Reklama

Reklama

Alien: Covenant - Prologue: The Crossing

  • USA Prologue: The Crossing
Horor / Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2017, 3 min

Obsahy(1)

Po kontaktu s „Inženýry“, kteří zapříčinili zničení lodě Prometheus a smrt některých členů posádky na planetě LV-223 se poslední přeživší archeoložka Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) spolu s robotickým androidem Davidem (Michael Fassbender) vydává na cestu k planetě „Inženýrů“, aby nalezla odpovědi na své otázky. To ale ještě Elizabeth neví, že David má s „Inženýry“ jiné plány. (Geralt z Rivie)

(více)

Recenze (44)

tron 

všechny recenze uživatele

Spolu s " Poslednou večerou" ďalšia zaujímavá scéna z Votrelca: Covenant, ktorá síce nie je pozoruhodná, ale ak by (spolu s "Poslednou večerou") nebola nerozumne vystrihnutá, ale stala sa súčasťou filmu, mohla mu pomôcť byť ešte lepším. Tento kraťas dovysvetľuje viaceré udalosti, ktoré sa síce dali domyslieť, ale je lepšie ich vidieť. Predovšetkým ukazuje krutý, nemilosrdný, ale možno nakoniec vlastne dobrý koniec Elizabeth Shaw (asi je skutočne lepšie, že sa nedožila toho, čo nasledovalo po jej uspaní). ()

El.Negros 

všechny recenze uživatele

Ridley is back ! Výborný krátkometrážní snímeček navozující atmosféru a příběh nadcházejícího celovečerního snímku. Okamžitě jsem byl přenesen do ponuré a chladné atmosféry vesmíru, kde si na přední místa evolučního žebríčku najde cestu pouze vyšinutá umělá inteligence nebo věčně hladové xenomorfní organismy. A co člověk ? Ten nemá žádnou šanci..... ()

Reklama

mrGhostly

všechny recenze uživatele

The Crossing ve mně (překvapivě) vyvolal pocity, že bych se na pokračování Promethea i rád podíval. O to horší je uvědomění, že do kin půjde jeho "mischung" s klasickým Vetřelcem, spíše než pokračování, čehož se dost bojím. Přesně tak na mě totiž totiž tento prolog s ohledem na odhalené trailery působí: "Chtěl jsem natočit Promethea 2, ale lidi chtěli Vetřelce. Tak tady máte trochu od obou - Ridley Scott 2017" ()

mitrax odpad!

všechny recenze uživatele

Ridley Scott je fanusikom filmovej serie Hra o tróny a inspiroval sa Martinom R.R.George v jeho uchylnej potrebe likvidovat kladne postavy tym najbrutalnejsim, najponizujucejsim a najodpornejsim sposobom. Ak ste si v Prometheovi oblubili Shaw, tak tento kratky film vas mal utvrdit v tom, ze sa v Alien: Covenant znovu objavi. Nuz objavi, ale nie tak ako by ste ocakavali. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Atmosférou ešte ukotvené v Prometheovi, čo je určite super. Vážne ale nechápem, prečo oba filmy museli byť zostrihané do kino verzie a my si takto musíme "dopozerávať" ich právoplatný zvyšok. Snáď keď bude na svete trilógia, kde sa to celé uzavrie (čo ťažko predpokladať po klesajúcich tržbách), dočkáme sa nejakého špeciálneho BD balenia s plnou stopážou všetkých filmov. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až na konci. (griph)

Reklama

Reklama