Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alara se při cestě na svou domovskou planetu setkává s rodinnými spory a místními intrikami. (Disney+)

Recenze (8)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda jestli i zbytek řady bude takhle úděsnej, tak tenhle seriál hodně brzo skončí (což se možná stane tak i tak kvůli menší a menší sledovanosti v US). V první půlce jsem regulérně usnul, v té druhé se už něco málo dělo, ale i to byla katastrofa a naprostá scénaristická bída. Robert Picardo předvedl asi nejhorší herecký výkon jaký jsem u něj kdy viděl, odchod Alary jakožto jednoho z obecně nejoblíbenějších charakterů jsem si představoval trochu jinak, že to bude ve velkym stylu a ne tyhle Rodinná pouta... Po prvních třech epizodách zatím obrovské zklamání. ()

RobinPM100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda Alary, byla to i reálná životní partnerka tvůrce a kapitána Setha MacFarlanea, bohužel s ní domrdal a začal píchat s blondckou od ovládání lodi Anne Winters, takže musela z kola ven :D ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z druhé sezony jednoznačně zatím nejpovedenější epizoda. Jestli to má opravdu nabrat lepší tempo, tak to jde hodně pomalu. Co mě ale potěšílo jako trekkieho (a určitě nejen mě), že si zde po boku zahráli hned dva doktoři ze světa Star Treku, holodoktor z VOY a Phlox z ENT. ()

Reklama

Reklama