Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katrin je psycholožka, která vyvinula mobilní aplikaci, kam lidé mohou posílat vzkazy a omluvit se svým blízkým. Má tuto aplikaci představit na konferenci v Praze, kde také žije její dcera, s níž nemá dobré vztahy. Katrin by však všechny chyby z minulosti ráda napravila... Psycholožka Katrin Gutmanová dorazila do Prahy na konferenci, kde má představit svou novou mobilní aplikaci, která by měla usmiřovat lidi. V této aplikaci by si měli lidi odpouštět všechny možné spory, které měli v minulosti. Katrin si na nádraží povídá s fotografem jménem Raul, který jí nabídl odvoz do hotelu, který ale úmyslně ukradl profesorovi, který také jede na tuto konferenci. Katrin pak z hotelu volá své dceři jménem Jana. Ta je ale na ní naštvaná a nezvedá jí mobil, protože se nedávno dozvěděla, že její otec, který už zemřel, nebyl jejím biologickým otcem. Tím je Richard Král z Prahy, který nyní pracuje jako poradce pro NASA. Katrin s ním chodila v době, kdy byl v emigraci v Německu. Když mu chtěla říct, že se mu má narodit dítě, zrovna odletěl do Paříže vyříkat si vše se svou starou přítelkyní. Po cestě zpět ale letadlo přistálo kvůli bouřce v Praze a Richard byl zatčen. Tři roky byl ve vězení do doby, než přišla sametová revoluce. Katrin si myslela, že se na ní vykašlal a proto dceři nic neřekla. Dcera Jana dělá pouliční umění a tancuje v masce. Když jde Katrin za dlouhodobým přítelem Jannickem, jde kolem Janina představení, ale nepozná ji. Jannick konferenci pořádá a druhý den tam Katrin vystupuje a představuje svou aplikaci. Poté vidíme Richarda, který občas hlídá kluka od sousedů. Katrin se svěřila Jannickovi, že by ráda navštívila Richarda. Jannick jede k němu domů a strhne jeho zvonek. Jannick chce Katrin pro sebe a bojí se, že by se to mohlo pokazit. Katrin se dozví od malého kluka, že Richard bydlí s Felixem, což je robot. To ale Katrin neví a myslí si, že je to jeho syn.... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu navíc za Prahu, která si zahrála samu sebe (oproti jiným zahranicnim filmům) a dostala velký prostor:) kdyby se to odehrálo v jiných městech, tak by se na to asi nedalo koukat, ale pro patriota je to fajn ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

naprosto zbytečný film.Cílem asi bylo buď zabrnkat na city milovnicím červené knihovny nebo reklama pro nalákání turistů ()

Reklama

Reklama