Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Světlo vánočních svíček zahání temnotu a musíme věřit, že dokáže zažehnout světlo i v nás. Ano, blíží se Vánoce a Sidney kromě starostí s vánoční hrou o narození Páně také přemýšlí, jak to bude dál s těhotnou Amandou, která opustila Guye a pobývá u své tety Cecily. Potom do kostela nedorazí na vlastní svatbu zámožný ženich Bill Davis, který si měl brát barovou tanečnici Lindu. Jeho tělo je nalezeno v rodinné bance a podle výsledků pitvy mu vrah před smrtí nacpal do krku snubní prsteny. Billův syn je přesvědčen, že vraždila Linda, jenže Geordie už podobný případ vyšetřoval v roce 1945 a také v předvánočním čase. Vraha se tenkrát nepodařilo vypátrat, nyní se tedy nabízí příležitost starý dluh vyrovnat. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl jako každý jiný, jen o něco delší a vánoční, tedy na sledování o něco příjemnější, než obvykle. Hrdinové mají sympatické (i nesympatické), úsměvné a zajímavé starosti, dojde ke zrození i k vyřešení starého případu. Opět pohodová záležitost, stejně jako zbytek seriálu. Naděje dobrých věcí příštích je více než velká. 75%. ()

sud 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční atmosféra par excellence - příjemná i lehce posmutnělá (prostředí hračkářského krámu nemá daleko k Dickensovi). I když v závěru dojde ke kouzlu zrození :-), není vše zcela idylické a všechny příběhy nedojdou happyendu. 90%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože zatím, po shlédnutí dvou sérií seriálu, bych zůstal u čtyř hvězd, tady půjdu o něco dolů. Vše podstatné pak uvedu do komentáře u seriálu, až ho celý uvidím. Zde můžu jen říct, že není větší ironie než díl odehrávající se na Vánoce ve striptýzovém klubu. A překvapivé rozuzlení k tomu. Osobně si myslím, že zas tak dobrou vánoční atmosféru tato epizoda nenabídne a jen těžko do ní někoho dostane. Nebo abych byl spravedlivý, mě rozhodně ne. ()

Reklama

Reklama