Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co posádka zachrání atraktivní kapitánku, se do ní Ed zamiluje. (Disney+)

Recenze (10)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je veľmi zábavné sledovať zarovno skvelý Star Trek a uvoľnený a predsa aktuálnejší v rámci reflektovania súčasného stavu veci - Orville. MacFarlane sa dostáva do ľudskejšej a po mnohých stránkach osobitejšej roviny. Výborný diel. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani jsem nečekal na konec a musel jsem se podívat do titulků, jestli mě zrak nešálí. A ono fakt. Charlize Theron. Nevím jaké konexe tvůrci mají, nebo kdo za tím seriálem stojí, ale je to stejné, jako by hostoval v FC Křoví Zlatan Ibrahimovič. I když se o nějaké hraní nepokoušela, pořád bylo vidět, že je z jiné ligy...planety. Příběh byl...rodinný a současně lehce absurdní, přesto mi to nevadilo. Vypadá to, že tady máme jen lehoulince úsměvnější, ale ne úplně příšernou odnož Star Treku 90-tých let. No...proč ne. ()

Reklama

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Tenhle dil byl super. Skvelej mix humoru a ST fandovstvi, zatim nejlepsi v serii. Ad uzivatel Matrix - kdybys nebyl linej, tak rychle zjistis, ze Seth a Charlize jsou kamosi a hlavne, to opravdu musis cekat az do titulku, abys poznal Oscarovou herecku? Mozna bych se s takovyma schnopnostma bych se nejakych komentaru zdrzel... ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý začal ako paródia na Star Trek je v podstate lepší ako Star Trek. Na nič sa tu nehráme, jednoducho si z toho robia v istých momentoch srandu, no určite by som The Orville nenazval komédiou. Inak skvelá časť. Seriál má slušné camea, čo potvrdila v tejto časti Charlize Theron. Ten koniec bol síce trochu čudný a úplne som nepochopil čo sa stalo, no ako celok to bola výborná časť. Nebojím sa povedať, že sa z časti na časť zlepšujeme. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Posádka mostíku na začiatku epizódy sleduje epizódu The Junior Mint (1993) seriálu Seinfeld (od r. 1989). (koba)

Reklama

Reklama