Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer 1
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele p.a.douch k tomuto seriálu (6)

The Orville (2017) 

Takže už mám zkouknuto dvakrát, a proto sem něco napíšu. Z poslední doby mě seriály ze světa ST, spíš zklamaly a The Orville se u mě vyrovná tak maximálně ST: Strange New Worlds a ST: Lower Decks. The Orville je pro mě víc Star Trek, než spousta seriálů z tohoto vesmíru. MacFarlane je fanda a je to vidět, triky pro mě dobrý, casting také (jen by měl Seth trochu korigovat nasazování svých děvčat), hudba jabysmet. Seriál má samozřejmě svoje mouchy, některé postavy jsou otravné a jejich konání je někdy až neuvěřitelné. Potěšily zajímavá camea Sethových přátel. Třetí řadě celkem prospělo natažení stopáže dílů. S posádkou The Orville  jsem se docela sžil a jejich další osudy mě zajímají. Doufám v zázrak a v uvedení další řady (snad pomůže Dysney+). ()

Staré rány (2017) (S01E01) 

Nerad bych The Orville přechválil, proto velmi silné 3 hvězdy. Zatím to ani parodii na Star Trek moc nepřipomíná. Spíš to připomíná klon Star Treku s trochou vtipu. Takový Galaxy Quest se takhle zkrátka nedržel. Ale pro fandu sci-fi je to příjemná podívaná, postavy zajímavé a jsem celkem zvědav na další vývoj. ()

Do záhybu (2017) (S01E08) 

Musím z překvapením říct, že tenhle seriál, od kterého jsem nic nečekal, je startrekovější než Star Trek. Tenhle díl mě opět zaujal. Postava Isaaca je dobrá. Data mi moc nepřipomíná, protože Isaac zatraceně dobře ví, že je umělý a nechce na tom nic měnit. Takže tento díl mě zase potěšil. Brian Thompson byl perfektní. ()

Na Zemi nezůstalo nic kromě ryb (2019) (S02E04) 

No paráda, zatím nejlepší díl druhé řady. Doufám že Krillové se ještě ukážou. Tenhle seriál se rozhodně blíží duchu Star Treku víc než podivný Star Trek: Discovery. No a ty Chak´taly bych taky nechtěl za sousedy. ()

Identita, část první (2019) (S02E08) 

Tak to jo. Velmi příjemné překvapení. A to mám tenhle seriál rád, ale takhle dobrej jsem teda nečekal. ()

Identita, část druhá (2019) (S02E09) 

No ztrácím slova. Tenhle dvou díl mě dostal. Hudba perfektní, postavy dobrý, a Krilové zpátky. Jen myslím, že takovou úroveň to nemůže dlouhodobě udržet. Zkrátka jsem v šoku. Avis do toho. ()

Reklama

Reklama