Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film podle životního příběhu Jana Banaśe vypráví o slavném fotbalistovi a jeho neuvěřitelném úspěchu, který vyvolal velkou rivalitu, prudké vášně i hluboké city. (Netflix)

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fotbal, Femme Fatale, komunismus, láska, kamarádství a já si vybral na Netflixu jeden z nejlepších filmů od té doby co si ho předplácím. Celou dobu to bylo "jen" silné a poutavě vyprávěný film, ale na konci mě to zasáhlo do srdce. Takže nevahám s hodnocením nejvyšším a to už vůbec nepočítám výborný civilní projev Mateusz Kosciukiewicze a překrásnou Karolinu Szymczak. Vlastně ten film si už svým názvem říká o mé nejvyšší hodnocení a má ho po právu i mít. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nie som veľký fanúšik životopisných filmov, som veľký fanúšik poľských. Nevšimol som si, že ťahám životopisný film a ani kto všetko v ňom hrá. A kedže som nemal šajnu, do čoho som sa to dnes pustil, čumel som s otvorenou hubou. Výborne nakrútená dráma inšpirovaná životom skutočného chlapíka, ktorý hral futbal a ked som ho videl nakoniec ozajstného v závere filmu, vôbec by som do neho nepovedal, že kiedis byl takym kozakem naprawde ! Film o fotbalovej kariére, láske, sklamaní, odpustení, ale hlavne o sile priateľstva. 85% ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý Mateusz Kościukiewicz a nejen konec filmu, ale i závěrečný song mě chytnul za srdce. Kdyby tak všichni lidé, mohli prožít jeden den, kdy svoboda všechny vzbudí slovy: "Tancujte, tohle není sen." ♪ ♫ ♪ Ryszard Rynkowski - Sen o Viktorii ♪ ♫ ♪ ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Příběh mi přišel poměrně silnej- souboj o holku bez rukavic, ale bohužel špatně odvyprávěnej. Oč víc to bylo lacině podbízivý, o to méně to bylo účinný. Po celou dobu mě to nechávalo ledově chladným. P.S.: Poláci se netají svou slabostí pro Čechy a prokázali to i tentokrát. Maďarský trenér si ve filmu zazpívá moravskou písničku a čestina ve filmu zazní také při pasové kontrole. ()

Reklama

Reklama