Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nově příchozí postaví Bortuse a Klydena do centra střetu moklanských kultur. (Disney+)

Recenze (13)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre, končím. Od prvej časti to bola strata času, ale chcel som tomu dať šancu. No ďalej to už vážne nejde, pri tretej epizóde to balím, dopozerajte to za mňa, ak chcete. Ale čudujem sa vám, ak to naozaj urobíte, pretože humorná stránka tu vôbec nefunguje (neviem, či som sa za tie tri epizódy aspoň dva razy jemne pousmial) a ako vážny sci-fi seriál je to ešte absurdnejšie. Nechápem, o čo Sethovi šlo – mal vytvoriť vulgárnu komédiu, alebo seriózny klon Star Treku. On namiesto toho vytvoril hovadský mix obojeho, ale, neprekvapivo, nakoniec nefunguje ako komediálna, tak ani dramatická rovina. V tejto časti navyše zakončená šialeným antihappyendom. Nechápem. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ne! tohle opravdu neni parodie na star trek ale je to odlehcena verze star treku... dokonce to na tom pracuji lide kteri delali na voyageru nebo enterprise, takze to asi bylo mysleno trochu jinak... musim napsat ze i jako trekistu me to zatim bavi. jsem fakt zvedavy co z toho nakonec vyleze! ()

Clara_Oswin 

všechny recenze uživatele

V této epizodě mi Orville připadal mnohem více jako Star Trek, než jako jen parodie na něj... Seth MacFarlane se v Orvillu snaží odrážet dnešní dobu a nastavovat nám jakési zrcadlo, stejně jako před padesáti lety Gene Roddenbery, a není v tm o nic horší. Každý díl byl zatím lepší než předchozí, nemůžu si pomoci, ale musím dát pět z pěti a už se nemůžu dočkat, co předvedou dál. O to více se začínám bát STD, jestli paradoxně nebude větší parodií než Orville, který byl jako parodie od začátku zamýšlen... ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A Vám se ten fotbal jako líbil?" - mrdky novinářský!* sorry jako..regulérní urážka scifi..a to jako má bejt komedie?? ale není! a není to ani Trpaslík!...a není to ani ftipný! moc! vůbec!. a není to skoro ani scifi :-)..... jako chápu že si někdo napíše seriál ...hraje v něm....hlavní roli....blbě....a je nesympatickej , ale jestli to má něco parodovat tak ať to paroduje ať je to vtipný a beru že si to najde svý diváky ale že Vám Vy vole stačí TOHLE? noOukej....jako hvězdy za žánr . . . . když se podíváte mezi ty tečky tak je to To samý jako se dívat na tenhle seriál.. . . . . *pro méně bystrý- parafráze z Ivánka (asi tady je dost fandů co? proč nejste ve fanklubu?) ()

Pcermis 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem bral jako takovou "výstelku" a doplnění k STD a jako Trekkie jsem za každý Star Trek vděčen. Shlédl jsem první epizodu STD a zatím to nebylo špatné doufám že to bude jen a jen lepší. A zároveň jsem shlédl i třetí epizodu Orvillu a musím říct že Orville má neuvěřitelný raketový nástup a epizoda od epizody je lepší a lepší pokud nepřijde v brzké době raketový pád tak to bude mít STD a další již známe ST díla sakra těžké. Ta třetí epizoda měla vše co by měla mít a klobou dolů za to, zároveň se těším i na další epizody STD ale už teď se bojím že Orville bude pro mně ten nový ST a STD bude jen nový dobrý sci-fi seriál ale nepředbíhejme zatím jsou venku 3 a 2 díly a v tomto stavu nelze říct žádný ortel až to budou 3 a 2 série tak pak se o tom můžeme bavit co je lepší. Ale toto je můj subjektivní názor po shlédnutí třech dílů Orville a jednoho dílu DSC. A jak říkám těším se na oba seriály ale Orville má jasně navrch. ()

TarbikCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle jsem se bál, že to bude jen o specifickém humoru Setha MacFarlana, ale od druhého dílu humor ustoupil na pozadí a do serálu se vneslo něco co žádný ze Star Treku neměl, a to obraz toho jak by mohla vypadat budoucnost, která je tvořena lidmi, kteří nejsou tak dokonalí a silní a vždy ve vyžehlené uniformě, tak jako technologie kterou požívají. Scény jako čuchání k botám, rychlá tequilka pod tíhou velení, v drbárna na můstku, vyžadování dodržování pitného režimu ve službě :-) a další vnášejí do světa ST lidskost ve všech rozměrech. Za mě zatím rozhodně jeden z best překvapení na trhu sci-fi seriálů posledních let...... ()

RRRoX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z parodie a nadsázky se stává regulérní scifi space opera seriál. Kolega mi cestou z oběda řekl, že rozdíl mezi mezi ST/SG v této epizodě vidí. Tam by to skončilo happy-endem. Epizoda ale obecně nutí k zamyšlení ()

Reklama

Reklama