Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • A televizním tvůrcům bylo jasné už od samotného začátku, že se jim do druhé série nepodaří obsadit identickou pětici ústředních postav, protože o své účasti už zkraje výrobních prací začala pochybovat necelých sto sedmdesát centimetrů vysoká jihokorejská herečka Hwa-young Ryoo, tedy postava Yi-na Kang, ta s tím ostrým jazýčkem, která nad svými výroky mnohdy vůbec nepřemýšlela. Její účast se tak omezila jen na velmi krátký vstup v podobě hostující celebrity. (Conspi)
  • V roli seriálové postavy Ho-chang Kwon se měl dle původního předpokladu objevit všestranný jihokorejský umělec a člen chlapeckého hudebního spolku SHINee, Onew. V dané roli by se herec objevil za předpokladu, že by se jen několik málo dní před samotnou premiérou pilotního dílu neobjevil v jednom nejmenovaném hudebním klubu v centru hlavní jihokorejské metropole, nebyl by pod vlivem toxických látek a nebyl by posléze obviněn ze sexuálního napadení. To vše seriálovým tvůrcům asi hlavu trošku zamotalo, ale vybruslili z toho poměrně snadno, neboť se jim narychlo povedlo obsadit o tři roky mladšího jihokorejského herce Yoo-jin Lee. (Conspi)
  • I když se dle původně avizovaných zpráv měla ve své původní roli, tedy v postavě pojmenované Eun-jae Yoo, objevit jihokorejská herečka Hye-soo Park, objevila se nakonec ve stejné roli herečka úplně jiná. A to především díky pracovnímu vytížení první zmíněné, která tak svoji roli přenechala mladé jihokorejské herečce Woo Ji. (Conspi)

Reklama

Reklama