Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je na Orvillu otevřena časová kapsle z roku 2015, Gordon objeví unikátní kus historie. (Disney+)

Recenze (11)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je cesta, jakou se měly/mají ubírat všechny epizody The Orville. Žádný levoboček Star Treku, ale vtipný a lidský příběh ve sci-fi prostředí. Díky takovým epizodám, si mohou fanoušci opravdu oblíbit všechny postavy. V této dostal nejvíce prostoru Gordon a Moclanni, kteří tentokrát zaperlili. Dokonce mi nevadil ani závěr, kde se opět zpívalo, resp. opět zpíval Scott Grimes. Duet s Leighton Meester byl vkusný a celé povedené epizodě dal příjemnou tečku. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná epizoda. Vůbec nejlepší z celé série a jedna z nejlepších seriálových epizod vůbec. Na začátku je časová kapsle z roku 2015, která obsahuje mimo jiné cigarety, na kterých se stane závislý Bortus, ale hlavně telefon jedné dívky, so které se zamiluje Gordon v simulátoru. A protože to mezi nima opravdu jiskří, sledování bylo opravdu dojemné. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastický diel. Síce menej sci-fi ale o to s väčším srdcom. Pohladilo, dojalo a spravilo s Orville záležitosť hodnú sledovania. Aj napriek niektorým slabším dielom, ďakujem za tieto. MacFarlane je skurvený romantik a baví ma tomu prepadať. Gordon sa stáva mojou favorite postavou. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý námět a jeho zpracování, fungující humor (zejména u kouřícího Bortuse a Klydena), hezká mini role Tuvoka, celá hlavní dějová linka mi trochu připomněla jednu z nej TNG epizod The Inner Light, takže opravdu není moc co vytknout. Z těch neakčních dílů Orville je tato epizoda určitě někde na špici. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závislost na simulátoru? Reginald Barclay! Tuvok? Konfrontace s 21. stoletím (v ST to bývalo 20. století)! Paráda!! Otázka/problematika kouření, nakopnutá nádherně a Bortus s cigárem (nebo nikotinovou žvýkačkou) na můstku, to jsem fakt umíral smíchy !! Bože. Byli na pokraji obrovské klimatické katastrofy a tady je celá stránka věnovaná bělení zubů. Je zázrak, že jsme přežili. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Časová kapsle obsahuje: iPhone, energetický nápoj 5-Hour Energy, plechovku Coca-Coly, kompaktní zářivku, „Padesát odstínů šedi“ (knihu nebo DVD), album zpěvačky Adele, tyčinku Snickers, plechovku šunky, sluchátka, lak na nehty, cigarety, vydání USA Today, peníze, zubní pastu, dezinfekci na ruce Purell, opalovací krém, stetoskop, kšiltovku New York Yankees, dioptrické brýle, sluneční brýle, hračku auta, náramek Fitbit, blahopřání k narozeninám, žabky, tričko s potiskem X-Men: Budoucí minulost (2014), balení Oreo, nabídku rozvážky pizzy, jídelní lístek, videohru, časopis a prášky nebo vitamíny. (HellFire)

Reklama

Reklama