Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Mickey a jeho přátelé Minnie, Pluto, Goofy, Daisy a Donald se vydají se svými unikátními vozy, které se umějí proměnit z obyčejných aut v nadupané závoďáky, na světové závody. (Disney Channel)

Recenze (4)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Odhlédnu-li od odporu k "estetice" a "vkusu" díla, tak jde o místy poměrně nápadité minipříběhy a vtipné postavičky. Ale dře to. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je naprostá tragédie. Že Mickey mluví neuvěřitelně strašně, beru. Ale že i většina ostatních postav je naprosto debilní, to už autorům neodpustím. Ne, tohle dětem rozhodně pouštět nehodlám. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že u Disneyho koukali na Auta a rozhodli se upgradovat Mickeyho klubík na tuhle ptákovinu. Nejvíc nejlepší ovšem je, jak říkají autům "kárky"... ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Ať si hrají jak si hrají, hlavně když nezlobí. Hlavně, že se točí, že... Stejné výhrady, jako ke "klubíku". Jen to má alespoň nějakou akci. Levná produkce, kýčová CGI grafika na úrovni 90. let. šablonovitý děj. Než "závodníci" někam dojedou, zpravidla spáchají pár dopravních přestupků a dopustí se veřejného ohrožení... Aneb výchova řidičů a řidiček v Česku made in Disney. Když se zrovna nezávodí, kňápe se o konfekci. Stejně moc nechápu, proč ČT tyhle sra*ky kupuje. ()

Reklama

Reklama