Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Isaac vypne, posádka se vydá pro pomoc na Kaylon, kde odhalí šokující tajemství. (Disney+)

Recenze (16)

Darth_AK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl půjde hodně nahoru. Zřejmé překopání motivací jedné postavy, skvělý závěr dílu, obecně celý vývoj - naprostá lahůdka. Nejlepší díl druhé série a určitě jeden z TOP dílů Orvillu. Už jenom méně doktorky, které podle mě nejde přijít na chuť, a bude to skvělé. Obrovský kvalitativní vzestup Orvillu kvituji s nadšením, po začátku jsem ani nedoufal, Takže, odvážně tam, kam se dosud tento seriál nevydal! 5 hvězd a jen tak dál Sethe a spol.! PS: Soundtrack třešničkou na dortu, fenomenální. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holt nesmíte se v tom tak vrtat. Kromě té berličky v podobě neuklizeného "kostěného" smetí se musím ptát, proč by si vybrali rovnou Zemi? ... Jedině poklud by byla první obyvatelnou planetou ze všech planet federace na cestě. Což se mi nechce věřit To je ale náhoda. A jedině pokud by byla zemská civilizace zakladatelem a Keyloňané chtěli napadnout samé centrum a rozvrátit onu federaci. Protože ten kec o tom, že jejich planeta už jim nestačí a potřebují se dál rozvíjet je docela úsměvná, když si vezmeme, že keyloňané nejsou biologického původu a mohli by tak kolonizovat i planety bez nutnosti bilogiocké existence. Prostě se v tom nevrtejme a užívejme si to, dokud má Seth cash na pokračování.. :-) ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak tohle byl hodně neočekávaný vývoj situace!! Z takové rodinné scifi komedie přešel seriál v dosti temnou rovinu, ale nemůžu si pomoct, několik věcí mě vyloženě nas*alo. Zejména zrada Isaaca, který byl jednou z nejen mých nejoblíbenějších postav, se přeměnil v obrovskou svini, což mi zničilo pozitivní dojem z předchozích epizod věnovaných jeho postavě, zejména "A Happy Refrain"... Seth ho taky jeho nynějšími činy dost odepsal, podobně jako v minulým díle Clydena, obě postavy fakt nevím jak se můžou vrátit zpět k nějakým sympatiím. Taky mi vadí, že hyperinteligentní rasa robotů nepostřílí posádku Orville a bezdůvodně je bere sebou na Zemi, aby měli scénáristi berličku na záchranu celé situace... každopádně celkově to byla velmi kvalitní epizoda a jsem moc zvědav na další dění! ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě velice fajn epizoda s překvapivým závěrem. Ovšem i zde si musím trošku rýpnout: vyspělá technologická společnost s kilometry vysokými mrakodrapy má jeskyni s tisíci lebek jen relativně 40 metrů pod umělým povrchem kousek od jejího hlavního velícího centra (které je navíc stále nejméně stovky metrů nad původním povrchem planety)? Nějak mi to prostorově a architektonicky nedává smysl, ovšem je jisté, že to slouží hlavni zápletce. A taky jsem se nasmál Bortusovi. Kapitán, v nejvyšší pohotovosti: "Get the ship out of here right now and tell the Union..." Bortus, nevyveden z míry a v klidu: "Kapitáne, jste tam? Slyšíte?" Nj, asi na Moclusu nejedou tak často akční filmy o nepřátelských mimozemšťanech, aby Bortus hned poznal nebezpečnou situaci a snažil se aspoň na chvíli loď s posádkou zachránit. ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

oooo, konečně... to bylo velmi nečekané! Dávám 5 poprvé v druhé sezoně. Epizoda přešla do temného hávu, i když lehounké kliše -proč všechny AI musí nakonec zničit své tvůrce? Trocha terminátorské a já roboťácké příchuti tu byla cítít, ale proč ne, v této epizodě to funģovalo. Musím řící, že orville je hodně pružný, tohle byl ten typ epizody, který bych chtěl vídat a dost už těch moclanských homo epizod, máme tu vesmír doprdele, tak ho pojďme zkoumat.... Teším se na pokračování. A soundtrack byl áčkový, filharmonie v plný palbě. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama