Reklama

Reklama

Ghosted

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 5 h 52 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tom Gormican

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Craig Robinson, Adam Scott, Ally Walker, Adeel Akhtar, Linc Hand, Amber Stevens West, Sarah Baker, Britt Lower, John Shartzer, Tom Beyer, Megalyn Echikunwoke (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Bývalý detektív LAPD Leroy (Craig Robinson) a bývalý profesor astrofyziky na Stanforde Max (Adam Scott) sú znenazdajky unesení neznámymi útočníkmi. Prebúdzajú sa uprostred podzemnej budovy, v ktorej má sídlo organizácia Bureau Underground, ktorá sa zaoberá lovom duchov a skúmaním paranormálnych javov. Dvojica bola z neznámeho dôvodu odporučená najlepším agentom a pred sebou má náročnú úlohu: ich poslaním je zničenie protivníka, ktorý môže zruinovať celú planétu. (Marceloo)

(více)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Ghosted (2017) 

Ghosted je jeden ze seriálů na které jsem se v letošním roce těšil. A to nejen kvůli obsazení, ale hlavně protože trailer mě bavil. Hodně jsem si přál, aby se to podařilo, protože dobrých komedií je vždy nedostatek. A na začátku to vypadalo docela dobře, možná až nad očekávání. Jak už jsem zmínil, tak obsazení je perfektní. Adam Scott (Parks & Rec) a Craig Robinson (The Office) jsou skvělá dvojka a na své role se perfektně hodí. Na začátku to bylo příjemně ujeté a hlavně vtipné. Jenže pak přišla několikaměsíční pauza a po ní se vrátil úplně jiný seriál. Nadpřirozená ujetost byla pryč, vtip se hodně naředil a tak je vlastně vysvobození, že seriál už se žádného pokračování nedočká. Škoda, protože původně se mi to líbilo a potenciál jsem v tom viděl. ()

Reklama

Reklama