Reklama

Reklama

Kon'ja, romansu gekidžó de

  • Japonsko 今夜、ロマンス劇場で (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po těžkém dni na place chodí mladý asistent režiséra Kendži (Kentaró Sakaguči) do biografu. Po skončení oficiálního programu mu promítač dovolí pustit si svůj oblíbený černobílý film, kde hraje jeho oblíbená hrdinka princezna Mijuki (Haruka Ajase). Jednoho večera se stane zázrak a princezna vystoupí z plátna a ocitne se ve skutečném světě. Bude o ni Kendži stát i ve skutečnosti? Romantický film o lásce a velkých obětech. (ing.man)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Toto romantické fantasy sa neubránilo melodramatickému klišé a istej naivite, treba však uznať, že sa na to dobre pozerá a skrýva v sebe aj pekné momenty. Druhý komentár. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Nevzpomínám si, že by jakýkoliv jiný film postavený na čisté fikci se mi líbil jak tento. Nejromantičtější romantika nejvyššího kalibru, výborně propracovaný scénář, barvy jak z Miyazakiho anime, lovestory, která sice stojí na možná otřepané zápletce, ale tentokrát vyždímaná do maxima. Skvělé herecké výkony a tu jednu výtku kterou máte – jistou naivitu o tu pravděpodobně přijdete v polovině filmu. Ale i ta najde své opodstatnění. A i když si říkáte je to jen film, nebudu brečet, tak v okamžiku kdy „pochopíte“, zastavíte film a bulíte jako želva, proléváte krokodýlí slzy a říkáte si: „ty vole je ti tohle zapotřebí.“ :D ()

Reklama

Reklama