Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co při nehodě zemře člen posádky, Alara pochybuje, jestli je jako šéfka bezpečnosti efektivní. (Disney+)

Recenze (5)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menej humoru a viacej filozofie. Toto mi skôr sedí na dospelejšie sci-fi. Hoci MacFarlane dokáže vtesnať dôležité problémy do svojho dielka Orville, niekedy kopne vedľa. Diel, ktorý je skôr výplňou, než príbehovým dielom. A je to cítiť. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi kvalitní epizoda, ať už atmosférou, humorem, nebo hereckými výkony Halston Sage. A taky na míle lepší, než libovolná epizoda Star Trek Discovery;) Mírně mě zklamaly jen dvě věci - závěrečné rozuzlení takový nemastný neslaný a minirolička Roberta Picarda - kromě Charlize Theron jsou všichni známější herci prezentováni pouze v rámci pár vět přes obrazovku, což je velká škoda. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda, paráda, paráda! Robert Picardo se sebevědomě octl i v seriálu jako je Orville (otec Alary), bravo. (Doctor z Voyageru by byl hrdý). Nyní k epizodě: Chtěl jsem dát pět hvězdiček. Za to, že by se např. ukázalo, že bouře nějak interagovala se simulátorem, a způsobila, že se věci simulují kdekoli, a tak si lidé myslí, že jsou skutečné. A nebo nějaká cizí forma života, ať už působila halucinace a nebo skutečně byla na lodi a mohla se měnit v cokoli. Ale „Alaru ve videohře“ jsem fakt nečekal, trapné, proto jen ****. A tak to vypadalo parádně a snad i hororově mýticky, čekal jsem nějakého perfektního emzáka. Třeba i klišé typu „musíte mě vrátit do bouře, byl jsem uvězněn na vaší vesmírné lodi“. Pořád lepší, než tento závěr. Prý ‘memory wipe’, neee. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama