Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele HAL k tomuto seriálu (1)

The Orville (2017) 

Ok, tak McFarlane hrozně moc chtěl hrát ve Star Treku, ale jsa si vědom, že s jeho primitivními penisovými fórky ho do něj nepustí, si natočil vlastní fanfikci. S rozpočtem jen o trochu větším než většina existujících Star Trekovských fanfikcí. Fair enough, pořád to je tak jako u nich občas docela zábava, ale dojíždí na stejné problémy - hlavně na ne moc dobré herce, a na příběhy, které jsou buď příliš hloupé a plné zkratek, a nebo jednoduše kopírují už existující starší díly Star Treku. McFarlane tedy přidává i nějaký ten humor, no je to jen občasné odlehčení, víc se hraje na vážné a vztahové linky - a nechci tomu humoru ani říkat nadhled, ani parodie, protože ten tu moc není, jede se podle stejných schémat jako originál s důrazem na drama, jen ty postavy jsou trochu větší hovada, a víc děti na výletě, než postavy které by šlo brát vážně.Kdyby to aspoň mělo tu standardní sitcomovou délku, a lepší timing méně trapných gagů, jako čistá komedie by to mělo vážně potenciál... další Galaxy Quest se bohužel nekoná. Tahle to jediné co mě tu opravdu dokázalo rozbít byly cameo role slavných herců jako Sigurney Weaver, ty jsou velice fajn. Druhá série je skoro to samé, jen umírněnější, a asi tři nebo čtyři díly úplně opouští humor a z kvazi Star Trek komedie se to stává čistokrevnou Star Trek fanfikcí. Ne moc objevnou, nijak originální, ale ani ne špatnou - je to ale celé vyspělejší než první série, takže už to nestojí hlavně na trapnosti všeho okolo, i těch penisových vtípků docela ubylo. A Sethovo absolutní nadšení pro to být hercem ve svém vlastním Treku je prostě docela kouzelné. 7/10 ()

Reklama

Reklama