Reklama

Reklama

Casey Anthonyová: Nevyřešená vražda

(seriál)
  • Česko Casey Anthonyová: Máma vražedkyně? (více)
všechny plakáty
USA, 2017, 3x42 min

Režie:

Rex Short

Kamera:

Boaz Freund

Hudba:

Gregory Hinde

Hrají:

Casey Anthony (a.z.)
(další profese)

Obsahy(1)

Ztracená holčička: Casey Anthonyová trvá na tom, že její dvouletou dceru Caylee unesla paní na hlídání. Vyšetřovatelé ale zjistí, že už je nezvěstná 31 dní. Kde může být?

Mělký hrob: Začíná soudní líčení s Casey Anthonyovou. Obhajoba přijde s šokujícím tvrzením ohledně Caylee a Caseyina otce a obžaloba nabízí teorie, jak Caylee zemřela.

Deset hodin, čtyřicet minut: Přelíčení pokračuje a pozornost se soustředí na obhajobu, která zpochybňuje forenzní důkazy obžaloby. Rozsudek pobouří celý národ. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ďalší extrémny prípad z poza mláky, z ktorého sa chce zvracať. Či už z “onoho” človeka, alebo samotného justičného systému. V hentej krajine je snáď všetko naopak. Vrahovia na slobode, nevinní za mrežami. Dokument je vďaka spracovaniu veľmi vydarenou záležitosťou. Divák si vypočuje množstvo detailov z prípadu, uvidí dobové zábery z vypočúvania, zo súdu, výpovede svedkov, vyšetrovateľov, rodinných príslušníkov, proste takmer všetko, čo by mal dobrý dokument obsahovať, pričom vďaka samotnému prípadu, ktorý je veľmi smutný, rozhodne stojí za pozornosť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento smutný příběh mě jen utvrdil v tom, že Američani jsou národem totálních trotlů a idiotů. Země neomezených možností, leč v tomto případě i nejstupidnějších soudních procesů – ať už někdo dá své zvíře do mikrovlnky či pračky a následně vysoudí těžké peníze, nebo prostě jako v tomto případě zabije svou malou dceru, lže policii a stejně odejde od soudu jako vítěz, místo aby shnila ve vězení, nebo se dostala do rukou davu… Casey Anthony – pěkná mladá žena, která však měla v hlavě totálně nasráno – nenahlásila přes 30 dní zmizení své malé dcerky, několikrát lhala během vyšetřování, obhájce pošpinil jejího otce a stejně z toho vyšli jako vítězové, protože obhajoba neměla moc přímých důkazů a porota byla složená z ještě větších idiotů…Zatímco tělo malé Caylee se rozkládalo někde v lese a dodnes za její smrt nebyl nikdo potrestán…Popravdě bych tomu dal nejraději ODPAD, protože mi tento případ pěkně hnul žlučí… ()

Reklama

Reklama