Reklama

Reklama

Zombilénium

  • Francie Zombillénium (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombilénium je zábavní park, který nemá obdoby – jsou zde zaměstnáni pouze skuteční vlkodlaci, upíři a zombie... až na věky věků. Jednoho dne se mladý pracovní inspektor Hector rozhodne zkontrolovat bezpečnost parku a hrozí, že ho nechá zavřít. Upíru Francisovi, který má chod parku na starosti, proto nezbývá, než v zájmu záchrany svého podnikání Hectora kousnout. A tak se z Hectora stává nová atrakce, kterou Zombilénium nutně potřebuje k odvrácení bankrotu – návštěvnost parku klesá a tohle je možná jeho poslední šance. Hector však v hloubi duše touží po své dcerce Lucy, která na něj čeká ve "skutečném" světě... (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (3)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Ještě zbývá uvést, že je to hódně hódně dětský film.. s absolutním minimem vlastní invence. Vlastně se tam uděje jen málo navíc, než je v popisu filmu .. co taky čekat od filmu o délce 78 minut ... předem odsouzený ke ztrátě ambicí. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Dětským bych to nenazval. Však je to taky 12+. Jasně, není to úplně dospělý, extra vážný film, který by nějak víc překvapil, ale na druhou stranu to má dost daleko k opravdu dětským filmům cíleným na nejmladší publikum. Není to nijak výrazně komediální a když už, tak jde spíš o narážky. Z většiny je to naopak podané relativně vážně a celková atmosféra je laděna do vážnějších tónů. Animačně to vůbec není špatné, dobře se na to kouká a některé postavy jsou i správně odpudivé. Zvukově taky dost v pohodě. Hodnocením je to spíš 3,5*, ale přikloním se pro tentokrát ke 4, jako ocenění pro evropskou animaci, které není tolik a je fajn, že bývá často trochu jiná, než americký standard a prostě proto, že to bylo fajn sledovat. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama