Reklama

Reklama

Backstage

(studentský film)
  • angličtina Backstage (festivalový název)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden den ze života spalovače mrtvol. Dokumentární film mapující zákulisí strašnického krematoria. Pro někoho je krematorium morbidní prostředí, o kterém se moc nekonverzuje. Spalovač Ivo Plaček se ale nebojí veřejně mluvit o své práci. (Zlín Film Festival)

Recenze (2)

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Moc milé překvapení! Nebyla jsem si v začátcích jistá, jestli nepůjde jenom o pár hezkých záběrů na pece a info o teplotách pálení lidských těl. Ale čím víc se dostáváme do zákoutí strašnického krematoria, tím hlouběji jdeme do duše Iva Plačeka. Odpoví na všechny otázky, které napadají každého z nás, otázky o člověku, který čeká na rakev, když ta zajíždí kamsi do tmy. O smrti, životě, bohu a svých vášních přitom Ivo Plaček mluví s naprostou přirozeností, otevřeností a až vlastně naplňujícím klidem. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* studentský dokumentární kraťas, který odhaluje "tajemství" práce spalovače mrtvol. S dobrým materiálem se dobře pracuje a tady se to dobře povedlo. Na studenskou práci je to za slušné 3 hvězdy. A můžete ho zhlédnout rovnou tady [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Související novinky

Mazej do kouta! - 11. Cena Pavla Kouteckého

Mazej do kouta! - 11. Cena Pavla Kouteckého

06.06.2017

11. ročník Ceny Pavla Kouteckého představí výběr těch nejzajímavějších českých a zahraničních dokumentárních filmů. K vidění budou v industriálním prostředí bývalé Továrny v pražských Holešovicích -… (více)

Reklama

Reklama