéry Jaromíra Soukupa nebyly v úvodu nikterak oslnivé a občas to působilo přinejmenším komicky. Ale myslím si, že postupem času, když měl Jaromír Soukup moderátorských výstupů za sebou více, začal tím samozřejmě získávat na sebejistotě, a zlepšoval se z přenosu na přenos. Dnes již právem patří mezi plnohodnotné moderátory, kteří nám mohou zprostředkovat názory lidí z těch nejvyšších pater politického a společenského spektra. Myslím si, že lidé jako Jaromír Soukup si zasluhují respekt. protože sami v životě něco dokázali a současně nejsou zatíženi rozličnými skandály. To není jeden z těch, kteří zbohatli zázračným způsobem jako celá řada "podnikatelů" z divokých devadesátých let, ale je to člověk, který si své postavení vydobyl svou poctivou prací, vytrvalostí a schopnostmi. Jeho pořady se mi líbí a jako moderátor je mi rozhodně sympatičtější, než např. ukřičená Michaela Jílková z veřejnoprávní televize, která nenechá pozvané respondenty ani dokončit jejich názor a soustavně jim skáče do řeči. P. S. a speciální vydání pořadu "Duel Jaromíra Soukupa - prezidentský speciál" uskutečněný dne 22/01/2018 se velmi povedl, a napomohl tomu nejen standardně výborný výkon stávajícího prezidenta, ale i moderátora této debaty. ()

Reklama

Reklama