Reklama

Reklama

Ghosted

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 5 h 52 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tom Gormican

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Craig Robinson, Adam Scott, Ally Walker, Adeel Akhtar, Linc Hand, Amber Stevens West, Sarah Baker, Britt Lower, John Shartzer, Tom Beyer, Megalyn Echikunwoke (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Bývalý detektív LAPD Leroy (Craig Robinson) a bývalý profesor astrofyziky na Stanforde Max (Adam Scott) sú znenazdajky unesení neznámymi útočníkmi. Prebúdzajú sa uprostred podzemnej budovy, v ktorej má sídlo organizácia Bureau Underground, ktorá sa zaoberá lovom duchov a skúmaním paranormálnych javov. Dvojica bola z neznámeho dôvodu odporučená najlepším agentom a pred sebou má náročnú úlohu: ich poslaním je zničenie protivníka, ktorý môže zruinovať celú planétu. (Marceloo)

(více)

Recenze (5)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Bývalý detektív LAPD Leroy (Craig Robinson) a bývalý profesor astrofyziky na Stanforde Max (Adam Scott) sú znenazdajky unesení neznámymi útočníkmi. Prebúdzajú sa uprostred podzemnej budovy, v ktorej má sídlo organizácia Bureau Underground, ktorá sa zaoberá lovom duchov a skúmaním paranormálnych javov. Dvojica bola z neznámeho dôvodu odporučená najlepším agentom a pred sebou má náročnú úlohu, pretože ich poslaním je zničenie protivníka, ktorý môže zruinovať celú planétu. - Prvá polovica perfektná, či už sa to týka humoru alebo zábavných hororových prvkov. Druhá polovica je niečo absolútne otrasné a nedá sa na to pozerať. Naprosto mi to pripomínalo spôsob, akým sa vyvinula druhá polovica American Horror Story Roanoke, ale tam bol ten chaos aspoň zámerom. Ghosted sa v druhej polovici rozpadá v dôsledku nejasnosti v smere, ktorým sa to chce uberať, zníženého rozpočtu, ktorý je vidieť hlavne na technike a dokonca aj na tom, že sa dej odohráva prakticky v jednej miestnosti, a to všetko spôsobuje to, že ani hercov to už nebaví, takže sa ku koncu už ani nesnažia. To je škoda, pretože chémia medzi Craigom Robinsonom a už ostrielaným hercom z hororových komédií Adamom Scottom tam rozhodne bola. Fox mohol v tomto nájsť slušnú alternatívu k tým nezmyslom, ktoré na svojich kanáloch vysiela, pretože čísla, ktoré tento seriál v prvých epizódach produkoval, boli velmi slušné, ale to už sa teraz určite nestane, keďže seriál bol po prvej sérii zrušený a zdalo sa, že tri posledné epizódy ani nevzniknú. + herec z Krampus a Little Evil + herečka z Mischief Night + herečka z Jessabelle + herec z Tragedy Girls + herec z The Atticus Institute a A Cure for Wellness + herečka z Santa Clarita Diet + herečka z Damien + herec z The Fly + herec z Pandemic + herečka z The Purge: Anarchy ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ghosted je jeden ze seriálů na které jsem se v letošním roce těšil. A to nejen kvůli obsazení, ale hlavně protože trailer mě bavil. Hodně jsem si přál, aby se to podařilo, protože dobrých komedií je vždy nedostatek. A na začátku to vypadalo docela dobře, možná až nad očekávání. Jak už jsem zmínil, tak obsazení je perfektní. Adam Scott (Parks & Rec) a Craig Robinson (The Office) jsou skvělá dvojka a na své role se perfektně hodí. Na začátku to bylo příjemně ujeté a hlavně vtipné. Jenže pak přišla několikaměsíční pauza a po ní se vrátil úplně jiný seriál. Nadpřirozená ujetost byla pryč, vtip se hodně naředil a tak je vlastně vysvobození, že seriál už se žádného pokračování nedočká. Škoda, protože původně se mi to líbilo a potenciál jsem v tom viděl. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Blbost, strášná blbost, ale díky hercům alespoň průměrná. Ale nic víc. Viděl jsem tři díly (možná i čtyři, nebo naopak jenom dva), a shledal jsem docela zajímavé věci v ději co se týče do budoucna, ale zpracování a scénáře jsou tak neuvěřitelně pitomé, že mně to absolutně nezajímalo a já se v poměrně dobré náladě a velmu snadno se seriálem rozloučil. Toho nenaplněného potenciálu je ale opravdu škoda, mohla z toho být opravdu dobrá záležitost (Akta X v humorném hávu jsou prostě neodolatelná), ale Ghosted je úplně marnej úplně ve všem. Nikdy to nedokoukám a je mi fuk, jak to skončí. A možná, že to ani neskončilo, protože další díly stejně nebudou. Kdyby to bylo fakt dobrý, byla by to škoda. Takhle to ale škoda není. Ale Craig Robinson a Adam Scott mají výbornou chemii a ta jejich základna je fakt dobrá. Takže za tohle a ten slibnej potenciál tři hvězdy. Ale upřímně, v tomhle případě si tvůrci za neúspěch můžou docela dost sami. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Narazil som nato náhodou a pozrel to na jeden šup. Nie je to zlé ale rozhodne sa z toho dalo spraviť spraviť viacej, hlavne vtipnejšie. Postavy sú sympatické, niektoré časti lepšie iné nudnejšie. Druhú polku som už však nemal potrebu pozerať. U mňa priemer ale rozhodne je to škoda. ()

Reklama

Reklama