Reklama

Reklama

Alien: Covenant - Prologue: The Crossing

  • USA Prologue: The Crossing
Horor / Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2017, 3 min

Obsahy(1)

Po kontaktu s „Inženýry“, kteří zapříčinili zničení lodě Prometheus a smrt některých členů posádky na planetě LV-223 se poslední přeživší archeoložka Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) spolu s robotickým androidem Davidem (Michael Fassbender) vydává na cestu k planetě „Inženýrů“, aby nalezla odpovědi na své otázky. To ale ještě Elizabeth neví, že David má s „Inženýry“ jiné plány. (Geralt z Rivie)

(více)

Recenze (44)

tron 

všechny recenze uživatele

Spolu s " Poslednou večerou" ďalšia zaujímavá scéna z Votrelca: Covenant, ktorá síce nie je pozoruhodná, ale ak by (spolu s "Poslednou večerou") nebola nerozumne vystrihnutá, ale stala sa súčasťou filmu, mohla mu pomôcť byť ešte lepším. Tento kraťas dovysvetľuje viaceré udalosti, ktoré sa síce dali domyslieť, ale je lepšie ich vidieť. Predovšetkým ukazuje krutý, nemilosrdný, ale možno nakoniec vlastne dobrý koniec Elizabeth Shaw (asi je skutočne lepšie, že sa nedožila toho, čo nasledovalo po jej uspaní). ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Obrovský rozdiel v spôsobe "namotávky", na celovečerného Aliena, oproti kraťasu "Last Supper". Neviem sa dočkať stredy ... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Atmosférou ešte ukotvené v Prometheovi, čo je určite super. Vážne ale nechápem, prečo oba filmy museli byť zostrihané do kino verzie a my si takto musíme "dopozerávať" ich právoplatný zvyšok. Snáď keď bude na svete trilógia, kde sa to celé uzavrie (čo ťažko predpokladať po klesajúcich tržbách), dočkáme sa nejakého špeciálneho BD balenia s plnou stopážou všetkých filmov. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý úvod k novému Vetřelci s Michaelem Fassbenderem a Noomi Rapace. Snad nás Ridley Scott nezklame. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý prolog ke Covenantu, nicméně v kontextu samotného filmu je o poznání šokující skutečný osud Shawové. A o davidových pohnutkách (respektive jejich naprosté absenci) k vyhlazení inženýrů ani nemluvě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zrejme mal pán Scott natočiť priame pokračovanie PROMETHEA, mohla to byť väčšia zábava a menšia nuda ako COVENANT. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Přesný opak Poslední Večeře (né tam té,ne:) Tohle v kině mělo!!! být. Je to vlastně ta jediná část, na kterou jsem 5 let od Promethea, čekal. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Teď už všichni víme, že by bylo lepší, kdyby tento kraťas nalepil Scott na DVD Promethea jako bonus a Covenanta vůbec nedělal. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Netuším prečo si vpustila tak vyvinutá civilizácia na svoju domovskú planétu loď, ktorá je plne naložená ich vlastnou ničivou biologickou zbraňou, ale budiš. Režijne a vizuálne úchvatné krátke video od majstra Scotta. ()

Deyw

všechny recenze uživatele

skvely navnadeni na film a uvedeni pred covenantem. :-) hype maximalni! kino jsem uz nestihl (ja vim sem kokot) takze cekam na BR ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Lákadlo pro mravence, tak na mě tenhle prolog působí. Něco nám ukáže, ale nic neprozradí. Pokud to uvidíte před Covenantem, asi budete čekat něco velkého. Pokud to uvidíte až po, bude vám to připadat celkem zbytečné. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ve filmu o svém (a Shawové) osudu po konci Promethea před příletem na planetu inženýrů David jen nepřímo mluví, atmosférický rozšířený flashback jej ukazuje. Jeho vystřižení nechápu a takhle samostatně nic (kromě propagace) neznamená. ()

Reklama

Reklama