Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během rodinné dovolené na Aljašce začne vědec Roger Summers zkoumat migraci ptáků. Díky tomu narazí v lese na několik zdechlin zmrzlých na kost. Protože si neví rady, vyhledá enviromentalistu Tima Hughese, který odešel do ústranní, když se jeho varováním před celosvětovými smrtícími mrazy vysmáli všichni ostatní vědci. Roger přesvědčí Tima, aby mu pomohl studovat nový, tajuplný přírodní fenomén. Společně se jim podaří odhalit, že Timovy předpovědi byly pravdivé a došlo na nejhorší. Mráz je čím dál silnější. Nepotrvá dlouho a pokryje celou planetu. Lidé umrzají po pouhých několika minutách strávených venku. Jedině Roger dokáže zachránit svou rodinu, město i celý svět. Čas běží. A venku číhá smrtící mráz. (TV Prima)

(více)

Recenze (23)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie je to oveľa debilnejšie ako pecky od Emmericha, ale chýba tomu tak 200 mega na to, aby tie voloviny boli guletrhajúco znázornené. Prvá polovica filmu je komorná a lacné CGI sa naplno začnú prejavovať až v druhej polke. Tá debilita filmu ma nijak extra neiritovala, čo je vlastne škoda, lebo to bolo iba konštantne nudné. Ako hovorí miestny MPík. Videl som aj väčšie sračky. 3/10. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Jedinou katastrofou, byl vztah mezi puberťáckým synem a otcem. A o to zřejmě ve filmu šlo? A jak se ochránit před ledovou bouří, kde je takový mráz, že během pár sekund zmrazí vše živé? Stačí si zapálit svíčku. Ta Vás ochrání :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je to divné, no objavila sa u mňa záľuba v béčkových, nízkorozpočtových tituloch. Trpím istou formou filmového masochizmu. Rád sledujem katastrofické snímky s nelogickými scenármi, príšernými digitálnymi trikmi, v ktorých hrajú otrasní herci, a ktoré režírujú absolutní skrachovanci. Videl som už búrky meteorov, slnečné erupcie, zrážky s kométami, zemetrasenia, výbuchy sopiek, no a teraz ma zmrazil "Smrtiaci mráz" (Clod Zone). Takže si môžem vo svojej súkromnej databáze odškrtnúť ďalší nehorázny brak. Je to ďalší z radu béčkových ekologických katastrofických snímkov, ktoré som v poslednom čase zhliadol. V roku 2017 ho natočil akýsi babrák John MacCarthy. Bol to jeho jediný filmový režisérsky zárez, potom si už ani neškrtol. Po tom zúfalstve, ktoré tu predviedol, tak sa tomu vôbec nečudujem. * ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Akční??? hmm tak to teda fakt není. Spíše taková Asylum variace na Emmericha a jeho Den poté. Nicméně viděl jsem i horší, ale to je tím, že já musím taky vidět každou srajdu, takže odpad to určitě je.5% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slabučký dej, na ktorom sa pobavia hlavne priaznivci zlých filmov, superlacné CGI na ktorom sa pobavia hlavne všetci programátori, tvrdiac že na svojom bystrofóne to zmáknu lepšie a ochotnícke herecké výkony, na ktorých sa pobavia hlavne všetci z umeleckého konzervatória, mysliac si že to dajú lepšie. Ja som sa bavil hlavne na tom, že som to pri sledovaní zvládal. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to je špatný film, ale kdo od tohohle očekává, že se bude jednat o nějaký spektákl, asi neviděl žádné béčko, céčko, respektive déčko. Co se ale musí nechat, to je skutečnost, že díky takovým filmům vyniknou kousky jako "Den poté". Emmerich točí béčka, ale aspoň to opravdu umí. Tohle dobré není. ()

Lanark odpad!

všechny recenze uživatele

Zázračný film, kde na sebe nenavazují žádné dvě po sobě jdoucí scény a všechny postavy se chovají, jakoby po každé klapce prošly lobotomií a zapomněli kde jsou, co se kolem děje a co mají dělat. Triky odpovídají úrovni filmu. Bral bych, kdyby to byla studentská pocta oblíbeného žánru. Takhle bych ten film zamknul u ledu a už nikdy nerozmražoval. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

To je zase hloupých nelogičností! Zase se tu tváří v tvář smrtelnému nebezpečí všichni chovají jako kreténi. Dabing je katastrofální ani ne tak z důvodu špatně dabujících herců, ale překlad doslova rve uši - strašně sestavené věty! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela v pohodě televizní film, ve kterém sice bylo docela dost fyzikálních nesmyslů ( ale to je téměř v každém katas. filmu), trocha nezbytného patosu (to je také všude), ale i překvapivě to ndopadlo pro většinu zúčastněných nijak dobře, za čož dávám jednu hvězduli navíc. Efekty dobré, děj odsýpal, na televizní poměry překvapivě dobré. Za mne 55%. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se někdo drží známého hesla -Je zima já v ruském filmu-, ohledně tohoto snímku by měl toto zažité mínění přehodnotit. Mockbuster používající námět ekologického velkofilmu Rolanda Emmericha 'Den poté' (2004), dle stejně zažité šablony, tedy ničím překvapující a jen se svorně řadící vedle obdobných a kterých už není zrovna málo. A tak tu máme další rodinu snažící se někde na severu přežít útoky setsakramentsky rychle postupujícího a naprosto nepředvídatelného mrazu. Jen se ví, že je to důsledek klimatických změn, se kterým se již nedá nic dělat. Logiku tu samozřejmě nenajdeme ani mikroskopem, takže absurdnosti všeho možného i nemožného na divácké vnímání útočí v plné síle. Divák musí totálně vypnout, aby si snímek užil snad jen jako prosťounkou zábavu na vyhnání nudy. Tohle není bída z nouzí, tohle je televizní nízkorozpočtová katastrofa s velkým K. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Vtak tu vtak tam. Tvrdi su vsetci a tak je to dobre. Dievca v zrube to ma rado a pritepleny chlapec tiez. Vsetci robia veci , ktore brutalnym sposobom nedavaju zmysel a tie prrdnesy su ako z amaterskeho tajneho videa. Burka stale na tom istom mieste a sem tam vydava strasidelny zvuk. A utekate v mraziarenskom aute. Dajte ai nanuky vazeni, tu sa odohrava mrazivy des a hroza pomerne obludnych rozmerov. (Videne 22.4.2021, Dajto) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Žánr katastrofický film doslova vystihuje podstatu tohoto díla, prostě katastrofa po všech stránkách. Herce a jejich pseudovýkony snad ani netřeba komentovat, filmařská stránka je rovněž otřesná, stejně jako odpudivé laciné efekty. Příběh je extrémně hloupý a nudný, nějaká dějová poutavost či kontinuita jednoduše neexistují. Stále mi nejde do hlavy, proč má někdo potřebu v roce 2017 točit takové hrůzy. Absolutní ztráta času a peněz. 0/10. ()

himor odpad!

všechny recenze uživatele

Musím sa k tomu uchýliť. KURVA! Toto bol katastrofálny hnoj hnojov z hnojiska hnojov. Takúto kokotinu som nevidel už pekelne dávno, omylom som sa k tomuto filmu dostal, keby som si ja debil prečítal aspoň obsah, mohlo ma to minúť. K veci. Hlavné postavy sú tak neuveriteľne nesympatické, až mi bolo treba zvracať. Príbeh o šťastnej rodinke, ktorá asi prvýkrát v živote spolu trávila dovolenku, zhodou okolností na aljaške, to je živý sen. Objav roka v podobe umrznutých vtákov a skrachovaného vedca kdesi v divočine, to si zaslúži hádam oscara. Vzťahy v rodine a náhodnej mladej dievky sú na smiech. Tiež sa musím vyjadriť k neuveriteľným efektom, hlavne keď asi 12x vo filme vidíte rovnakú scénu. Vlny mrazu boli tak hlúpe, že mi zastával dych od úžasu. Záchrana v podobe úteku z divočiny a obeta jednej z nepodstatných postáv, bola úplne zbytočná a zároveň smiešna. Tiež let lietadlom, keď nikto nevie pilotovať...teda otec rodiny je superman, takže to z ničoho nič samozrejme vie...čo k tomu dodať. KURVA! P.S.: kto si napriek tomu film chce pozrieť, odporúčam, už len z dôvodu hľadania ďalších nelogickostí a bizardností v tomto plátku. 0% ()

Hemlock odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když si to za bílého dne vykračujete rušným centrem města a najednou vás přepadnou silné křeče v břiše - opatrně zatlačíte, čekáte plyn, ale jde ven ropa?? Neznáte?? Tak si pusťte tento film... ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Však to nebylo vůbec špatné. Jsou daleko větší voloviny. Je ale fakt, že je potřeba zcela vypnout mozek a nerýpat se v nelogičnostech, kterých je tu požehnaně. Jo a nejlepší bylo, jak vždycky poryv toho smrtícího mrazu vydával řev jak medvěd. To nevymyslíš..! ()

lazyman 

všechny recenze uživatele

Béčkový až céčkový film snažící se kopírovat a těžit z Emmerichova hitu Den poté. Celý film zvládlo odehrát šest herců, v různé kvalitě, doplněno asi sedmi komparzisty. Samotné efekty byly ubohé a stále se opakující, zejména záběr z vesmíru na díru v ozónu... To tam bylo snad desetkrát. Takže jedním slovem - bída, která nemá úspěch ani na DVD a může ji vysílat pouze televize typu Prima. A ta jedna hvězdička je za snahu, udělat z téhle hrůzy koukatelných 80 minut, i když pouze jednou... Víckrát by to soudný člověk nezvládl. ()

Reklama

Reklama