Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ed a Gordon jsou vysláni na riskantní tajnou misi. (Disney+)

Recenze (6)

Velemír 

všechny recenze uživatele

Jako epizoda Star Treku... ehm, totiž Orvillu... v původním duchu Roddenberryho příběhů vlastně velmi dobré, ale coby vážně míněné podobenství o aktuálních multikulturních dilematech současné společnosti, kterým se okatě snaží být, poněkud černobílé a hrozivě stereotypní. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, ze McFarlane bude takhle umne balancovat komedii s trekovskym sci-fi dobrodruzstvim a u toho pokladat s lehkosti tezke moralni otazky a ambivalentni konce? To me nenapadlo ani v nejhlubsich snech. Smekam. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabšie, ako predchádzajúce diely, ale rovnako to má nielen presah, ale aj prísľub vedľajšej dejovej línie, ktorá sa môže pravidelne opakovať. Katnees Everdeen ma rozosmiala k slzám. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší z prvních šesti epizod, člověk má velký "Star Trek feeling", který tak moc postrádám u Discovery. Kvalitní Star Trek epizody, alespoň pro mě, byly o těžkých morálních dilematech a v této epizodě máme opravdu velké - je ok zabít děti nepřítele, který se navíc chystá chladnokrevně vyvraždit stovky tisíc našich civilistů? Ústřední duo se nakonec rozhodlo zachovat co nejvíc humánně a děti ušetřit, zůstala však otázka, jestli nenechali žít své budoucí vrahy co půjdou po pomstě za zabití jejich rodin. Nečekal jsem, že bude tahle show tak kvalitní a že se to vše dá ještě skloubit se skvělým humorem, nezbývá mi než doufat, že nás čeká ještě mnoho řad a epizod, jako byla tato. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Odrezaná hlava, použitá počas scény v kaplnke, bola vyrobená podľa podobizne maskéra Toma Saviniho. (koba)

Reklama

Reklama