Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní živě vysílaný rozhovor s předními politiky. Aktuální otázky, pádné argumenty, ožehavá témata. (TV Barrandov)

Recenze (66)

kissinka odpad!

všechny recenze uživatele

Pan "moderátor" tomu zvyšuje úroveň. Jinak by to byly obyčejné, nudné politické debaty, ale Soukupova úporná snaha o moderování si ty dvě hvězdy prostě zaslouží, je to bavič, i když to jeho záměrem určitě není. ()

pold 

všechny recenze uživatele

Tohle vstoupí do dějin. Konečně někdo pozvedl prapor politické debaty - prapor dosud pošlapávaný a zneuctěný amatéry, nýmandy a Kalouskovskými agenty typu Moravec, Drtinová, Veselovský nebo Šíma, prapor, který nedokázaly zachránit ani poloprofesionálky jako Michaela Jílková Nebo Jana Bobošíková ... KONEČNĚ se takový člověk našel. Člověk, který formátu politické debaty vrátil úroveň a velikost. Vzdělaný, kosmopolitní, velkorysý, úspěšný, elegantní, s dokonalým vyjadřováním a aristokratickými gesty, perfektní novinářskou etikou a schopností skutečně neutrálního přístupu nedotčeného kavárenskou a západní propagandou, skutečný velikán české politické žurnalistiky. Tohle je pořad který musí vydržel alespoň sto let. P.S: jdu smotnout pohanku. ()

sinjakupre 

všechny recenze uživatele

I když má pořad své mouchy, je to jediný pořad s objektivním nadhledem v politické tématice a o to tu jde. Zajímalo by mě, jak byste hodnotili naprosto neobjektivní Otázky Moravce a vůbec vás nesere, že za to platíte koncesionářské poplatky. A proto dávávam plný počet, protože zdejší hodnocení hodnoticich je subjektivní. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Pan "šiditel" si vyrobil pořad na míru a jal se národu osobně demonstrovat jak ubohá je tzv. "TV Barrandov". A jde mu to velice dobře. Je ubohej a trapnej a odpornej ze všech ředitelů nejvíc. Trumfnout by ho mohl snad jen slizoun Musil, ale to není ničeho ředitel. Tenhle pořad je opravdu typickou ukázkou produkce týhle rádoby televize. Větší sračka snad nikde jinde ve světě neexistuje, navíc s ředitelem v "hlavní roli". Soukupe, seš ubožák !!! ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

ne a ne odpad, ale 5 hvězd a 100%! nerozumím té nenávisti a lepšolidskejch keců:/ vytáhněte si hlavu s těch zadků a zkuste trochu přemýšlet! i když být ovce je pohodlnější :P jo a mimochodem když se vám to nelíbí tak se nekoukejte :) jak prosté.... zajímavé komentáře: sinjakupre, pold ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako nic proti, ale ten moderátor je příšerný. Absolutně jich nenechá promluvit a vyjádřit se. Do jednoho rozhovoru naháže milion témat a na některé radši ani neodpoví takž se ve výsledku člověk nic nového nedozví. ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

PROČ, tohle přeci není normální, proč tomuto člověku nikdo ještě neřekl, že moderovat neumí a chová se neskutečně trapně! Má jediné štěstí, že to není kvalifikováno jako trestný čin, jinak dostal doživotí ... ()

Lew.Ashby odpad!

všechny recenze uživatele

Pro neznalé: Jaromír Soukup je majitelem tv Barrandov, což je také jediný způsob, jak může tenhle předpojatý, neobjektivní, koktavý, při řeči tužtičkou gestikulující, neustále se přeříkající glosátor (nikoliv moderátor) a fanoušek Miloše Zemana, moderovat jakýkoliv pořad. ()

Reklama

Reklama