Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když se Vaše lži stanou skutečností? To brzy zjistí patnáctiletý Jack Parker, kterému vše vychází tak, jak potřebuje. Ve škole je oblíbený a doma to zvládá s lehkostí. Je v tom však malý háček... za své úspěchy vděčí lžím a ty jednoho dne „obživnou" a začnou ho pronásledovat. (Disney Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Petka92 

všechny recenze uživatele

Ano! Disney Channel! Ale co už, mám pro něj slabost a nestydím se za to! (I přes svůj věk :) ) A Bradleyho mám taky moc ráda. Těšila jsem se na to. Čekala jsem trochu něco jiného, ale i tak jsem si to užila. Co musím vyzdvihnout je konec. Nečekala jsem, že bude tak reálný nebo, jak bych to jenom popsala - nechci spoilerovat. Dál mi došlo, že to tak funguje skutečně, když se kupí lži, tak jednou nás fakt takhle můžou pronásledovat. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ach bože keby bolo naozaj také ľahké klamať, bol by svet ľahší. Film ide úplne cez Košice, je na komplet nereálny a dva-krát komédia to teda tiež nie je. Ale na druhú stranu to vôbec nie je až také zlé. Len sa stačí vypnúť a predstaviť si že by ste si práve vy mohli vymyslieť čokoľvek, a ono by sa to stalo. Pokiaľ máte fantáziu, máte krajší deň. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dám čtyři, ať si o tom myslí kdo chce co chce. Tohle je totiž film ze života, udělanej s nadšením pro věc. Mezer ve scénáři by se zde našlo nemálo, ale kdo by je tu hledal? Buď se chci odreagovat, nebo si pustím třeba propracované drama. Lhát se nemá je z toho prvního soudku a funguje skvěle. Po celou dobu je i díky sympatickým hereckým výkonům příjemně ubíhající, zpracované s nadhledem, odlehčené a opravdu vtipné. Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. 80 % Oblíbená část- "Neměli byste teď někde jezdit na losech?" ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nedotažený pokus o komedii. 1) Námět slibuje mnohé, skutečnost poněkud zklame. Ale závěrečná pointa je roztomilá._____ 2) To nejhečí na snímku jsou kluci. 16letý zkušený dětský herec Američan Bradley Steven Perry (lhář Jack Parker), 16letý kanadský herec, zpěvák a tanečník Joshua J. Ballard (zrzavý Ryan, vede školní televizi) a 20letý Australan Nicholas Coombe (zrzavý usměvavý nejmenší Eric). ()

JancakV 

všechny recenze uživatele

Tak vcelku dobrý nápad, jen jsem doufal, že se jeho lži opravdu realizují a bude nějaké slušné vyústění. Bohužel toho čeho jsem se bál nejvíc bylo volbou scénáristů. Všechno na něj dokonale nahráli (hlavně ten běh ufonů po střeše a rudé oči zcela jistě nahráli ochotníci ze školy v reálu. Odpustil bych tomu tu nedokonalost, jen kdyby zachovali mystiku a trochu rozjeli fantazii. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama